Hoşgeldin yeni HAYAT..

Yüce dağların başı dumansız olmaz evlat (=

valla ne yalan sölim bırakmaya heveslendim ama benim illaki destek almam gerek çok zor normal kafamda bitirmek en fazla 6-7 saat bitirebiliyorum kafamda :) destek şart bakalım ufakda olsa adımlar atmaya başladım bende konun için teşekkürler ilk adım açtığın konu oldu teşekkürler gerçekten..

Sigarayı en iyi bırakma şekli birden bırakma,diğer şekilde azaltarak değere biniyor insan bir sonraki sigarayı arıyor.
Azaltanlarda zaten belli bir zaman sonra öncekinden daha çok içmeye başlıyorlar.
Birde 21 günde insan sürekli aynı şeyi uygularsa alışkanlık haline dönüyormuş,sigarayı 21 günden daha fazla bırakanlar neden o zaman yeniden başlıyorlar?
Eğer bizler ilk önce sigarayı gerçekten hiç bir soru işareti bırakmadan kafamızda bitirirsek o zaman söndürdüğümüz son sigaradan itibaren zaten geri dönüş olmaz.
Bu konuda asla başlamamak adına kendimi bırakma günüme iyi hazırladım.

...BİTTİ ---> Hoşgeldin yeni HAYAT diyorum : )

Kendime güvenen bir insanım ama sigara bırakma konusunda kendime hiç güvenim yoktu.
Herkes başarabilir ama ben asla,o kadar bağımlı görüyordum kendimi.
Çevremdekilere bıraktığımı söyleyince hıhı diyip geçtiler,şimdi sigara içen arkadaşlarla beraber oturabiliyorum ve ne kadar iyi bir karar verdiğimi görüyorum.
Yeni hayatım başlıyor artık,yıllardır içime çektiğim zehirden kurtuluyorum.
Vücuduma verdiğim zararı telafi etmeye çalışıyorum.

Bırakmak isteyen arkadaşlar bu kadar büyütmeyin kafanızda,kararınızı verin son sigaranızıda içtikten sonra BİTTİ diyin.
Günlük mesela bana bu konuda iyi geldi,içimdeki yıllardır biriken zehiri bu şekilde kusuyorum.
Bugün 12.günümdeyim,arada tabiki aklıma geliyor ama o zaman asla tuzağına bir daha düşmem diyorum zaten 1-2 dk. sonrada geçiyor.

Sigarayı en iyi bırakma şekli birden bırakma,diğer şekilde azaltarak değere biniyor insan bir sonraki sigarayı arıyor.
Azaltanlarda zaten belli bir zaman sonra öncekinden daha çok içmeye başlıyorlar.
Birde 21 günde insan sürekli aynı şeyi uygularsa alışkanlık haline dönüyormuş,sigarayı 21 günden daha fazla bırakanlar neden o zaman yeniden başlıyorlar?
Eğer bizler ilk önce sigarayı gerçekten hiç bir soru işareti bırakmadan kafamızda bitirirsek o zaman söndürdüğümüz son sigaradan itibaren zaten geri dönüş olmaz.
Bu konuda asla başlamamak adına kendimi bırakma günüme iyi hazırladım.

...BİTTİ ---> Hoşgeldin yeni HAYAT diyorum : )

Kendime güvenen bir insanım ama sigara bırakma konusunda kendime hiç güvenim yoktu.
Herkes başarabilir ama ben asla,o kadar bağımlı görüyordum kendimi.
Çevremdekilere bıraktığımı söyleyince hıhı diyip geçtiler,şimdi sigara içen arkadaşlarla beraber oturabiliyorum ve ne kadar iyi bir karar verdiğimi görüyorum.
Yeni hayatım başlıyor artık,yıllardır içime çektiğim zehirden kurtuluyorum.
Vücuduma verdiğim zararı telafi etmeye çalışıyorum.

