Hit [05-07] . 05 . 09 [tek Başlık]

s3f12x.jpg

Bu Kupona 5 veya 10 MisLi gider bence :goz:

chelsea buraya kadar gelmişken evinde maçı vermez en kötü ihtimal beraberlik olur bol şans

chelsea bence alır maçı neden diye sorarsanız manu finalist oldu oda isticekdir...barça bence o atmosfere dayanamaz...r.madrid maçında şimdi havalandılar...

şampiyonlar liginde 2 inglizi sona bırkamazlar... man.u aldıysa cehelsea ye elveda demek iyi olur.

526 - Start / Lilestorm ( 2.00 ) - 1
530 - Chelsea / Barcelona ( 2.40 ) - 2
531 - Lyn / Rosenborg ( 2 ) - 2
529 - Orgryt / Bromma.... ( 2.10 ) - 2
537 - San Marino / Gremio ( 1.90 ) - 2

--

sistem 4-5
7 misli.
toplam maksımım kazanc: 818
yatırılacak miktar: 42YTL

---

arkadaslar yarın oynanıcak kupona yorumları alıyım bakiyim

lyon ve san marino dan 1 bekliyorum.. yatarsa bunalrdan yatar gibi ama umarım kazanırsın hüso kardeşim...iyi şanslar.)))

chelsea bence alır maçı neden diye sorarsanız manu finalist oldu oda isticekdir...barça bence o atmosfere dayanamaz...r.madrid maçında şimdi havalandılar...

Şaka yapıyorsun dimi? Bahsettiğin takım Barcelona ve atmosfere dayanamamaktan bahsediyorsun... İkisini bir cümlede kullanabiliyorsun...

Barcelona yenilebilir, berabere kalabilir veya yenebilir ama böyle profesyonel bir takımın atmosfere dayanamamaktan çok atmosferden zevk alacağı aşikar.

Şaka yapıyorsun dimi? Bahsettiğin takım Barcelona ve atmosfere dayanamamaktan bahsediyorsun... İkisini bir cümlede kullanabiliyorsun...

Barcelona yenilebilir, berabere kalabilir veya yenebilir ama böyle profesyonel bir takımın atmosfere dayanamamaktan çok atmosferden zevk alacağı aşikar.

chelsea 1 gol yesin bak gör nabıyorlar :D akşam demişti biri dersiniz :D nah yazıorum buraya barça o maçı alamaz penaltılarda belki :D

arkadaşlar tekrarlıyorum barça liginde kral avrupada yüksek seviyelerde zorlanıyor.

örnek geçen hafta

fazla söze gerek yok zaten akşama belli olacak netice ama öle şu alır bu alırı yok maç ortada iyi oynayan kazanır

amma kaçamak yazdım haa iyi oynayan kazanır:D

chelsea 1 gol yesin bak gör nabıyorlar :D akşam demişti biri dersiniz :D nah yazıorum buraya barça o maçı alamaz penaltılarda belki :D

Yenmesinden veya yenilmesinden bahsetmedim ki. Bahsettiğim atmosferin asla böyle profesyonel takımları dediğin ezemeyeceğiydi.

Kendi kuponumda MS 2. Ama risk alacak olsaydım da iy ms 2 / 2 oynardım. Zaten birtek Barcelona maçına kaldı.

Herkese yarın için bol şanslar. İyi geceler.

chelsea dua etsinde madrid gibi madara olmasın. adamlar r. madrid deplasmanında. dünyanın 1 numaralı derbisinde. resmen ezdiler koca madridi. bol gollü mac oolr barca kazanır.

bunlarda beni kuponlar ;)

2ujqnas.jpg
2yv6zya.jpg
2mzhq1.jpg
2uy5203.jpg

Siz Yine de Benim SözLerimi Yabana Atmayın=)

En Kötü Berabere Biter, DeğiLse Chelsea ALır
.

