Hizmette sınır yok ;)

facetoface' Alıntı:
yalnız bi sorun var
onceden yeni mesajlarda konuların yanında sayfa sayılarını gorebilioduk
sonuncu sayfaya gitmek istiosak gidebilioduk
ama şimdi o ozellik yok ??

evet dark sayfa sayısı sadece bır yanı tek sayfa olarak gozukuyo 2,3,4,5,6,7....sayfalara ulasılamıyo . bunada bı el atarsan cok ıı olur tesekkurler

auahuah deli oluodum o bota zati.. banladıydım ilk çıktığında:D ii oldu kuzi walla:D eline sağlık:D

Ellerinize Sağlık Çok Güzel Olmuş...

bırde konuların ısımlerı cok kısa gozukuyo onceden konu yanı baslıkları komple okuyabılıyoduk. sımdı kısa gozukuyo

maximus kısa gozukunce ne oluyor? istersen konunun tüm içeriğini cıkaralım yeni mesajlarda girip okuma derdinde kalmaz.

SeNDeN SoNRa GeLeNiN YaSıNı TaHMiN ET

yeterince uzun sanırım yukardaki baslık...

bence herhaliyle süper oldu.ellerine sağlık.

Dark_Angel' Alıntı:
maximus kısa gozukunce ne oluyor? istersen konunun tüm içeriğini cıkaralım yeni mesajlarda girip okuma derdinde kalmaz.

SeNDeN SoNRa GeLeNiN YaSıNı TaHMiN ET

yeterince uzun sanırım yukardaki baslık...

dark onlar guzelde mesela su baslık
Arkadaşlar Alin Size Adam Gibi...
bole bakınca ne oldugunu bılmıyoruz

baslıgı actıgımızda ise
Arkadaşlar Alin Size Adam Gibi Antivirüs Symantec N Serises In Orjinal Antivirüsü Ful
yazısını goruyoruz. bu benım bır onerımdı. yanı bazı baslıklar anlasılmıyo

TESEKKURLER

biri bizi durdursun ;)

Dark_Angel' Alıntı:
Şikayetler arasında henüz sonuçlandırılmayan sanırım birtek Yeni mesajlarda Adult ve Gazeteci botumuzun konu actıgı bolumlerın cıkması kalmıştı.. Magdem bir işe basladık işimizi tam yapalım dimi ama ;) artık yeni mesajlardan rahatsız oldugunuz Adult ve Haberler bölümü kaldırılmıstır. Umarım artık şikayet edicek bir konu bulamazsınızda azcık rahat nefes alırız =) iyi forumlar herkese...

Kişisel not:
Benim için artık ilgilenmiyor forumla, girmiyor bile diyen arkadaslara son 1 aydır yaptıklarımı ve hh nın suankı konumunu hatırlatarak ufaktanda bir gönderme yapıyım dedim. ;)
Ben yine şikayetçiyim ama senden çok çalışıyorsun
git dinlen dolaş kırlara çık kuşlar, böcekler, martlar
gez dolaş birazda o zaman değerini iyi anlarlar...
632842726557688395.gif

Emeği geçenlerden Allah razı olsn..
benimde ufak bir çalışmam var yakında paylaşacağım.umarım yönetim bu çalışmayı begenir...bekleyin:D

Dark_Angel' Alıntı:
okke pasaklı smıle larıda lısteye aldım bugun yrn alternatif smile lar ekliycem foruma
Bunlarıda unutma...
632842726557688395.gif
28624lolipop.gif
33798cool.gif

adult neysede gazeteci iyiydi aslında konularının peşpeşe gelmesi dışında tabiki

Emeği Geçen Herkesin Ellerine Sağlık Çok Güzel Olmuş....

Hayırlı uğurlu olsun Tüm HH camiasına :D

Adult bölümünü neden kaldırdınız?

Adult bölümünün kime ne zararı varmışda kaldırıldı? Dark Angel beni bu konuda aydınlatırmısın?Adult bir daha hiç açılmayacak mı?

yazık olmuş bütün mesajlarım adult paylaşımdı şimdiye kadar arkadaşların hepsine teşekkür eder basar giderim :) valla üzüldüm :(((

Geri