Hoşunuza gitmeyecek...

insan dinini kendi dilinde öğrenme zahmetine girmez, din bezirganlarından dini öğrenmeye kalkarsa daha çok böyle vahşi görüntüler görürüz. bu vahşeti işleyenler bunu din adına yaptıklarına inanıyorsa -ki öyle- insanlar islamiyeti vahşi bir din olarak algılar. hele günümüzde müslüman=terörist imajı varken.

evet benim hoşuma gitmedi...
ama eminim bacısına tecavüz edilen birinin en fazla isteyeceği bir şeydir onun asılması...
ve annesini babasını öylesine öldüren ruh hastasını öldürülmesi...

arkadaşlar islam dininde hayvanlara bile eziyet yasakken ,,insanları bu kadar kolay sanki eşya parçası gibi kullanılabileceğine inanmayın....

bunlar islam dinini karalama adı altında yapılan şeyler...tamam belki bi islam ülkesinde yapılıyor ama doğru değil.....

ALLAHU teala evet hayvana bile eziyeti yasaklıyor ama insanlar bazen hayvandan bile aşağı oluyor..

ama islam dininde hırsızın elini keserler ...bana bıraksalar ben kafasını keserim...(4 sene önce sıfır arabam çalındır kaskoda yoktu benim günahım ne )

tecavüz edeni taşlarlar ...ben isterimki tecavüz edenin yeri taksim meydanı olsun....

islamı kurgulaştıranların yeri cehennem olsun...

evet benim hoşuma gitmedi...
ama eminim bacısına tecavüz edilen birinin en fazla isteyeceği bir şeydir onun asılması...
ve annesini babasını öylesine öldüren ruh hastasını öldürülmesi...

arkadaşlar islam dininde hayvanlara bile eziyet yasakken ,,insanları bu kadar kolay sanki eşya parçası gibi kullanılabileceğine inanmayın....

bunlar islam dinini karalama adı altında yapılan şeyler...tamam belki bi islam ülkesinde yapılıyor ama doğru değil.....

ALLAHU teala evet hayvana bile eziyeti yasaklıyor ama insanlar bazen hayvandan bile aşağı oluyor..

ama islam dininde hırsızın elini keserler ...bana bıraksalar ben kafasını keserim...(4 sene önce sıfır arabam çalındır kaskoda yoktu benim günahım ne )

tecavüz edeni taşlarlar ...ben isterimki tecavüz edenin yeri taksim meydanı olsun....

islamı kurgulaştıranların yeri cehennem olsun...

Hay ağzına sağlık!! Şer'i uygulamalar caydırıcılık ve daha da önemlisi günahın üzerinden düşmesi hasebiyle yerinde uygulamalar!!!!

Burada herkes bu görüntülerden İslamiyeti soyutlamaya çalışırken, senin ne yapmaya çalıştığın belli değil.

Photoshop? Bu resimler ve altında yazılanlar haberdir. Dünya' ya malzeme olmuş haberler. Bulmanda çok kolay. Eminim bulmuşsundur da.
Bu herkesi terörist ilan etmeye benzemez.

Bizim dini duygularımız o kadar basite alınacak bir durumda değil. Kendi adına telaş etmelisin. Üstelik ben bu konuyu Avrupa için açmak isterdim. Amerika için açmak isterdim.

Bizim duygularımız temiz. Yıllardır bu temiz duyguları işte bu adamlar yedi bitirdi. Kullandılar, şahsi menfaatlerinde kullandılar. Her zaman felakete sürüklediler. Bir tane güzel örnek yok bunlar ile ilgli.

mjvgpl.jpg

Bu resim photoshop, hem de çok amatörce. Dikkatli bakarsanız anlarsınız.

95u2ba.jpg

Bu resim işkence değil, bir suçlunun cezalandırılması. İşkence farklı bir platformdur.

2il1s29.jpg

Bu resimde de kafasını kesmiyorlar, sadece ince bir sopayla dövüyorlar.

