Hoşgeldin 2006 =)

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
2006 ya girmemize şunun şurasında 2 hafta kalmışken sizlere bir süpriz yapalım dedik :eek: hackhell'i yılbaşı için süsledik umarız hoşunuza gider :) 1.ocak.2006 tarıhıne kadar bu tasarımımızı kullanıcaz.. Daha sonrasında eskı tasarımımıza geri dönücez.. olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi paylasırsanız sevınırız herkese iyi forumlar :)

Süper olmuş kardan adam olayına bittim... Bide elektronik sayaç gibi bişey olsaymış :) daha ei olurmuş...
Ciddi olarak sölemek gerekirse güsel bir çalışma....

Edit: pardon noel baba uykusuzluktan işte...

güsel oldu bea.. elimize sağlık ..:) kusen cözzi oldu.. :) biraz şeker kız candy olduk ama olsun :)

theozy' Alıntı:
güsel oldu bea.. elimize sağlık ..:) kusen cözzi oldu.. :) biraz şeker kız candy olduk ama olsun :)

olsun okadar kusen yılda bır kez yapıcaz bunu :)

dark angel bu kar olayı olmadı yaw kasıyür :)

walla bende şipşak çalışan site deli gibi kasıo 512 ben bilmem tabi beyim bilir :)

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
olee :), karda yağıyor, :clap:

sen ıstersınde eklemezmıyız :)

buarada bende 256 baglantıda bır kasma yok gıbı ... bakalım eger begenmeyenler veya kastıgını soleyenler olursa kaldırırız..

dark ii oldu ama, sğl :)
hatta sevenclovesin imzasında daha ii görünüyor karlar.. :D

hehe sıyah melekcıgım ben sana kasıyo demısmıydım sende o sevgılı arkların seyınde pıreler bıtıyo demısdın hatırladın demı bende dıyom nıye kasım kasım kasılıyom ama şok guzel olmus bosver kasım kasım kasılması daha guzel daha bı heycanlı oluyo sayfalar bole agır agır gelıyo ansızın bıtıverıyo karsında şok şok zevklı oluyoo

Dark sanırım bu sana çok şey ifade ediyor:

al1fy.jpg

Bağlantı olarak değilde işlemici olarak çok kasıyor.
Birde bil. özelliği benimkinde aşşağı olanları düşünemiyorum :eek:

saol bim gene halkın sesi oldun :)

Edit: artı gifler hareket etmio bende reklamlar fln
hiç uğraşma dark angel bizim kalbimizde yağıyo kar...

sıyah melekcıgım şok çalısdın düzelttin herhalde eline sağlık şu anda sorun yok gayet güzel çalışıyo kasım kasım kasılmıyooo ellerınıze sağlık :) ay lav yu be bişeyler ekleyım barı fırsattan ıstıfade

yaw gifler hareket etmio kar yağışışı başlayınca meleğinin gözleri yanmıo monalisa otobüsü çalışmıo sevencloves sigarasını içemio reklamlar oynamıo.. :)

diyorum bende bunu yaws uykulu uykul anlayamadımda allah allah dedim galiba kafayı yiyorum...........

neyseki yine web master ımızın süprüzi eline sağlık abi...........:)

Ei bu ei Güsel olmuşta 2006 ya girioz cidden ya o kadar oldu mu?

Geri