Hizmette sınır yok ;)

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Şikayetler arasında henüz sonuçlandırılmayan sanırım birtek Yeni mesajlarda Adult ve Gazeteci botumuzun konu actıgı bolumlerın cıkması kalmıştı.. Magdem bir işe basladık işimizi tam yapalım dimi ama ;) artık yeni mesajlardan rahatsız oldugunuz Adult ve Haberler bölümü kaldırılmıstır. Umarım artık şikayet edicek bir konu bulamazsınızda azcık rahat nefes alırız =) iyi forumlar herkese...

Kişisel not:
Benim için artık ilgilenmiyor forumla, girmiyor bile diyen arkadaslara son 1 aydır yaptıklarımı ve hh nın suankı konumunu hatırlatarak ufaktanda bir gönderme yapıyım dedim. ;)

Ya hiç ilgilenmiyorsun forumla ama bu kadar da olmaz.. Çok oluyoruz artık ;=)

Şaka biyana sabırla beklemiştik ve günlerdir sanahlara kadar uğraştığına bizzat şahit oluyorum
uzak kalmanın da acısını çıkarıyorsun tesekkurler hersey için

ah bide smiley eklesen suraya ahahhha artik dark beni banlicak smiley yuzunden :)

okke pasaklı smıle larıda lısteye aldım bugun yrn alternatif smile lar ekliycem foruma

acaba sorun bendemi dark..?
resme bakarsan sewinirim..
yalnıs bu sorun az once ortaya cıktı...
çok mu oluoz ne...;)

bide imagehell'e attıgımız resimlerin bazıları olmüş...
404 not found hatası werio..

sorun sende degıl chamur bu öle bir uygulama oldu kıstık bazı yerlerını çimentodan çaldık =P

o zaman ben son soru hakkımı kullanıyorum..
imagehelle 10 gün falan önce attığım resimler silinmiş...
bi sorun mu war..geri gelir mi..yoksa sen o resimlere 1 bardak su iç deyip bileğine kuwwet bi daha mı at dersin...nedir şefin tawsiyesi..;)

imagehell'ide hackhell ile birlikte tasıdım chamur yanlız imagehell hackhell in aksıne 20 gb ya yakın bir veri içeriyordu bu yedekleme ve tasıma ıslemınde 20 gb lık verının yedeklenmesı ve tasınmasında bazı teknık sıkıntılar yasadık buyuk ıhtımal o ara yasanan sıkıntıların netıcısı olabılır o gıden resımler. (Gercı kayıp yoktu tasırken ole hatırlıyorum ama tasıma 2 gun surdu sureklı takıp edemedım arada kaynamısta olabılır) =)

güzel güzel hh cok ii oldu mükemmel e yaklastı :) tbrklr tüm emeği geçenlere ...

dark bi ara ismin en tembel üyeye kadar bile çıkmıştı:) ama merak etme arkaplandada olsan yaptıklarının çoğu kişi farkındadır;)

bide kopyalama olayları olmasa diorum forumda yeni ne bilim geyikteki bi fıtrayı işaretleyip sağ tıkla kopyala yapılmasa.bölece sömürününde biparça önüne geçilmiş olur

kopyalama bence açık kalmalı. ilgimi çeken bir dökümanı pc'me nasıl alacağım sonra kanka. güzel bir fıkra, sağlıkla ilgili bir konu, güzel bir pc dökümanı, ödev bölümünde ki bir konu... bunarı nasıl alacağım pc'ye. benim görüşüm açık kalmasından yana!!!

ellerıne saglık dark sımdı daga guzel oldu. adulttan sıkılan bayaa bı bayan uye vardı. tekrar tesekkurler

yalnız bi sorun var
onceden yeni mesajlarda konuların yanında sayfa sayılarını gorebilioduk
sonuncu sayfaya gitmek istiosak gidebilioduk
ama şimdi o ozellik yok ??

sen bitanesin Dark : )

Geri