Hiç asansörde kaldınız mı?

Hiç asansörde kaldınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    106
6 kasım dı hatırlamazmıyım askerıye lojmanlarına macı ızlemeye gıdıyoruz asansor dusmustu Allah tan 2 kat falan cıkmıstık bı 10 dakıka sonra geldıler ama deısık bı hıstı o dusme gercı o 6-0 her seyıı unutturmustu o ayrı ama :D

hayatımda bi kere asansörde kaldım ondada kız arkadasım yanımdaydı iiki kalmışım cok güzelbir 2 saat geciriştim :))

valla seneler evvel asansörde kalıp da başına kötü şeyler gelen insanların hikayelerini duyardık. çok şükür artık böyle şeyler olmuyor... Asansör firmaları daha profesyonel çalışıyorlar herhalde... :D

Benim de birkaç sefer asansörde kaldığım oldu ama bir kaç dakika sonra hemen çalıştı ya da birileri gelip kapıyı açtı. Yalnız korkuyorsunuz bayağı... Herhalde uzun kalsam çok paniklerdim... :(

asan-sör dikkat etmek gerekir neme lazım ...şimdi gerçi tehlıke anında camı kırın diye uyarı yazıları var ..yada imdat valfini sağa cevirin gibi ...

gece konduda yasioz abi nasil olcak o is :((

keske bende asansorde kalmis olsaydim sisler gibinb:p

ben de hayal etmiyor değilim mesela asansörün içinde 2 saat boyunca ...............gibi şeyler yapılabilir

evet kaldım 2 kişiydik yanımda bir bayan vardı o korkudan bayıldı :D :)

bende asansör fobisi oldugu için binmiyorum...

vaLLa kaldım ama kendim açtım kapıyı :D:D:D:D:D:D:D yani buna kalmak denmiyo sanırım :D

VAR YA BEN BİKERE BİLE KALMADIM KALDIMAMA ELİMDE SOPA VARDI KIRDIM :d

Bende kaldım 3. kata çıkacaktım tam üçüncü kata geliyor stop diyorum 2ye basıyorum tam 2ye gelcek stop diyorum 3e basıyorum öle yapa yapa ikiyle üçüncü kat arasında kitlendi asansör kapı açılmıyordu çnkü tam ortada kalmıştım öyle bayağı bi uğraşmışlardı:D

hiçç asansörde kalmadım:D Çok merak ediyorum nasıl bişi acaba:)

Asansör Ne? Bizim Burda Yok..

Transmission Partuler Helojen Catalitor var ışınlanıyoruz biz asansör hiç görmedim:durdurun :durdurun

evet kaldım hayatımda 2 defa 1 inde ailecek kalmıstık asansörün içince zıplıyarak 1. kata kadar indirmiştik ordan kapıcı kurtarmıstı 2. sinde arkadasla kalmıstık elimizde lolipop şeker ağlıyordk kapıyı actklarnda baya kçüktüm aama dün gibi hatırlarım

Geri