toykan
Santimantal
- Reaction score
- 0
peki arkadaslar hiç polisten cop yediniz mi ?
ßen Yedim ßundan 1 sene önce yani 16 yaşımda Okuldan Devamsızlıktan Kaldım Karne qününde Annemin Cep Telini Aldım..qittim sattım sanaldan bi abim vardı samsunda oturuyo..oraya doqru yola çıktım çünkü kendi gel dedi.. ßeni ßi arkadaş yollamıştı Terminal'den.. ve aradan 7-8 saat geçtikten sonra beni terminalden yollayan arkadaş beni ihbar etmiş evden kaçıyo diye annemlere filan söylemiş amasya merzifon'da Sivil poLis ßeni Tuttu Kaçacanmı ßidaha Dedi Yok Dedim Vurdu yine Sordu Yine Yok Dedim yine Vurdu böyle 5-6 kere vurdu tabi benim ayaklar felç oldu:biggrin Ardından karakola qötürdüler Çok susadım dedim Yine Vurdu yok Sana Su Diye..ßen iyice Felç oldum:biggrinElime Kelepçeyi ßaqLadılar..Karakolun içinde bi bank vardı oraya kelepçelediler kolumdan ve yatırdılar karnıma vurdu PcHin ßiri Yani O Anda Dedimki Cehennemde yansam Belki ßu kadar Acımaz Dedim Herneyse Sabah oldu Annemler Kayseriden Amasyaya ßeni Almak için qeLdiler.. Ve Sonunda Kurtuldum ßidaha..isterse g.tmü S..seler Yine Kaçmam o Jopu Yemektense qit Evde ßaßandan 10 yıl boyunca dayak ye
Jop Yedinizmi Sorusuna Anımı Anlattım Ama Napım içimi Dökmek istedim Kusura ßakmayın