Hiç internette tanıştığınız birini görmek için onun bulunduğu şehre gittiniz mi? -

Hiç internette tanıştığınız birini görmek için onun bulunduğu şehre gittiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    104

Helldorado

A Drinking Song
Reaction score
0
Hiç internette tanıştığınız birini görmek için onun bulunduğu şehre gittiniz mi?

Yaşım Küçükken İnternet Tanıştığım ßiri İçin Evden Kaçmıştım Samsun'a Ama Yakalandım :/

Amasyada..

hea genco için atladık istanbuldan gaziantep e gittik kıymet bildimi yok ( :

evet gittim :) amsterdama

ağanın eli tutulmazmış ama senden az kalır yanım yok sadece izmir'i söyliyim diğerlerini söylersem millet amma abazanmışsın diyecek:) halbuki birileri sadece sebep olurdu ! şehirleri görmeme ! iyiki de gitmişim diyorum izmir gibi muazzam bir güzelliği görmüş oldum...

gitmedim gitmem de sanal aşka da inanmam

gitmedim gitmem de sanal aşka da inanmam

millet internette sadece sanal aşk için mi takılıyor ,tanısıyor,iletisim sağlıyor sağlam arkadaslıklar kurulamazmı zeyinburnundan 10 tane adam toplasan 1 ispik etmez beah :sigara:

CHI€F;3484823' Alıntı:
millet internette sadece sanal aşk için mi takılıyor ,tanısıyor,iletisim sağlıyor sağlam arkadaslıklar kurulamazmı zeyinburnundan 10 tane adam toplasan 1 ispik etmez beah :sigara:

yok şefim ben sadece sanalın aşk olan bölümüne değindim adam gibi adamlar da çıkıyor elbet :victory

asla öyle bir şey yaşamadım:D

CHI€F;3484823' Alıntı:

hea gittim gelenlerde oldu.. ama bi kız olsaydı gitmezdim heralde :p

hatun heryerde bulunur onemlı olan saglam dost bulmak onun ıcın gıdılır ; )

bi ankara maceram olmuştu çokda iyi geçti

Geri