Hiç yüzde 40-45 olur mu canım? En az yüzde 70!

AngeL Of Death

Wishmaster
Altın Üye
Reaction score
0

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün yandaş bir kanala çıktı ve halkın AKP’ye desteğinin devam edeceğine güvendiğini belirtti... Sonra da ekledi:

“Bu yüzde 42 mi, 45 mi, 40 mı, 43 mü olur onu bilemem, ama halkın büyük çoğunluğu AK Parti’nin istikametine, çalışmasına, hizmetine halen desteğini devam ettiriyor.”

Beyefendi tevazu göstermiş... Bana göre AKP önümüzdeki seçimlerde halkın en az yüzde 70’inin oyunu alır...

Bakkallar mesela... Hepsi seçimi bekliyor!

“Sokak aralarında bakkal olayı bitmiştir” diyerek kendilerine büyük destek veren Başbakan’a ve onun partisine oy atmak için nasıl sabırsızlanıyorlar bilemezsiniz!

Sadece bakkallar mı; işçiler de sabırsız!

Hele hele Ankara’da hak arama eylemi yaptıkları için polisin gazabına uğrayan ve iktidar tarafından “PKK’lı” ilan edilen TEKEL işçilerini bir görseniz... Hepsi, “Ah seçim zamanı bir gelse de AK Parti’ye oy versek” diye yanıp tutuşuyor!

Emekliler zaten çantada keklik!

Daha önce maaşlarına yapılan astronomik zamlar bir yana, son yapılan günde 25 kuruşluk zammı unutmaları mümkün mü? Yalnız onların tek bir sorunu var; o da seçim günü Türkiye’de olamamak... Çünkü biliyorsunuz devlet o kadar bol maaş veriyor ki; hepsi durmadan yurt dışına tatile gidiyor... Eğer tatilde olmazlarsa, emeklilerin de oyu AKP’ye...

Ve elbette yoksullar... En başta da yoksulluktan böbreklerini satmak zorunda kalanlar!

Hatırlarsınız, parasızlıktan bunalıma giren bir vatandaş Başbakan’ın katıldığı bir toplantıda “Böbreğimi satışa çıkardım” diye döviz açmıştı da, Başbakanımız da kendisine “Burası sakatatçı dükkânı değil” diye nazikçe yardımcı olmuştu...

İşte; o vatandaşımız da oyunu AKP’ye atmak için heyecan içinde günleri sayıyor!

Ve şehit aileleri...

Terör örgütünün protesto edildiği bir şehit cenazesinin ardından Sayın Başbakan, “Bir şehit için bu kadar yaygara koparmaya gerek yok” deyince, nasıl mutlu etmişti şehit ailelerini?

Onlar da elbette oylarını AKP’ye verecek!

Hayatlarını yargının bağımsızlığına adayan hakimleri, savcıları ve avukatları unutmamak lazım!

Seksen yedi yıllık cumhuriyet tarihinde kendisini bir davanın “savcısı” ilan eden bir başbakan daha çıktı mı bu ülkede?

Dolayısıyla onlar da kendi mesleklerine bu kadar sempatiyle bakan bir liderin partisine oy vermeyip de ne yapacak?

Yıllarca dirsek çürütüp, dershanelere binlerce lira ödedikten sonra hasbelkader üniversite bitiren ve işsiz kalan gençler de koşacaklar sandığa... “Her üniversite bitiren iş bulacak diye bir kural yok” diyen Başbakan’a borçlarını ödemek için!

“Gavur İzmir”lileri, “hayatlarında iki koyun gütmemiş aydınlar”ı, “cibilliyetsiz” vatandaşları, korumalardan “haddinin bildirilmesi istenen kadın”ı, seçim otobüsüne davet edilerek “okşanan” çocuğu saymıyorum bile:

Hepsinin oyu AKP’ye...

Ben ne mi yapacağım?

Tabii ki AKP’ye atacağım...

