hide ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak forum kurallarını bıle bılmıyorsun .flood yapmıssın sımdı mesajının bırısnı
sılermısın.

daha çok erken -1

teşekkür sayına bi baq başklarının emeğine 32 kere teşekkür etmişsin yani 32 saygı puanın var diyebiliriz.bide dier modların durumlarına baq.yanlıs anlama dostum ama biraz daha çaba.

Gizli Takipçi' Alıntı:
güzel paylaşim yok arkadaş her buldugum yerde teşekkur butununo basayım

nası güzel paylasımk yokh yaa biz o zaman hiçbişiden anlamıyoruz.sana göre güsel olmayabilir ama paylasımı yapan arkadaş bişileri bizlerle paylasmak istiyor en azından emeğe saygı

ve madem güzel paylasım yokh ben gece 1 online oluyorum ve sabaha kdr ancak o gunku butun paylasımları gözden geçirebiliyorum.hal bööle olunca sabaha kdr makınanın basından kalkamıyorum sen diosun ki güzel paylaşım yokh.

yap o zaman güzel paylasımlar bizde görelim...

yetersizsin bu konusmalarindanda anlasiliyo
nereye isterseniz oraya mod yapin diyosun
tsk edilicek guzel paylasim yok diyosun:eek:ut:
kesinlikle - 1

nasıl ama beni herkes başka sitelerde mod yapmak için nasıl msjlar atıyolar ben bu siteye yararlı olmak için mod oluyorum teşkkurre basmak için arkadaş tamam emege saygıda senin dedigin başka

4.mod a gerek yok bana göre..-1907..Birde yorum yapanlarla polemiğe girme istersen..Çok itici oluyor..

Gizli Takipçi' Alıntı:
nasıl ama beni herkes başka sitelerde mod yapmak için nasıl msjlar atıyolar ben bu siteye yararlı olmak için mod oluyorum teşkkurre basmak için arkadaş tamam emege saygıda senin dedigin başka

msj yazmıyım diyorum tutamadım kendimi...
arkdaşım orası başka siteler orada seni mod olarak isteyebilirler ama burası HACKHELL ve her sitenin kendisine göre kuralları vardır... sende bu kuralları yerine getirdikten sonra modluk isteyebilrisin.. daha çok erkencisin paylaşım yohk diyosun paylaşım yapanlar nasıl yapıor... biraz mantıklı düşün...

konunun kapanması yönündeyim fazla uzamasın lütfen...

gizli_takipci her gelen yoruma niye cevap veriyosun anlamis digilim..
herkeze laf yetistirmek zorunda digilsin:saf:

bu sozden sonra konu kapanmıstır. ve sıl dedıgım floodunu da sılmedın
umarım ılerleyen zamanlarda olursun.
konu kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri