Hitler ve Yahudiler..

cathlak

New member
Reaction score
0
Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadırlar. Bir adam içeri girer ve barmene bunlar Hitler ve Stalin değil mi diye sorar.

Barmen \"Evet, onlar\" der. Sonra adam onlara doğru yürür ve sorar: \"Selam, ne yapıyorsunuz?

\"Hitler cevaplar\" : 3. Dünya savaşını planlıyoruz.\"

Adam sorar. \"Gerçekten mi? Neler olacak?\"

Hitler: \"Bu sefer 14 milyon Yahudi yi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz\" der.

Adam sorar: \"Bir bisiklet tamircisi mi???!\"

Hitler Stalin\'e döner ve der ki: \"Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon Yahudi yi takmayacağını söylemiştim!\"

..:.. yahudiLere artık dur demek Lazım ..:..

Fıkranın yeri burasımı ?

Hitler: "Gün gelecek hepiniz yahudilerin hepsini öldürmediğim için bana kızacaksınız"

Adam haklı Beyler

fikralara nicin acilmadi böyle bir günde bunun sakasi kaldirilmiyor :mad:

Fıkarnın ana fikri ne kadar korkunç şeyler yaparsanız yapın dikkati başka yöne çekerseniz yırtarsınız.

Bunu kitabında yazıyordu. Hala anti semitizm savunan varsa alaım onu soyle

israilin yaptıklarını kınayıp
aynısını onlara yapmayı savunmak ile

nasıl bir adalet dağıtmış olacağız
yada bu konuda dünyayı nasıl inandıracağız anlayabilmiş değilim

Hitlerin bir sözü daha var onu da ben yazayım...
Yahudilerin tamamını öldürmediğim için gün gelecek tüm dünya bana lanet okuyacak. demiş :)

israilin yaptıklarını kınayıp
aynısını onlara yapmayı savunmak ile

nasıl bir adalet dağıtmış olacağız
yada bu konuda dünyayı nasıl inandıracağız anlayabilmiş değilim

Adalet anlayışınız batsın iyie genleştiniz be kardeşim.

ADALET kısasa kısastır başkada bişey değildir.Aksi takdirde adalet zulme teşvik etmiş olur .Cezanın hükmü kısas olmalıdır ki ileri ki zamanlarda teşebbüs etmeye dahi kalkmasınlar.Her konuda bilgiçlik taslamayın toplum mühendisliği hassas bi konudur her cahilin ağzına alıpta çiğneyip geçebileceği bir yapı değildir.

İslamiyet'de Ve Kuran-ı Kerim'de Kısasa Kısas Vardır,
Diyelim Biri Birisini Öldürdü Öldürülen Kişinin Yakınları İsterse Cana Karşılık Kısas Yapar İsterse Kan Parası Alır,
Peygamber Efendimiz ( S.A.V ) Allah'ın İzni Olmadan Hiçbir İş Yapmamıştır,
Zihni Bulanıklar Bunu Anlayamazlar Anlasalar Zaten Muhalif Olmazlar.

Demek oluyorki katliyam emrini veren Muhammed değil bizzat Allahmış... Çok merhametli bir tanrıymış doğrusu... Barış kardeşlik hoşgörü dini. Palavranın ötesi...

Hitlerin bir sözü daha var onu da ben yazayım...
Yahudilerin tamamını öldürmediğim için gün gelecek tüm dünya bana lanet okuyacak. demiş :)

Yüce mevlam yahudilerin tamamının ortadan kaldırılmasına müsaade etmemiş demek. Her kavime ayrı ayrı belirli bir miktar yahudinin ortadan kaldırılmasına izin vermiş. Kalan azıcık yahudi kimlere nasip olacak bakalım. :closedeyes:

Yüce mevlam yahudilerin tamamının ortadan kaldırılmasına müsaade etmemiş demek. Her kavime ayrı ayrı belirli bir miktar yahudinin ortadan kaldırılmasına izin vermiş. Kalan azıcık yahudi kimlere nasip olacak bakalım. :closedeyes:

İyide bu yorumunla Filistinlileri katleden yahudilerden bir farkın oluyormu? Onların Filistinlileri katletmesi insanlık dışıda başkasının yahudileri katletmesi çokmu olumlu? Bu nasıl bir mantıktır?

Geri