Ne de olsa Tanzanya’ya vizeyi kaldırdı!

Böylece ayda bir kez turistik geziye gittiğim bu ülkeye artık elimi kolumu sallayarak girme olanağına kavuştum...

Bundan büyük hizmet mi olur?

Bülent Arınç mütevazı davranıyor, alçak gönüllük gösteriyor...

Halkımız “Seçim olsun da AKP’ye oy atalım” diye yanıp tutuşuyor...

Öyle yüzde 40-45 falan olmaz... Göreceksiniz; en az yüzde 70 oy çıkacak bu partiye...

Söylemedi demeyin!

GÜNÜN SORUSU

Mustafa Sarıgül’ün partileştirmekten vazgeçtiği Türkiye Değişim Hareketi’nin İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe başkanları törenle AKP’ye katılmış...

Bu ilginç gelişme, “Acaba AKP, CHP’nin oyunu bölmek için TDH’yi Truva Atı olarak mı kullanacaktı” sorusunu akla getirmiyor mu?

CHP harekete geçmeli!

Hepimiz son seçimlerden önce ve sonra aylarca “seçim hileleri” iddiasıyla yatıp kalktık...

Ankara’da elektrikler kesildi, 4 daireli bir apartmandan yüzlerce seçmen çıktı, oy dolu sandıklar çöplüklerde bulundu, sandık sonuçlarının bilgisayar aracılığıyla seçim kurullarına bildirilmesi sırasında hile yapıldığı öne sürüldü...

Çağrım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na:

“Temiz bir seçim” için şimdiden harekete geçin ve “bilgisayar uzmanları”nın da ağırlıkta olduğu bir kurul oluşturarak mevcut sistemin eksiklerini tek tek saptayın...

Bunu neden mi öneriyorum?

Hani; birileri şimdiden “En az yüzde 40-45 alırız” demeye başladı ya... Ne yalan söyleyeyim; içime kurt düştü... İşte; ondan!

MUSTAFA MUTLU-VATAN​

Kaynak

bence xine akp yola devam edecek
gitti Baykal geldi indire GANDi :) olay ani simdikisi dahada matrak
bilmem ama bence yine yola devam edecek tek parti akü
ötekilerin yapamadiklarinin üzerine giden tek parti oldugu icin yine oylar bence akp ye gider demedi demeyin ben parti tutmam ama sonuc yine belli bence

bence xine akp yola devam edecek
gitti Baykal geldi indire GANDi :) olay ani simdikisi dahada matrak
bilmem ama bence yine yola devam edecek tek parti akü
ötekilerin yapamadiklarinin üzerine giden tek parti oldugu icin yine oylar bence akp ye gider demedi demeyin ben parti tutmam ama sonuc yine belli bence

Neyin üzerine gitti birader..
Mesela bu ülkede halen idam cezası var..( Vatana ihanet suçu = idam )
Apo ( amca anlamında değil şerefsiz ve puşt anlamında ) suçu vatana ihanet değil midir ?
Öbürleri yapamadı assa ya apoyu...
Kanunda var..
İşsizliğin üstüne gitti gitmesinede altında kaldı gibi ne dersin
Bu ülkede 12 milyona yakın işsiz yani aç e bunların 2 katı aileleri aç bak 30 milyon oldu..
Daha ne diyeyim ........
Bana elle tutulur bir şey söyle ( özal : köprü yaptı , gap yaptı vb..)

. . .
Ve yine "GÜLEN"in cebini çıkartıp tutuanlar ve polislik sınavı için Bir gecelik altına yatanlarıda var sayarsak %38 bir oran beklenir

Sadece buradaki yorumundan dolayı sana sövsem sonuna kadar haklıyım.. nedemek polislik sınavı için altına yatanlar ... Polislerle kaç saat nöbet tuttunda böyle arkalarından konuşup duruyorsun.. Ulaşamadığın ciğere mundar demekten vazgeç
hemen cümleni düzelt terbiyesiz herif

Mustafa Mutlu Haklı. Akparti ye oy vermek mi? (!)

