hiç polisten cop yediniz mi ?

hiç polisten cop yediniz mi ?

• ewet yedim

Kullanılan: 22 21.8%
  • hayır yemedim

Kullanılan: 79 78.2%

• Kullanılan toplam oy
    101
ya birkeresinde bir mayısata yemeye ramak kalmıştı ama atlattım :sigara:

ben yedim maçta bulundugum yerde kavga çıktı ben önde kaldım bi gzl :)) hee birde sokakta otururken iki genç kavga ediodu ordada polis tuttum arka şişkin tarafıma vurdu ((:):

ßen Yedim ßundan 1 sene önce yani 16 yaşımda Okuldan Devamsızlıktan Kaldım Karne qününde Annemin Cep Telini Aldım..qittim sattım sanaldan bi abim vardı samsunda oturuyo..oraya doqru yola çıktım çünkü kendi gel dedi.. ßeni ßi arkadaş yollamıştı Terminal'den.. ve aradan 7-8 saat geçtikten sonra beni terminalden yollayan arkadaş beni ihbar etmiş evden kaçıyo diye annemlere filan söylemiş amasya merzifon'da Sivil poLis ßeni Tuttu Kaçacanmı ßidaha Dedi Yok Dedim Vurdu yine Sordu Yine Yok Dedim yine Vurdu böyle 5-6 kere vurdu tabi benim ayaklar felç oldu:biggrin Ardından karakola qötürdüler Çok susadım dedim Yine Vurdu yok Sana Su Diye..ßen iyice Felç oldum:biggrinElime Kelepçeyi ßaqLadılar..Karakolun içinde bi bank vardı oraya kelepçelediler kolumdan ve yatırdılar karnıma vurdu PcHin ßiri Yani O Anda Dedimki Cehennemde yansam Belki ßu kadar Acımaz Dedim Herneyse Sabah oldu Annemler Kayseriden Amasyaya ßeni Almak için qeLdiler.. Ve Sonunda Kurtuldum ßidaha..isterse g.tmü S..seler Yine Kaçmam o Jopu Yemektense qit Evde ßaßandan 10 yıl boyunca dayak ye​

:) Jop Yedinizmi Sorusuna Anımı Anlattım Ama Napım içimi Dökmek istedim Kusura ßakmayın :)

hyr yemekde istemem

akçayda rock festiwalinde bi grup rockçının çıkardığı olaylar sebebiyle yiyecektik ama oradan uzaklaştım hemen...

rockçı falan değilim aslında sadece hatunlara bakmaya gitmiştik :hhmanD

cop deyilde polıslerden tekme yumruk yedim okul basmışdık mudur bizi gorunce hemen polisi aramıs biz okula girer girmez bizi kitlediler direk.sorna çocuk şubede bi ton dayak neyse sonra saldılar. 1 kac gun yediğim dayak rüyama girmişdi =)

ßen Yedim ßundan 1 sene önce yani 16 yaşımda Okuldan Devamsızlıktan Kaldım Karne qününde Annemin Cep Telini Aldım..qittim sattım sanaldan bi abim vardı samsunda oturuyo..oraya doqru yola çıktım çünkü kendi gel dedi.. ßeni ßi arkadaş yollamıştı Terminal'den.. ve aradan 7-8 saat geçtikten sonra beni terminalden yollayan arkadaş beni ihbar etmiş evden kaçıyo diye annemlere filan söylemiş amasya merzifon'da Sivil poLis ßeni Tuttu Kaçacanmı ßidaha Dedi Yok Dedim Vurdu yine Sordu Yine Yok Dedim yine Vurdu böyle 5-6 kere vurdu tabi benim ayaklar felç oldu:biggrin Ardından karakola qötürdüler Çok susadım dedim Yine Vurdu yok Sana Su Diye..ßen iyice Felç oldum:biggrinElime Kelepçeyi ßaqLadılar..Karakolun içinde bi bank vardı oraya kelepçelediler kolumdan ve yatırdılar karnıma vurdu PcHin ßiri Yani O Anda Dedimki Cehennemde yansam Belki ßu kadar Acımaz Dedim Herneyse Sabah oldu Annemler Kayseriden Amasyaya ßeni Almak için qeLdiler.. Ve Sonunda Kurtuldum ßidaha..isterse g.tmü S..seler Yine Kaçmam o Jopu Yemektense qit Evde ßaßandan 10 yıl boyunca dayak ye​

:) Jop Yedinizmi Sorusuna Anımı Anlattım Ama Napım içimi Dökmek istedim Kusura ßakmayın :)

ay yazzıııık çok yazık umarım darplar hasar bırakmamıştır :hhmanD

iki defa yedim :hhsopa ama cop değil dayak yedim. :)

Ben Yemedim Ama Bir Gün Bir Trafik Polisi Kulağımı Çekmişti O Da Meydan Cadde Trafiğini Birbirine Karıştırdığım İçin :D :D :D

yedim yemezmiyim.. deli bi acı o ya : ))

Geri