Hiç yüzde 40-45 olur mu canım? En az yüzde 70!

akp mükemmel değil ama akp nin yapdıklarının yarısını bile yapacak parti varmı chp mhp dsp hepsini gördük onlar ne yaptılar.

Akparti'nin Türkiye Verdiklerinin Yarısını Hangisi Verdi ?
Hala Aynı Serenat.. Yok Han Hamam Sahibi Olmuşlar.. Olmayan Var Mı ?

Benim doktorum Famodin yazdı. onuda eczaneden gidip aldım. hiç kimse bana ödemiyor demedi. Mide yangınına da bayağı iyi geldi. Tavsiye ederim.

Güzel kardeşim senin mide yangınına iyi gelen ilaç bana iyi gelmek zorunda mı ne sen ne ben tabibim. Doktor yazmış kullanıyoruz işte 6 yıldır peptik ülser rahatsızlığım var.
Devamlı lansor kullanıyordum yeni çıktı bu problem

Kanser olana da asprin öner agrıyı keser devlet öder diye ...

İşiniz gücünüz kandırmaca

Bilmem kaç yıldır zeytin yagının fiyatı artmıyormuş.

Yeni gündem maddesi

Evinde kaç kişi litre fiyatı 10 lira civarı olan zeytin yağı kullanıyorsa ..
Kullansa kullnsa bir litre alıp salata yada zeytinin üstüne döküyordur.

Kızartmaya yemege değil.

Ayçiçek yagı fiyatlarıda artmamış bilmem kaç yıldır geldiğinizde 2 katına çıktığı fiyatta hala duruyor millet fındık soya bilmem ne yagı alternatiflerine dönünce tüketimi olmayan malın üretimi anlamsız hesabından aynı kaldı.

Sen şeker pancarından haber ver bursada dönümü 1 liradan şeker kamışı üretimi için yabancılara peşkeş çekilen arazilerden ve bu üretilen şekerin hazır gıda maddelerinde kullanılmasının zorunlu hale getirilmesinden haber ver likit yumurta (mısırcı hatırlarsın) gibi zorunlu kılmadan haber ver.

Bugün diş apsesi yüzünden hastaneye gittim.
Doktor enfexsia ve parol yazdı ilaç ücreti 37
ben verdim hastane katılım 8 + 8 %20 katılım =16
Sosyal güvencem var devlet ile ilaç parasını yarı yarıya ödedik iyi mi.

Yoksa famodin alsam geçermiydi?

famodin 40 mg ücreti 9 tl doktoruna yazdırdınmı muayene katılım ücreti 8 lira
randevu alıp sıra bekleyip yol masrafı yapıp famodini yazdırıp alırmısın yoksa zaten 8 lira muayene katılım payı vereceğim deyip kendini 9 liraya alırmısın
Unutmadan 9*20/100=1,8 ilaç katılımda ödeyeceksin

yani randevu alma sıra bekleme hastaneye gidip gelme yol ücreti hariç

senin famodin 9 tl peşin

yukarıdakileri yaparsan randevu alıp sıra bekler yol ücreti öder yazdırıp alırsan
8 muayene katılım 1.8 ilaç katılım 9.8 yani 10 tl mi ödersin ? hastane gidiş geliş ücreti dahil değil.

Yuhhhhhhhhh
be birader bunu savunuyorsun .

Bu mu senin savunduğun sonra çık pişkin pişkin famodin kullan mide yangınına iyi geliyor de .

EDEP YA HU ...

Durmak yok , Tanzanya'ya devam :D

Bu anayasa maddelerinin bazıları yıllar önce yapılması gereken şeylerdi zaten. Şimdi bunlara bir de şart koşmuş , eğer bunları kabul ediyorsan darbecileri yargılamamız için de bize destek çıkacaksın. Millet artık bunun derdinde değil. Ekonomi belli kesim için gayet yükseliyor , millet aç ve işsiz. Yine diyorum 12 Eylül'de kefalleri görecez.

Geri