-3.522 susuz köy içme suyuna kavuştu. Bu köylüler elbette Akpartiye oy vermez.
-Vatandaş Hastane önlerinde piknik yapıyordu ne güzel. Şimdilerde gider gitmez muayene olup çıkıyor. Bu insanları piknik yapmaktan alıkoyan Akpartiye oy verirler mi hiç
-18 yaşından küçük çocuğu hastaneye götürdüğünde Babasının sosyal güvencesi soruluyordu. Eğer ssk prim borcu varsa oradaki memur " ÖZÜR DİLİYORDUé. Şimdilerde yaşı 18'i geçmemişse sorgusuz sualsiz muayene olabiliyor. Şimdi o çocuğun babası bir daha Akparti'ye oy verebilir mi. Artık " ÖZÜR DİLEYEN" memurlar göremiyoruz diye (!)
-Turist sayısı 25 milyonları buldu. Kafasını kaşımaya fırsatı olmayan Turizmci bir daha Akparti'ye oy verir mi? kafam kaşınıyor ama kaşımaya vaktim yok diye.(!)
-İhracat yedi - sekiz yılda 10 katına yakın arttı. İhracatçı Akpartiye oy verir mi? Ne Üretsek satılıyor kardeşim Depolarımız bomboş kaldı diye (!)
-Sanayi üretimi artıyor. Milyonlarca işsiz yeni kurulan OSB'lerinde işbaşı yapıyor. Bu işe girenler birdaha Akpartiye oy verirmi.? Önceden ne güzel yatıyorduk şimdi iş güç yorgunluk vs. diye (!)
-Son iki yılda dünyayı kasıp kavuran bir kriz yaşadık ama bizim esnafımız küçük sıyrıklarla atlattı. Bu esnaf Akpartiye oy verir mi.? son iki yılda sadece ayakta kalabildik . oysaki 2001 de yazarkasamızı başbakana fırlatıp işyerimizi kapatıp yaylalara gitmiştik diye (!)
-Ülkenin dört bir yanı şantiyelere döndü . Kredi faizleri 1'lerin altına indi. Şimdi herkese ev alma imkanı var. Bundan 15 yıl önce Demirel üç anahtar vaadetti de hazır elimizdekileri de aldı. Ne güzel hep aynı evde oturmaktan bıkmıştık. Sürekli kiralarla ev değiştirdik diyen halk Akpartiye oy verir mi.?
-6 yılda 10.000 km duble yol yapıldı. Sürekli seyahat halinde olanlar artık kaza riski olmadan seyahat edebiliyorlar. Ama kaza sonrası oto kurtarma ve çekicilik faaliyeti ile uğraşanlar işsiz kaldı birdaha Akpartiye oy verir mi.?
-Bankalara her giden çok düşük faizlerle uzun vadelerle kredi alabiliyor. Tefeciler iş yapamaz oldu . Bir Tefeci Akpartiye oy verir mi?
-Eskiden kömürle çalışan termik santraller yapılırken . Şimdilerde Rüzgar santralleri yapılıyor. Öyle ki; kurulu gücü 17 MW iken şimdi 500 MW'ın üzerine çıktı. Göçmen kuşları ürküttüğünü söyleyen Çevreciler (!) Rüzgar santrali yapımını destekleyen Akpartiye oy verirler mi.?
- altı yılda 24.4 milyar lira destekleme yapılan Köylüler Akpartiye oy verir mi.?
-Eskide salma sulama ile bahçesini sulamak zorunda kalan ve çok yüksek işçilik ve elektrik parası ödemek zorunda kalan ve bahçesini devlet teşviki ile Damlama sulama sistemi döşeten çiftçi " Damlama sulama sistemini çalıştırmak için Düğmeye basarken Parmağım yoruluyor " diyerek Akpartiye oy verir mi.?
-İktidarları döneminde Sıfır traktör satışları beş kat artan Akpartiye "tamam Yeni Traktör aldım ama Eskiside 30 yıllık emektarımdı " diyerek eski traktörünün arkasından gözyaşı döken çiftçi oy verir mi?

