Hiç Kovuldunuz mu ? Nereden ? O zaman İçeri ...

Hiç Kovuldunuz mu ?

• Evet

Kullanılan: 25 41.0%
  • Hayır

Kullanılan: 22 36.1%
  • Gittiğinde tekrar oynamaya başlarız :D

Kullanılan: 14 23.0%

• Kullanılan toplam oy
    61

yi6it

New member
Reaction score
0
Yaşlı teyzelerin veya amcaların veya abilerin ; Evlerinin önünde top oynarken sizi kovdukları oluyormu/oldumu ? [ Mesela küccekken bizi coook kovalıdılar :D hele b mahhalemizde Hacı diye bi amca var :D Aboww dirlik vermezdi ]

Şıklar ...

Evet

Hayır

Gittiğinde tekrar oynamaya başlarız :D

--------------------

ÇOCUKLAR KAÇARKEN :D

cocuklar_1.jpg

okul bahçesinde top oynarken defalarca kovulduğmuzu hatırlıyorum müdür odasına girdiğindeyse tekrar başlardık :D

top oynarken felan degilde, ben orta okuldayken hemen hemen her cuma matematik ögretmenim beni siniftan atardi :D :melek

Bizi kovuyolar cevap veriyoz kaynar su atıyolar hee kış olunca değişiyo buz gibi soğuk su atıyolar kovayla :D

çoooook hangisini söyleyeyimm...

bende bi kere clandan atılmıstım xD

evett çok güzel bı konu açmıssın teşekkür ederim
küçüklüğüm aklıma geldı yanı 3 sene oncesıne kadar yasım 16 mahallenın gırısınde bı buyuk bahcelı bır ev vardı onun arkasındakı kuyumu cukurmu neyse oraya topumuz kaçtıkca keserdı.o ev yıkılıp yerıne bına yapılınca tabı orası genısledı ve duzluk bı asvalt oluustu normalde orası kullanılması ıcın yapılmıs bır yoldu ama fazla araba gecmezdı bızde top oynardık gece 2 lere 3 lere kadar uyutmuyosunuz dıye bınanın ustundekı ust kattakıler basımızdan assa kovalarla sular dokerlerdı bızde tesekkur edıp oyuna devam ederdık sonra assa ınerlerdı o bınanın kapısı acıldımı o ses cıkdımı 1 kısı kalmazdı benı bırkere bis in sahibi ( yanı halk dılıyle su kıbrıt kutusu gıbı bı araç vardır onun sahıbı ) benı yakaladı ıkı tokat attı ertesı gunde tekerlerını patlatmıstık :D YİNE OLSA YINE YAPARIM AMA O SAATTE TOP OYNAMAM ARTIK :D buyudukce yapılan şeylerde buyuyor artık toplanım halısahada mac yapıyoruzz..:D

Gidince hemen başlardık ... :biggrin

Geri