hiç polisten cop yediniz mi ?

hiç polisten cop yediniz mi ?

• ewet yedim

Kullanılan: 22 21.8%
  • hayır yemedim

Kullanılan: 79 78.2%

• Kullanılan toplam oy
    101
cop yedıgım gunu unutamıorm ben yaw..
sorgu odasında cop yedım maalesef..
ustune bıde soyup ıslattılar sora cop ıstersen konusma bakalım...
vucudundakı butun boslukları copla dolduruolar saolsunlar..
nıe dustun karakola sorgu odasına fılan sormayın :)

Polisten cop yemedik.Şiddet uygulayan ya da şiddet uygulanacak tavır içinde olan birisi değilim.yalnız bir Haluk Levent konseriydi Antalya Açık Hava Tiyatrosunda.Amfiyi bilenler vardır,Haluk Levent sahneden indi ve dolaşmaya başladı,ben en önde olduğum için sahneye oturdum.sadece k.çım temas ediyordu sahneye zaten arkamda dönüktü.Haluk Levent o sırada sahneye tekrar çıkmış.o insan azmanı korumalardan biri de aşağı indirdi sert bir biçimde.başımdan geçen en şiddet içeren olay bu diye bilirim.hey gidi lise yılları :D

yemedimmmmmm

cop yemedim cop salladım =)) yiyenin hali harap tı en son
evde
yadigar orjinal bi cop vardı eskilerden şimdiki gibi plastik te deil :D mahalledeki kavgaya daldım onla iyikide dalmışım yoksa cam çerçeve iniyodu

valla öyle düşündüğün gibi bi eylem değildi daha 14 yaşımdaydım malatyada malatya trabzon maçına gitmiştim maç bittikten sonra sahaya indim belki forma alırım diye ama ben indim kimseler yoktu futbolcuların çıktığı kapıdan çıktım polisler kapıdaydı salak polisin biri elini atmış arkasına elinde sigara kolum sigaraya çarpınca o refleksle hay ananı .... :durdurun deyince bi cop yedik :D

abi hemde öyle bir yedikki...İstanbula Eskişehirspor-boluspor final maçını seyretmeye gidicektik Eskişehir'den...o zaman olanlar oldu okkalı bi jop yedik...'''''''''''''' Teröriste İnsan Hakları...Taraftarına İndir Jopları (!) Sayın Türk Polisi '''''''''''''''''''

Geri