Hitler'in görülmemiş fotoğrafları...!

muratcolez

New member
Reaction score
0

19.jpg

Nazi lideri Adolf Hitler'in kişisel fotoğraçısı olan ve 9 yıl boyunca görev yapan Hugo Jaeger'in koleksiyonundan Hitler'a ait gün yüzüne çıkmamış fotoğraflar yayınlandı. Hitler, 1 Eylül 1938'de Alman askerlerini selamlıyor. Hitler burada yaptığı konuşmada başarı için ilk şartın şiddetin daima, değişmez ve düzenli olması olduğunu söylemişti.

18.jpg

Adolf Hitler'i 1936'dan 1945'e dek görüntüleyen Jaeger, Hitler'in özel yaşamına dair detaylar sunan bazı fotoğrafların slaytlarını savaşın sonunda deri bir çantanın içine sakladı.

17.jpg

Hitler'in Münih'teki evi çevresinde arama yapan 6 Amerikan askeri çantayı buldu. Ancak askerler fotoğrafları pek önemsememiş daha çok buldukları konyak şişesiyle ilgilenmişlerdi. Hitler, 8 Kasım 1938'de Münih'te konuşma yapıyor.

16.jpg

Fotoğraflar Nazi liderinin özel yaşamını ve hayatını geçirdiği mekanlara dair çok özel detayları sunuyor. 8 Kasım 1938'de Münih'ten bir manzara.

15.jpg

Hitler, Berlin'deki 1939 Uluslararası Otomobil fuarını geziyor.

14.jpg

13.jpg

Hitler, 1939'da Alman yolcu gemisi Robert Ley'de birkaç genç kızla sohbet ediyor.

12.jpg

20 Nisan 1939'da Hitler'in 50. yaşgünü nedeniyle gelen hediyelerle dolu bir oda.

11.jpg

Değerli taşlarla oluşturulmuş el yapımı bir kale modeli. Hitler'in 50. yaşgünü partisinde gelen hediyelerin arasında yer alıyor.

10.jpg

Adolf Hitler ve Nazi yetkilileri, 1941 yılında Noel Partisi'nde.

9.jpg

Hitler'in Berghof malikanesinde çekilmiş bir kare

8.jpg

Hitlerin yardımcısı ve emir subayı

7.jpg

Hitler'in Berlin'deki dairesi.

6.jpg

Berlin'deki başkanlık ofisi

5.jpg

Ofisin girişinde nöbet tutan askerler

4.jpg

Adolf Hitler'in Münih'teki ofisi.

3.jpg

2.jpg

1.jpg

adam dünya devletlerine kafa tutmuş valla,güzel fotoğraflar eline sağlık.

Her insan birazcık Hitler gibi olabilmeli ..

Şiddet bakımından değil tabi,kararlılık bakımından.

bu adam zamanın gerekenleri yapabilseydi müslümanların haksız yere ölmediği barışçıl bi dünyada yaşicaktik. Sabunlarda ganimeti olurdu :D

vay be adam kafaya koyunca sonuna kadar uğraşmış.........

Bu adama onceleri cok kiziyordum ama artik hak veriyorum.keske biraz daha akilli olsaydi.o zaman bu dunya biraz daha guzellesebilirdi.

18.jpg

Erganide_TBMM_bakan_Kazm_zalp_ile_birlikte_Resmi.jpg

bu iki fotoyu birbirine benzettim,HitLer'in en büyük hatası Moskova'ya girmek oLmuştur bence..

18.jpg

Erganide_TBMM_bakan_Kazm_zalp_ile_birlikte_Resmi.jpg

bu iki fotoyu birbirine benzettim,HitLer'in en büyük hatası Moskova'ya girmek oLmuştur bence..

Kanka ÖyLe Benzer Bi Ton Büyük DevLet Adamı Fotosu Var Şimdi Ne ALakadır Yapma ALLah Aşkına, Girme ŞöyLe BenzetmeLere HitLer'Le Atatürk'ü Bir Tutmaktır Bu Yaptığın...

3.jpg

İyide dai .. her resimin altında bir açıklama var bunun altında yok))) bu nesiki hitlerin... annesi deme inanmam...))

"Bir gün insanlar, Yahudilerin tamamını öldürmediğim için bana küfür edecek!"

Adolf HİTLER

bir döneme damgasını vuran dahi...

nasıl zulmü görmezlikten gelinip bu kadar soykırımı yapmış bir insan övülür anlamakta zorluk çekiyorum...sizin övdüğünüz yaratık zamanında her ne kadar dini ki benim için önemli değil yahudi olsa da soykırım yapmış..ve bunu övmek evet büyük dahi idi. demek ! riyakarlıktan öteye bir şey değildir...açıpta tarihi okumak lazım..nerden geldiğini bilmeyenler elin faşistini sayfalarca yorumlarda över gider.... bugünün şartlarını düşünerek ! dini her ne kadar yahudi(DE) olsa onları hor görmek bir anlamda kendimize yabancı kalmaktır..biz yahudileri ya da her hangi görüşümüze anti bir milleti (misal ermeniler) sevmezsek saygı duymazsak ! sizce geçmişe küfür etmiş olmaz mıyız ?
her şeyi geçtim yüzlerce tarihimizde büyük varken hitler gibi yaratığın resimlerini koymayı yada en azından övmeyi anlamış değilim...ya ben tarihi okumadım..ya da siz tarihi görmezlikten geliyorsunuz....

Geri