Hoşgeldin 2006 =)

react0r' Alıntı:
benim gibi 10 12 sayfayı aynı anda açanlar için kasıyor olabilir, ama normal bir user gibi kullanınca forumu hiçte kötü değil :) elinize sağlık..

fire works kullanıyorum ..altta beş tane sayfa açık her sayfada en az 7 -8 sekme açık dişünün halimi:) ama güzel oldu bu kar yapanların ellerine sağlık

çok kalite olmulş elinize sağlık

İSTANBUL KARANLIK VEDE SADE BI GORUNUMDE HAVA SOGUK AMA KAR YAGMIYOR BEYKOZUN TEPELERINE BENZETTIMWALLA AYNEN BU SAGNAK KAR YAGISI AKSAM USTU KAYIS DAGININ ETEKLERINDE HOS GELDIN DEDI BANA AMA BU KADAR SICAK YAGIS DEĞİLDİ

thank's THOUGHTFUL DIRECTOR

gözel olmuş dostlar... elinize sağlık :) hoş olmuş ....

Bende herhangi bir kasma yok gerçekten güzel bi tasarım. :)

güzel olmuş tasarım,kar efekleri çok hoş..

ayrıca ben hiçbir yeni yılı kutlamadım şu ana kadar hristiyan arkadaşlar gibi,özenmedim çünkü bizim adetlerimizden değil noel ya da yılbaşı adı altındaki kutlamalar

onlar bizim bayramlarımızı hiç kutluyorlar mı acaba :eek:

eğlenmek hepimizin elinde, tabi özenmeden,kendimize özgü şekillerde

not: tasarıma yapılmış bir eleştiri yoktur

çam agacı nual baba falan inançlarımıza uymuo ama.. hackhell e herşey gideeeeeeerrrrrrr

ya be nkar yagankı halı gormedım :( ama çok cici oldu forum :) yılbasından sonrada çizgi film kahramanlı banner larda yabarmısınız :)

Dark_Angel' Alıntı:
Olayın senin işlemcine binen yük ile ne alakası var bim anlayamadım :eek: backround'unda çalışan progress larına bak derim sayfa ile alakası olamaz dedıgın seyın...

Dark pardon 2. fotoyu upload edecek kadar hızım yoktu
Arkaplanda firefox işlemcinin %99'unu yemişti :eek:
Gifler oynamıyordu bilgisayar kilit adam oyunu oynuyordu...

GüSeLL GüSSSEL Karlar kaltı daha eeei oldu Hepinizin yeni yılını kutlarım allah size bol para b,de manita versin:D:D:d

Hayatımızdan bir yıl daha gitti uzulmemiz lazım :D

süper çalışıyo Dark ellerine sağlık kar yağıyo.seven sigara içiyo ozy el sallıyo :D mona nın otbüsler gidip geliyo her şey normal şu anda(hemde downloadd yapıyorum şu anda :) ) ellerine sağlık

yeni yıl hepimize hayırlı ugurlu olsun inş bu yılda kazasız belasız geçirmek nasıp olsun vatana millete hayırlı olsun

yaw geliyo iste..yaw gelse bir turlu gelmese bir turlu..bende anlamadım..yıllardan beri hep yeni yıllar geldigine gore iyi bisey olsa gerek :p:D:D

Kolay gelsin...

Ellerinize saglık arkadasım gercektende guzel olmuş.. Gerci hackhell her haliyle guzel;)

Geri