Hitman Serisi - RiP [HH Up] [RS]

vista'da calisiyor mu bu oyunlar? hitman 3'ü (Contracts) denedim az önce calismadi

yaw ben hitman blood money'i yükledim genede açmıyor üstelik 2 defa denedim siz bozuk dosya mı ne veriyorsunuz kardeşim böyle olmaz yani

rar pass calismio sanirim.. hocam o kadar indirdik help pleaseeee

3. oyunda sorun var kardeşim.. bir gözden geçirsen. şifre hatası veriyor..

..........

hocam sonuncusunu indirdim 4 galiba . parttan çıkartırken şifre giriyorum çıkartmaya başlıyor ancak biraz geçtikten sonra şifre hatası veriyor . bugün yükleyemediğim ikinci oyun yardım edin yaw kotalıyım

bizde kotalayız ama konuya bakan yok ki

3. de hata veriyor. Ne yalan söyleyim ben 4 ile 1. oynadım

dostum eğer crc felan filan diyorsa o partı birdaha indir . şimdi baktımda ilk partı 47mb indirmiş neden böyle oldu bende anlamadım ama eksik indirmiş.şimdi birdaha deneyeceğim ilk partı.arkadaşın günahını almayalım

indirme kardeşim bırak ya. 2. OYUNu indirdim hepsine crc hatası diyor... olmaz ki böyle ya!

valla dostum part 1 i yeniden indirdim crc hatası vermedi ama bu seferde part 2 yok diyor vazgeçtim bende bu işten

arkadaşlar oyunu kurdum 2. partı "gözat"tan gösterdim ama oyun donuyor nedendir sizce.oyunu en düşük ayarlara getirdim yine de donuyor. sistemimle crysis i bile en düşük ayarlarda oynamamıştım ben.fps nin 75-80 olduğu anlarda bile donuyor neden kaynaklanır bu

bu ne yha rezillik bi güxel çalışıyo diyen yoq

Eline Sağlıq Süper Bir Çalışma Hh: İçİnDe SüPeR bİr ÇaLIşMa

filmi güzeldi ama oyununu hiç oynamadım

Geri