hoca camide....hoca camide..

Ne kadar ilginç olsada, ne kadar çok beğenen olsada, ben teşekkür edemeyeceğim kusura bakma. Seninde inançlarına saygı duyuyorum ama sende başkalarının inançlarını saygı duy ve Namazla alay etme şeklindeki bu tür karikatürlerleri yayınlama. Rica ediyorum...
Dediğim gibi; senin inancın, senin seçimin. Ama ben bunu kabullenemiyorum.

NamaZ Kılmak Bedava, Kumar Oynamak ParayLa... Oruç Tutmak Bedava, İçki İçmek ParayLa... ALLAH'a İman Bedava, Haram Yemek ParaYLa... Kısacası Cennet Bedava , Cehennem ParayLa... Seçim Sizin!..

Ne kadar ilginç olsada, ne kadar çok beğenen olsada, ben teşekkür edemeyeceğim kusura bakma. Seninde inançlarına saygı duyuyorum ama sende başkalarının inançlarını saygı duy ve Namazla alay etme şeklindeki bu tür karikatürlerleri yayınlama. Rica ediyorum...
Dediğim gibi; senin inancın, senin seçimin. Ama ben bunu kabullenemiyorum.

sadece espri....bunu anlayabilmen gerekirdi...
inançlarla alay edip dalga geçmiyorum...
dini duygularıda sömürmüyorum...
........karikatür.........sadece karikatür.....

sadece espri....bunu anlayabilmen gerekirdi...
inançlarla alay edip dalga geçmiyorum...
dini duygularıda sömürmüyorum...
........karikatür.........sadece karikatür.....[/QUOTE]

Güzel kardeşim; espri olduğunu anlayabiliyorum ama senin espri anlayışının nasıl olduğunu anlayamadım. Bende espri yapmayı ve yapanları çok severim ama bunun gibi dinimizin temel direği olan Namaz'la espri yapmazsan sevinirim. Hem inanıyorum ki sen daha güzel espriler bulup bizimle paylaşabilirsin. Ama bunun gibi değil. Tekrar rica ediyorum. Teşekkürler!...

beyler böyle dini konularla ilgili karikatürlerle ilgilenmeyin sayıgılı olun biraz

harikalar, eline sağlık arkadaş

ilk ve sonuncu beni kopardı sabah sabah :D:D:D:):):)

yaa teşekkür etmeyi unutmuşum dönüp teşekkür ettim bak o kadar koptum bunlara yani :):):d

son resim bi harika koptum yarıldım parçalandım resme

HAHAHAH

Geri