524 - MoLde - 1
530 - CheLsea - BarceLona - 0
546 - Shaktar - D.Kiev - 0
554 - Hamburg - Werder - 0

Ganyan : 45

2 MisLi Oynadım 90 TL Denemeye Değer...

Manu Maçında Maçın Başında Saçma Ve Şok GoLLer OLmasa O Maç 1-1 Bitecekti...

524 - MoLde - 1
530 - CheLsea - BarceLona - 0
546 - Shaktar - D.Kiev - 0
554 - Hamburg - Werder - 0

Ganyan : 45

2 MisLi Oynadım 90 TL Denemeye Değer...

Manu Maçında Maçın Başında Saçma Ve Şok GoLLer OLmasa O Maç 1-1 Bitecekti...

AsLında RiskLi Gibi Gözksede fena DeğiL Kupon.Dediğin Gibi Denemeye Değer

ENG.gif
Chelsea -- Barcelona
ESP.gif
==> 1 2,4
UKR.gif
Shakhtar -- Dynamo
UKR.gif
==> 1 1,9
GER.gif
Hamburger -- Werder
GER.gif
==> 0 3,0

Oran=13,68​

526 - Start / Lilestorm ( 2.00 ) - 1
530 - Chelsea / Barcelona ( 2.40 ) - 2
531 - Lyn / Rosenborg ( 2 ) - 2
529 - Orgryt / Bromma.... ( 2.10 ) - 2
537 - San Marino / Gremio ( 1.90 ) - 2

--

sistem 4-5
7 misli.
toplam maksımım kazanc: 818
yatırılacak miktar: 42YTL

---

arkadaslar yarın oynanıcak kupona yorumları alıyım bakiyim

hüseyin abi bir maç dışında aynı oynamışız.. uamrım tutar kuponlarımız

Siz Yine de Benim SözLerimi Yabana Atmayın=)

En Kötü Berabere Biter, DeğiLse Chelsea ALır
.

o kadar eminsin ki kaybedince çok üzülceksin..

zaten üzülceğin belli de..

hüseyin abi bir maç dışında aynı oynamışız.. uamrım tutar kuponlarımız

o kadar eminsin ki kaybedince çok üzülceksin..

zaten üzülceğin belli de..

Kaybedersem ÜzüLmem, Şaşırım Yalnızca; Ama Benim ŞaşkınLığım Sana İddiada para Kazandıracaksa Şaşırmayı isterim=)

chelsea kapanmak zorunda acıldıgı an golü yer.. eger kapanmazsa da barca 3 4 tane atar..

Kaybedersem ÜzüLmem, Şaşırım Yalnızca; Ama Benim ŞaşkınLığım Sana İddiada para Kazandıracaksa Şaşırmayı isterim=)

ben sana karşı çıkmıorum sadece kendine çok güvenion..

bu bence yanlış o söylüyorum hepsi bu..

ben sana karşı çıkmıorum sadece kendine çok güvenion..

bu bence yanlış o söylüyorum hepsi bu..

Karşıda ÇıkabiLirsin.Sen Benim Gibi Düşünmek Durumunda DeğiLsin.Kaldı ki Benim DüşünceLerim Tamammen Bir Tahmin.FutboLa ve FutboL Topuna Güven OLur mu Hiç.

SözLerimdeki KararLıLığı YanLış DeğerLendirmişsin.BunLar YaLnızca Tahmin ve Adı Üstünde İdda.Dedim Ya Tutmazsa ÜzüLmemde Utanmamda.

Ayrıca ''Üzeleceksin'' Sözü Bence Daha Çok Kendine Güveni İfade Etmektedir

barçayı yere göğe sığdıramayanlar maç sonu üzülmesinler o kadar diyorum.
bugün kime sorduysam herkes ilkyarı 0 ikinci yarı 2 oynamış.

anlamıyorum ki bu seviyede ve ilk maç da 0-0 bitmişken nasıl oluyorda bu kadar eminler.
chelsea takımına göre futbl oynuyor ve ne kadar güçlü rakiple oynarsa ona gre daha fazla direniyor.
ligleri değerlendirmeye alanlar çok yanılacak bu akşam.

Geri