Mustafa Mutlu Haklı. Akparti ye oy vermek mi? (!)

-3.522 susuz köy içme suyuna kavuştu. Bu köylüler elbette Akpartiye oy vermez.
-Vatandaş Hastane önlerinde piknik yapıyordu ne güzel. Şimdilerde gider gitmez muayene olup çıkıyor. Bu insanları piknik yapmaktan alıkoyan Akpartiye oy verirler mi hiç
-18 yaşından küçük çocuğu hastaneye götürdüğünde Babasının sosyal güvencesi soruluyordu. Eğer ssk prim borcu varsa oradaki memur " ÖZÜR DİLİYORDUé. Şimdilerde yaşı 18'i geçmemişse sorgusuz sualsiz muayene olabiliyor. Şimdi o çocuğun babası bir daha Akparti'ye oy verebilir mi. Artık " ÖZÜR DİLEYEN" memurlar göremiyoruz diye (!)
-Turist sayısı 25 milyonları buldu. Kafasını kaşımaya fırsatı olmayan Turizmci bir daha Akparti'ye oy verir mi? kafam kaşınıyor ama kaşımaya vaktim yok diye.(!)
-İhracat yedi - sekiz yılda 10 katına yakın arttı. İhracatçı Akpartiye oy verir mi? Ne Üretsek satılıyor kardeşim Depolarımız bomboş kaldı diye (!)
-Sanayi üretimi artıyor. Milyonlarca işsiz yeni kurulan OSB'lerinde işbaşı yapıyor. Bu işe girenler birdaha Akpartiye oy verirmi.? Önceden ne güzel yatıyorduk şimdi iş güç yorgunluk vs. diye (!)
-Son iki yılda dünyayı kasıp kavuran bir kriz yaşadık ama bizim esnafımız küçük sıyrıklarla atlattı. Bu esnaf Akpartiye oy verir mi.? son iki yılda sadece ayakta kalabildik . oysaki 2001 de yazarkasamızı başbakana fırlatıp işyerimizi kapatıp yaylalara gitmiştik diye (!)
-Ülkenin dört bir yanı şantiyelere döndü . Kredi faizleri 1'lerin altına indi. Şimdi herkese ev alma imkanı var. Bundan 15 yıl önce Demirel üç anahtar vaadetti de hazır elimizdekileri de aldı. Ne güzel hep aynı evde oturmaktan bıkmıştık. Sürekli kiralarla ev değiştirdik diyen halk Akpartiye oy verir mi.?
-6 yılda 10.000 km duble yol yapıldı. Sürekli seyahat halinde olanlar artık kaza riski olmadan seyahat edebiliyorlar. Ama kaza sonrası oto kurtarma ve çekicilik faaliyeti ile uğraşanlar işsiz kaldı birdaha Akpartiye oy verir mi.?
-Bankalara her giden çok düşük faizlerle uzun vadelerle kredi alabiliyor. Tefeciler iş yapamaz oldu . Bir Tefeci Akpartiye oy verir mi?
-Eskiden kömürle çalışan termik santraller yapılırken . Şimdilerde Rüzgar santralleri yapılıyor. Öyle ki; kurulu gücü 17 MW iken şimdi 500 MW'ın üzerine çıktı. Göçmen kuşları ürküttüğünü söyleyen Çevreciler (!) Rüzgar santrali yapımını destekleyen Akpartiye oy verirler mi.?
- altı yılda 24.4 milyar lira destekleme yapılan Köylüler Akpartiye oy verir mi.?
-Eskide salma sulama ile bahçesini sulamak zorunda kalan ve çok yüksek işçilik ve elektrik parası ödemek zorunda kalan ve bahçesini devlet teşviki ile Damlama sulama sistemi döşeten çiftçi " Damlama sulama sistemini çalıştırmak için Düğmeye basarken Parmağım yoruluyor " diyerek Akpartiye oy verir mi.?
-İktidarları döneminde Sıfır traktör satışları beş kat artan Akpartiye "tamam Yeni Traktör aldım ama Eskiside 30 yıllık emektarımdı " diyerek eski traktörünün arkasından gözyaşı döken çiftçi oy verir mi?

