Hiç sahte parayla dolandırıldınız mı?

• Hayır

Kullanılan: 52 64.2%
  • Evet

Kullanılan: 24 29.6%
  • Şöyle Oldu ki ;

Kullanılan: 5 6.2%

• Kullanılan toplam oy
    81

yi6it

New member
Reaction score
0

DSC_0214.jpg

Hayır

Evet

Şöyle Oldu ki ;

henüz dxeğil...umarımda olmaz...

Evet şöyle ki hemde bankadan aldığım bir sahte banknot ile dolandırıldım bir deste paranın içine karışmış
olduğunu söylediler ve geri almayı kabul etmediler itiraf ediyorum 20 milyondu o zaman tl den sıfır
atılmamıştı yani bende arabaya benzin alırken gece sıkıştırdım benzinci çocuğun eline geçti gitti : ))

dogu blogu ülkelerinin madeni paralari cok benziyor euroya bi kac defa alis veris yaptiktan sonra sirp parasiyla karsilastim

bi kaç kere elime sıkıştırmışlardı ama kantin sag olsun :)

kardeşim adamlar yapmış ama süper olmuş hatta ben anlamadım bile.. helal olsun yaratıcı insanız.

hiç dolandırmadam ve dolandırılmadım inş bundan sonrada olmaz

şöyle ki
bir zamanlar babamın bakkal dükkanına bir çocuk eski 20 lira getirdi.o zaman da en büyük para 20000 liraydı.bi paket sigara istedi hatırlıyorum renkleri de aynı gibiydi.pembe gibi falan.vay zırtto vay diyip kovdum.karşı bakkala gitti.o ara bakakal kalabalıktı.istediğini aldı ayrıca bi de para üstü aldı.ben de karşı bakkalı uyardım.kandırıldığını anlayınca arkasından koşup çocuğu yakaladı.vesselam.

oooo Bende Sahte Para Basma MAkinası Var

Allah korusun birader :D
Biraz uyanık olmak lazım ama işte arkadaşımız demiş..
Çok yaratıcıyız

hayır elime gecse bile gecirecek kişileri biliyorum :D

sahte kağıt para ile değil de sahte 1 liralar çok geliyor elime......onları da okuldaki langırt masasının para giren yerine sığmayınca anlıyoruz :):):)

söle olduki ; sayın garanti bankası bahçelievler şubesi tarafından sahte 50 tl ile kandırıldık :D:D:D:D

evet bi kere 50 lira elime geçti.. 50 lira bu yırtılıp atılırmı.. bizden 6 km uzakta beni tanımayan yüzümü bi daha görmeyecek bi bakkal amcaya verdim parayı sadece bi şişe su için hemde

Geri