Hobİlerİ Neler Olabİlİr ?

şarap içmek hobisiymiş arkadaşın(;

react0r' Alıntı:
doğru bildinis =P
dedikodu hobinmiş öyle duydum =)

doğru bildim bir teşekkür etmemişsin ve ne dedikodusu??? hangi dedikoducu (aslında iftiracı demek daha doğru olur ama...) söyledi. :hadiordan

yukarıdakinin hobisinin ne olduğu avatarından belli. :D

yanlışsın. 5-6 yaş bebeklikten çıkmış oluyor. ama o hobim değil işim. :D

yukarıdakinin hobisi seyehat ve şiir. :D (oldness07 içindi)

araya yine biri girmiş :saskin

wala dai benı butun forum satanıst olarak belledı hadı hayırlısı ne dıelım bende yannız kalmayım dıe senı yanıma cekmeye calısıom:D:D

tek hobisi forum oyunları

sosyal bi arakdas :saskin

Kanki Güzel Konu akşam Pc basında Uyuya kalmısım şimdi kalktım :Dsabah 6,15 te..Evet kankim senin H0bin Gece Yatarken Cama cıkıp Sigara içmek (=

Yine kardesim Karsımda evet SON derece pisikopat Olup Satanistliği seçip Hobilerinin arasına Atan biri..Evet Hobisi Bu :D:D

Aslında haklısısn Derşm ama ben duygusal olmaya calısmıyorum kanımda var dostum ;)AŞkı seviyorum sevmeyi sevilmeyi dostlukları dost olmayı samimi olmayı hayatımın dostların üzerine kuruldugunu sanırım çünkü ben Kaderine Çekilmiş bi insanım kurtulmak dostlarımın elinde ;)En ufakcık bi kırıntı bile içime dert olur HObilerimi Söyliyiym :DCOk güzel Resim çizerim karakalem ;)Sonra şiir Gİtar Çalarım Şarkı söylerim Ha bide Parkta oturup kuslara yem atmayı..Yani Anladınız siz onu :D:D
Evet Senin hobinde Uçmak Olsun :D:D Yoksa O Foßimiydi :D:D

Geri