8 Yılda bu kadar olumlu iş yapmış öylemi :)

olumsuzlukları uğursuzlukları sattıkları çaldıklarını da benim post 'un altına yaz da gözler açılsın

Dolar 2004 te 2lirayı geçecek dediler , sene 2010 2011 girmeye çeyrek var ...
Dolar hala 1.5 larda sürünüyor ...
Dierlerini saymaya lüzum görmüyorum ...
Gerçekleri görmek isteyenler çok güzel görürler ...
50 nin üstünde ülke vise olayını türkiye için kaldırdı ...
Cumhuriyet tarihinde ilk defa paşalar yargılanmaya başladı ...
Görmek istmeyenler gözlerini kapatırlar ...
AMA UNUTMAYIN GÖZ KAPAMAK İLE GÜNEŞİ KARARTAMAZSINIZ !!!!!!

Dolar 2004 te 2lirayı geçecek dediler , sene 2010 2011 girmeye çeyrek var ...
Dolar hala 1.5 larda sürünüyor ...
Dierlerini saymaya lüzum görmüyorum ...
Gerçekleri görmek isteyenler çok güzel görürler ...
50 nin üstünde ülke vise olayını türkiye için kaldırdı ...
Cumhuriyet tarihinde ilk defa paşalar yargılanmaya başladı ...
Görmek istmeyenler gözlerini kapatırlar ...
AMA UNUTMAYIN GÖZ KAPAMAK İLE GÜNEŞİ KARARTAMAZSINIZ !!!!!!

50 tane ülke vize kaldırdı bir tane avrupa ülkesi yok :)

Önemli olan paşaların yargılanması değil paşalar herzaman yargılanabiliyordu önemli olan vekillerin yargılanması ulen recep dokunulmazlığı kaldırsın ilk seçimde oy atacağım parti akp olacak

Tabi öyle bir parti kalırsa :)

8 Yılda bu kadar olumlu iş yapmış öylemi :)

olumsuzlukları uğursuzlukları sattıkları çaldıklarını da benim post 'un altına yaz da gözler açılsın

aklıma gelenleri yazdım. bütün olumlu işleri yazacak olsam forum kilitlenir. Ama sizin olumsuzlukları yazarken attığınız gibi desteksiz sallamadım. sorun isteğinizi hepsi belgeli. isterseniz daha devamını da yazayım. bunlar hazırda olanlar dı.

Haklısın şimdi internet üzerinden randevu alıp gidiyoruz ama daha saatinde gireni görmedim. Üniversiteden randevu alıp bulunduğum ilçeden il merkezine kendi imkanlarımla gittim. muayene oldum ne güzel. Sonra reçetemle ilçeme döndüm ilacımı almak için Lansor yazmış doktor mide için devlet bunu ödemiyor onun yerine ogapis vereceğiz muadili dediler yanlız muadilininde tamamını ödenmiyormuş 25 liralık ilaca 5 lira fark alacağız dediler amenna dedik verdik beş lirayı neden verdiğimizi bilmeden madem pahalı olanı ödemiyorsun ucuz olan muadilinden niye fark alıyorsun demeye hakkımız olmadan çıkıyordum eczaneden Abi dur nereye dedi. Buyur dedim çay ısmarlayacak sandım. Yok çay ısmarlamayacakmış Sevk almak için bulunduğum ilçede hastahaneye başvurduğum sevk yaptırdığım için muayene edip ssevk yapmış oluyormuş 8 lira hasta katılım dediler verdik dur dediler bi de üniversitede muaynen olmuşsun sevkli gittiğin yerde he dedik 8 daha dediler amenna dedik.