En sevmediğim şeylerden biri de geri dönüp cevap vermek ama bazen mecbur bırakıyorsunuz.
Buradaki herkes yapılanlardan İslamiyeti soyutlamaya çalışmış doğru, çok şükür ki artık insanlar yavaş yavaş gerçekleri anlamaya başladı. Tabi bu da birilerinin yoğun gayretleri sayesinde oldu, kendi kendine düzelmedi. Lâkin bir zamanlar bu haberler karşısında "İslam buysa lanet olsun böyle bir dine" diye, "Alın işte, İslam şeriat diye dünyanın bugün geldiği duruma bakın" diye insanlar dine tepki gösteriyordu. Tam insanlar meselenin aslını anlamaya başladı derken, yara kapanmaya yüz tutmuşken bu tarz haberler devreye giriyor. Bir çok insanın yine zihni bulanıyor. Yapılanların çoğu şeriat gereğidir diye uygulanıyor konusunu işlemişsin kardeş, ya da sen yapmadın hazır bir konuyu taşıdın. Bütün dünyada bu tarz haberler İslamiyeti karalamaya çalışmak için verilirken, sen de bu maksada hizmet ediyorsun. Farkında değilsen de anla artık. Benim ne yapmaya çalıştığım ile, senin ne yapmaya çalıştığını anlamak için sadece bugüne kadar attığımız mesajlara bakmak yeterli olacaktır. Benim telaş etmemi gerektirecek bir durum yok. Yüzlerine kezzap atılan kadınların ülkesinde, bir daha bu hadiseler yaşanmasın, kadınlara layık olduğu değerler verilsin, kırbaçlanmasınlar, sopalarla dövülmesinler diye insanların eğitilmesi amacıyla açılmış Türk okullarının gönüllü çalışanıyım ben. Merak etme, yarın Allah' ın huzurunda alnım bu konuda ak olacaktır.

En sevmediğim şeylerden biri de geri dönüp cevap vermek ama bazen mecbur bırakıyorsunuz.
Buradaki herkes yapılanlardan İslamiyeti soyutlamaya çalışmış doğru, çok şükür ki artık insanlar yavaş yavaş gerçekleri anlamaya başladı. Tabi bu da birilerinin yoğun gayretleri sayesinde oldu, kendi kendine düzelmedi. Lâkin bir zamanlar bu haberler karşısında "İslam buysa lanet olsun böyle bir dine" diye, "Alın işte, İslam şeriat diye dünyanın bugün geldiği duruma bakın" diye insanlar dine tepki gösteriyordu. Tam insanlar meselenin aslını anlamaya başladı derken, yara kapanmaya yüz tutmuşken bu tarz haberler devreye giriyor. Bir çok insanın yine zihni bulanıyor. Yapılanların çoğu şeriat gereğidir diye uygulanıyor konusunu işlemişsin kardeş, ya da sen yapmadın hazır bir konuyu taşıdın. Bütün dünyada bu tarz haberler İslamiyeti karalamaya çalışmak için verilirken, sen de bu maksada hizmet ediyorsun. Farkında değilsen de anla artık. Benim ne yapmaya çalıştığım ile, senin ne yapmaya çalıştığını anlamak için sadece bugüne kadar attığımız mesajlara bakmak yeterli olacaktır. Benim telaş etmemi gerektirecek bir durum yok. Yüzlerine kezzap atılan kadınların ülkesinde, bir daha bu hadiseler yaşanmasın, kadınlara layık olduğu değerler verilsin, kırbaçlanmasınlar, sopalarla dövülmesinler diye insanların eğitilmesi amacıyla açılmış Türk okullarının gönüllü çalışanıyım ben. Merak etme, yarın Allah' ın huzurunda alnım bu konuda ak olacaktır.[/SIZE][/COLOR]

Senle tartışma meraklısı değilim. Yazılar zaten bana ait. Yanlış görmüş olabilirim. Ama sen neden bunlar yapılmıyor diyemiyorsun diyemezsin çünkü.

Ufak basit ayrıntılara takılmışsın.O kadar konuşacağına bunu İslam' ı kullananlar yapmıyor deseydin de anlasaydım seni. Ama yapıyor..

Bazen çok komik olduğunuzun sizde farkındasınız. Bak birisi çıkmış ceza diyor. Kendinden 100 yaş büyük biriyle evlenmedi diye yüzüne kezzap atılıyor. Bu mu ceza?

Konuşmayın. Örnek gösterin...

Bu adamların yaptıkları iyi şeyleri gösterin. Yokk...

Resimleri yorumlayalım.

mjvgpl.jpg

Yenişafak photoshop haber yapıyor mu demeliyiz?

95u2ba.jpg

İşkencenin bazı tanımlarına bakıyoruz.
Kişiye fiziksel ve ruhsal olarak ağır acı veya ıstırap veren kasten yapılan tüm fiiller
İnsanlık Dışı ya da Onur Kırıcı Davranış
Bunlardan hiç biri yok mu burada. Yoksa hepsi mi var ?

2il1s29.jpg

“Sadece” ince sopayla dövülen kadının yazısı da değiştirildi. Keserler mi hiç? Keserlerse ölür. Ölmemesi lazım. Daha bakalım, hangi işkencelerde kullanacaklar.

Başka yanlış varsa göster düzeltelim.

Geri