Hit [05-07] . 05 . 09 [tek Başlık]

arkadaşlar polemik yaratacak mesajlar yazmayalım lütfen.
kişilerin şahsi görüşleridir zamanla söyleniş şekilleri düzelir.

finalde güzel futbol bekleyen arkadaşlar olabilir ve bu bir futbolseverin en büyük hakkıdır.
bende manu maçları dışında bu dilekle bakıyorum maçlara
ancak 11. yılına girmiş ve kendimi bildim bileli desteklediğim tek takım olan manu için futbol 2. sırada gelir. kupayı kazansınlar isterlerse barça maçı ceza sahamızda çevirsin:D

herkezde üst dedi alt oıynardım ben sahsen :D

barça yenemedi ama :D ben yenemez dedim eler demedim chelsea yeniyodu son dakkada yedi yemese chelsea cıkıcakdı :D barça 1 golle eledı

WaLa iLk defa fb dısnda bir takımın macını izLerken
bir takımın kazanmasını bu kdr istedim yha. . .
Annem biLe şey dio oğLum sen nie bu kdr bu takımın kazanmasını istiosun dio =)
Kupondan doLayı deiL zate ben 2 den 2 oynamıstım yattı iLk yarıdan . . .
Simdiden diorm heycan a gerek yok kupa barca nın . . .

arkadalar yine söylüyorum burası ispanya değil
o kadar eksikle barça zor alır kupayı. manu da bi fletcher yok o da scholes oynayınca gereksiz.
anlıycağınız herşey mümkün futbol bu maç oynanmadan fb-chelsea maçına da rahat 2 diyolardı ama ben kampüste tam 500 kişiyle kapıştım bu yüzden. herifler yemekhaneye almadılar beni ama ertesi gün 500 tane devekuşu kafalarını sakladılar.

demedi demeyin o maç da 3 ihtimalli:D

2yp18o5.jpg

hemen hemen herkes dun macı ızledı messi ispanya da orta sıra takımlarına hatta ve hatta avrupa kupası na gıtmek ıcın oynayan takımlara karsı nasıl oynuo chelsea karsısında nasıl oynadı izleyen herkes de gördü.. ilk macda böle oldu messi nin basına 2 adam koydunuz mu olay bitmiştir...macda drogba olmasaydı mac 3 0 dı :D kacırdıgı 2 tane %100 var :D kupayı manu alır gerisi hikaye.. o maca tek mac acarlar en az 10 en fazla 30 basarım...

ilk yarı 0 0 dı sonra 1 1 oldu dıger kupon tamam tutar artık dedım geri kalan 30 dakikada gol olmamıs:D

tek maç olsaydı 20 misli hamburg bremen maçına üst basardım :D walla

mv43n8.jpg

Bu Kupon tutacak. . .

CheLsea Barca macıyLa iLgiLi sunu söLemek istiyorum. . ..
Messi ye bir 90 dk dayanabiLen cheLsea sizce bir 90 dk daha
dayanabiLirmi.

Cevap: Hiç Sanmıyorum :hhmanD

10 MESSİ!!!!​

Ah uLan barca yedin 70 Lirayı. . .

barça dedık yenemez dıye ama :D kımse ınanmak ıstemedı :D

Geri