Hesap ettim 25 liralık ilacı almak için
16 tl hastane katılım 5 lira ilaç fark ücreti %20 ilaç katılım bedelide 5 lira
Toplayalım:16+5+5=26 tl

Yahu ilacın kendisi 25 lira ben katılım matılım 26 lira ödemişim.

Niye oy vermeyeyim?

Haklısınız çocugumu pediatriye götürdüm allahtan bu bölüm bizim burda var muayene etti doktor sağolsun kulağında ve bogazında hafif bir enfeksiyon varmış bactrim yazacaktı ödenmiyor diye (5 liralık ilaç) metoprim süspansiyon yazdı.

Eczaneye gittik 2,92 lira ilaç
muayene katılım payı ilaç katılım payı 8 lirayı geçti .

2,92 liralık ilaca 8 lira ödemişim niye oy vermeyeyim.?

Sen yazmaya devam et bende devam edeceğim.

Haklısın şimdi internet üzerinden randevu alıp gidiyoruz ama daha saatinde gireni görmedim. Üniversiteden randevu alıp bulunduğum ilçeden il merkezine kendi imkanlarımla gittim. muayene oldum ne güzel. Sonra reçetemle ilçeme döndüm ilacımı almak için Lansor yazmış doktor mide için devlet bunu ödemiyor onun yerine ogapis vereceğiz muadili dediler yanlız muadilininde tamamını ödenmiyormuş 25 liralık ilaca 5 lira fark alacağız dediler amenna dedik verdik beş lirayı neden verdiğimizi bilmeden madem pahalı olanı ödemiyorsun ucuz olan muadilinden niye fark alıyorsun demeye hakkımız olmadan çıkıyordum eczaneden Abi dur nereye dedi. Buyur dedim çay ısmarlayacak sandım. Yok çay ısmarlamayacakmış Sevk almak için bulunduğum ilçede hastahaneye başvurduğum sevk yaptırdığım için muayene edip ssevk yapmış oluyormuş 8 lira hasta katılım dediler verdik dur dediler bi de üniversitede muaynen olmuşsun sevkli gittiğin yerde he dedik 8 daha dediler amenna dedik.

Hesap ettim 25 liralık ilacı almak için
16 tl hastane katılım 5 lira ilaç fark ücreti %20 ilaç katılım bedelide 5 lira
Toplayalım:16+5+5=26 tl

Yahu ilacın kendisi 25 lira ben katılım matılım 26 lira ödemişim.

Niye oy vermeyeyim?

Haklısınız çocugumu pediatriye götürdüm allahtan bu bölüm bizim burda var muayene etti doktor sağolsun kulağında ve bogazında hafif bir enfeksiyon varmış bactrim yazacaktı ödenmiyor diye (5 liralık ilaç) metoprim süspansiyon yazdı.

Eczaneye gittik 2,92 lira ilaç
muayene katılım payı ilaç katılım payı 8 lirayı geçti .

2,92 liralık ilaca 8 lira ödemişim niye oy vermeyeyim.?

Sen yazmaya devam et bende devam edeceğim.

Gittiğin eczaneyi değiştir. eczacı bulmuş senin gibi adamı onu ödemiyor bunu verelim bunu ödemiyor şunu verelim. Allah yardımcın olsun. Hatırlarsan eczanelerin bir kısmı ilaç fiyatlarının ucuzlamasına tepki olarak eylem yapmışlardı. senin eczacıda eylemcilerden di sanırım..

Gittiğin eczaneyi değiştir. eczacı bulmuş senin gibi adamı onu ödemiyor bunu verelim bunu ödemiyor şunu verelim. Allah yardımcın olsun. Hatırlarsan eczanelerin bir kısmı ilaç fiyatlarının ucuzlamasına tepki olarak eylem yapmışlardı. senin eczacıda eylemcilerden di sanırım..

