Hitlerin katlettiği yahudilerin resimleri +16

Renovatio1

New member
Reaction score
0
5xsmfeh.jpg

4po8jmd.jpg

62z0y9e.jpg

4v6osjd.jpg

bu adama ne söylesem ne kadar kfür etsem azdır...
şerefsiz heralde açlıktan öldürmüş bana öle geliyo... dünyanın en aşşalık insanı..

bu nasıl hayattır ya bu nasıl bir insanlıktır.ne desem boş küfür etsek olsak en iyisi susalım...

aclıktan öldürdü heralde hepsini.. kemiklerinden oyle anlasılıyor

hitleri sevip sevemiceğimi şaşırdım

ama dünyadaki aşırı zeki insanlardan biri o kesin

ne beddua okuyorsunuz anlamadım.adama fırsat verilseydi dünyayı yahudi belasından kurtaracaktı .yahudilerin filistinde yaptıklarını hitler görseydi ağlardı

açlıktan adamcağızların kemikleri sayılıyo şerefsiz köpekler

arkadaşlar hitlerin kendisi zaten yahudiydi öldürülenler ise hristiyan toplumuydu.zaten kullandığı bayraktanda yahudi olduğu belli.ayrıca böle bir katliamı ancak yahudiler yapar.çünkü onların dinleri onlara öle emrediyo.

açlıktan adamcağızların kemikleri sayılıyo şerefsiz köpekler

bence hitlere hiç bir şey söylememeli yahudiler ettiklerini buluyorlar hitlerin her zaman arkasındayım ve yahudi düşmanıyım her zman

he bu arada hitler yahudi değildi esra çetin lütfen bilip blmeden atlamayalım lütfen hitler jermen di ve yahudilerle hiçbir alakası yoktu

bıraksalardıda hepsini öldürseydi yahudilerin şimdi dünyayı yönetiyor adamlar her oyunun arkasından bu lanetlenmiş kavim(yahudiler) çıkıyo

:sigara: Şimdi yahudilere mi sövem yoksa hitleremi onu düşünüyom acep hangisi daha yanlış:eek:

helal olsun hıtlere hak etmıs pıslıkler adı ınsanlar yakıp kullerını yasayanlarına yedıreceksın

hitler bence dünyaya gelmiş gelmiş geçmiş e büyük insanladan biridir.Adam geleceği görmüş bakın şimdi yahudiler neler yapıyorlar eğer kökleri kurusaydı şimdi böle olmazdı aslında TÜRK lerinde böyle bir soykırıma gitmesi lazım NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

bi yandan iyi bi yandan kötü yahudilede şimdi aynısını filistinlilere yapıo:S:(

bence en iyisini yapmış adam biliyordu yahudilerin uzaktan yakından insanlıkla alakası olmadığını ve hitler kavgam kitabında diyorki bir yahudi kolu bacağı gövdesi olmasın yine dünyada fitne fesat olur

hitlerin yahudi olduğunu ilk kez senden duyuyorum esra çetin..resimler çok acıklı ama inanın bugün filistine çektiren israili düşündükçe içimdeki merhamet duygusu yokoluyor..yahudilerin ve israilin Allah belasını versin!!!

Az Bile YApmış YAhudilere..

Şu an Onların Filistine Yaptıkları Bunlar YAnında hiç kalır

Geri