Hoşgeldin Hüzün
Öyle olumsuzum ki bu günlerde her şey bana o kadar yabancı geliyor ki, rollerimi sahnelemekten yoruldum o nedenle kimsenin karşısına çıkmak istemiyorum yalnızlığımla beraber kalmak istiyorum. Sanki her halim sahte, kendimi bile kandırıyorum, davranmam gerektiği gibi davranıyorum, benim ne istediğimi hiç sormadan kendime.
Etrafımdaki her şey güzel olan her şey hayal, gerçek yaşanılsa belkide güzelliği kalmayacak o nedenle hayal, hayal kurmakta dahil her şeyi yaşama bağlıyoruz ama unutuyoruz ki yaşam her birimizin kendi eseri. Birazdan her şeyi bir kenara bırakıp korkarım ki yine sevgi dolu hayallere dalacağım belki de kaybettiğim güzellikleri geri bulacağım, içimde dolaşan hüznü birkaç dakikalığınıda olsa yine unutacağım.
Son kez bakıyorum ardından...HOŞGELDİN HÜZÜN...
Aşka özlem duyan kendi benliğimi tanımadan önce yıllar geçiyordu şimdi kendimi tanıdıktan sonra mevsimler geçti güneşin her doğuşuna yalnızlığın inadına sevgiyle uyandım, bu duygularım nedeniyle yaşlı bedenime rağmen zamansızlığı, sonsuz gençliği hissediyorum damarlarımda.