Bırakmak isteyen arkadaşlar bu kadar büyütmeyin kafanızda,kararınızı verin son sigaranızıda içtikten sonra BİTTİ diyin.
Günlük mesela bana bu konuda iyi geldi,içimdeki yıllardır biriken zehiri bu şekilde kusuyorum.
Bugün 12.günümdeyim,arada tabiki aklıma geliyor ama o zaman asla tuzağına bir daha düşmem diyorum zaten 1-2 dk. sonrada geçiyor.

tebrikler =)

anneme de bıraktırabilsem keşke

nefsini yenebilmiş olman çok güzel

Allah birdaha bu illete alıştırmasın seni inşallah

mutluluklar

YouTube - DJ PARLAK 2009 vs Neslihan Tebessum Remix

Tebessüm

Sabah erken kalkıyormuş
Yorgun uykusuzmuş
Hayat böyle mi geçecek
Her gün monotonmuş
Hadi ama yakışmıyor
Bu ne biçim surat böyle
Yavaştan yavaştan
Bana bir gülümse

Ay ay ay ne güzel gülermişsin
O gülen yüzünle sen
Güneşe eşsin
Acı dert keder kapından geçmesin
Zaman böyle akıp gitsin
Ah aman aman aman
Nazarım değmesin
Düşmanı kandırdım
Eşimden gelmesin
Senin gülen yüzün hiç solmasın
Zaman böyle akıp gitsin

Aramışlar taramışlar
Aslını bulamamışlar
Sonra yetinememiş
Masallarda sormuşlar
Benim gülen yüzlümün
Eşini görememişler
Hadi kimse görmeden
Bana bir gülümse

Ay ay ay ne güzel gülermişsin
O gülen yüzünle sen
Güneşe eşsin
Acı dert keder kapından geçmesin
Zaman böyle akıp gitsin
Ah aman aman aman
Nazarım değmesin
Düşmanı kandırdım
Eşimden gelmesin
Senin gülen yüzün hiç solmasın
Zaman böyle akıp gitsin.

Ruhumu artık hiç sigara hiç bir alkol uyutmuyor çektiğim acıları artık hiç bir şey yatıştıramıyor Sanırım bünye artık acılara uyum sağladı galiba artık istediği tek şey acı onları hisseder oldu önceden unatmak istediklerimi artık sadece hissedebildiklerim oldu Sanırım artık neden sigara içiyorum sorusuna güzel bir cevap olmuştur

Bugün 21. sigarasız günüm :biggrin

Günlerin artık tadını çıkartabiliyorum,önceden sürekli bir yoksunluk hissi vardı.
Bu kısa sürede yediğim yemeklerden daha çok tad alabiliyorum.
Uykum artık daha düzenli önceden zor uyanıyordum.
Tatlı şeyler özellikle çikolata çok yemeye başladım,iki kilo almışım şimdiye kadar ama olsun tadını çıkartıyorum işte : )
Yeni yıla zehirsiz gireceğim çok mutluyum :biggrin

Hoşgeldin yeni HAYAT...

Uzun süredir yazamıyorum çevremde bu aralar aşırı bir yoğunluk var.
Misafirlerim var onlarla ilgilenmekten pek vakit bulamadım bu aralar.
Seni unutmak istiyorum sigara ama yıllar birlikte geçince o kadar kolay olmuyor maalesef.
Bazen sinirlendiğim anda kısa bir an bile olsa yak bir sigara diye geçiyor içimden ama o zaman tekrar aklıma verdiğim emek geliyor.
Artık senden bahsetmeyeceğim bu sayfada senden son kez bahsediyorum.
Yeni yıl temiz bir sayfayla başlasın daha fazla kirlenmesin sayfam.
Bu sene yapmak istediğim çok şey var,inşallah gerçekleşir güzel bir yıl olur.
Bu yılı aldığım dersleri tekrarlamamakla,daha sabırlı ve daha iyi bir dinleyici olmakla geçireceğim : )

Yeni başlıkta tamam çok teşekkür ederim Kopuk Dadı : )
Başlasın artık yeni HAYAT...

Geri