Hastahaneye git bi lansor yazdır kendine

Varsa kardeşin yada çocugun bir metoprim

Dene sonra yorum yaz.

Benim doktorum Famodin yazdı. onuda eczaneden gidip aldım. hiç kimse bana ödemiyor demedi. Mide yangınına da bayağı iyi geldi. Tavsiye ederim.

Benim doktorum Famodin yazdı. onuda eczaneden gidip aldım. hiç kimse bana ödemiyor demedi. Mide yangınına da bayağı iyi geldi. Tavsiye ederim.

İlaç iyi geldi muayne ücreti acıtmadımı :hhmencool:

Ben bağkur yatırıyordum 260 lira dişimi çektirmek için yola düştüm dişimi çektirene kadar 43 lira muyne ücreti tutmuş 26 lirada ilaçlar falan sinirlendim artık yatırmıyorum yatırmıcam da yatırdığım para haram zehir zıkkım olsun doğmamış çocuğuna ilaç parası olsun ne kadar vekil varsa

İlaç iyi geldi muayne ücreti acıtmadımı :hhmencool:

Ben bağkur yatırıyordum 260 lira dişimi çektirmek için yola düştüm dişimi çektirene kadar 43 lira muyne ücreti tutmuş 26 lirada ilaçlar falan sinirlendim artık yatırmıyorum yatırmıcam da yatırdığım para haram zehir zıkkım olsun doğmamış çocuğuna ilaç parası olsun ne kadar vekil varsa

Sen Hiç ADSM diye birşey duymadın mı.? Bağkurun sigortan olmasına gerek yok. Fiyatları çok ucuz. Bence bir dene. (ADSM = Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi.) Diş çekimi 17 lira dolgu 35 lira. Ahh.Ahh. Akpartininsunduğu imkanlardan haberiniz bile yok.

bülent arınç beyefendi sanırım hesabı yaparken, et fiyatlarını düşürmek için ithal ettiklerini de hesaba katmış.

İlaç fiyatlarının ucuzladığı için değil, stoklarda olan ilaçlardan meydana gelecek zarar için eylem yaptılar. Zararın karşılanmasını istediler. Kimse ilaçların ucuzlamasına karşı değildi.

Yuh yani insan düşmanlığını bu kadar belli etmez. Ne günlere kaldık yaa.

Arkadaş yanlış biliyor. Cumhuriyet tarihinde paşaların ilk yargılanması değil. Velev ki olsa bile bunun düşmanlıkla ne alakası var.

13 Temmuz 1926 : İzmir suikastı karara bağlandı: Eski Lazistan Milletvekili Ziya Hurşit, İzmir Milletvekili Şükrü, Saruhan Milletvekili Halis Turgut, İstanbul Milletvekili İsmail Canbulat, Erzurum Milletvekili Emekli Tümgeneral Rüştü Paşa (Kurtuluş Savaşı Komutanlarından), Trabzon Milletvekili Hafız Mehmet, Sarı Efe Edip, Emekli Teğmen Çopur Hilmi, Emekli Baytar Albay Rasim, Laz İsmail, Gürcü Yusuf, Eski Ankara Valisi Abdülkadir ve Kara Kemal, ölüm cezasına çarptırıldılar.

Kazım Karabekir Paşa, Ali Fuat (Cebesoy) Paşa, Refet (Bele) Paşa, Cafer Tayyar Paşa, Mersinli Cemal Paşa ve Milletvekilleri Faik Bey, Sabit Bey, Halet Bey, Feridun Bey, Fikri Bey, Kamil Zeki Bey, Bekir Sami Bey, Besim Necati Bey, Münir Hüsrev Bey beraat ettiler.

13 ölüm cezası, gece yarısı infaz edildi. (Kara Kemal firarda, 27 Ağustos 1926 günü intihar etti.)

Geri