Hiç İnsan kalmamış

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
burdan dürüst insanlara söylüyorum gözünüz açık olsun etrafta o kadar .iç insan varki anlatamam gözünüz açık olsun kimseye güvenmeyim bu sözleri nedenmi söylüyorum....
bugün 4 tane adam geldi bizim ddükkana biri beni mesgul etti digerleride dükkanın içindeki notebook u çalıp gitmiş lan şu el sıkışıklıgında olacak şeymi.. gözünüz açık olsun abi ben yandım siz yanmayın.. benden dost tavsiyesi...

Üzüldüm kardeş sağlık olsun. Cana gelen mala gelsin. Ya niyetleri gasp olsaydı nolurdu :(

buyuk gecmıs olsun abıcım
ve allaha sukret kı hasar kucuk bence
allah daha kotusunden korusun

ve bu olaylar cogalmaya basladı

saolun arkadaşlar ...
ama kady bugün 1.750 ytl kazanmak o kadar zorki hele birde sen daha o malın borcunu vermemişsen adama öyle bi koyuyorkii :(

gecmis olsun walla yaw benim arkadasin ewine girdiler, bilg. discman modem, vs alip goturdu ocaklari sonesiceler, daha taksitlerini oduyodu arkadas

Allah cumlesini surundursun...

Büyük geçmiş olsun.Haklısın bu gün 1.750 kazanmak zor ama bi de öbür tarafı var.Atalarımız boşuna söylememiş cana geleceğine mala gelsin.Ya başka bişey olsaydı gasp etselerdi ve Allah korusun sana bişey yapsalardı.tekrar geçmiş olsun.

cok gecmiş olsun genco kardeş üzüldüm :( artık insanlar ne yapacagını şaşırdı. kolay para insanları cesbedio. para insanları ne hale düşürüyor inanamıyorum yaa.. para için insanların yapmadıkları kalmadı artık. adam gibi git çalış kazan paranı alnının teriyle. bu dünya misafirhane gelip geçici. hepsinin bedelini nasıl ödicekler acaba öbür dünyada..

walla ya. gozumuzu acık tutalım. zaten 1 yere 2 kisiden fazla geldimi yanına
dikkat etcen. yoksa bu gibi durumlarla karsılasabiliriz. boyle soyulan cok
kuyumcu bilgisayarcı yerler duydum ve gordum..
ama onlarda keyfinden calmıyor ya heralde. tabiki hırsızlık kotu...
neyse sonuc olarak DIKKAT EDELIM... !!!

Geçmiş olsun arkadaşım, Gasp, hırsızlık, fuhuş, dolandırıcılık v.s... aldı başını gidiyor devletin görevini yapıp artık bunlara dur demesi gerek...

Geçmiş olsun . Herkes daha dikkatli olsun . Tr'de bu gibi olaylar her gün meydana geliyor .
Giden gitmiş . Onlar ilahi adaletin elindeler . Elbet cezalarını çekerler .
Canına birşey olmamış buda iyi sayılır . Tekrar geçmiş olsun .

o.ç bunlar.sonra da issizlik falan diyolar etraf is kayn1yo walla.1bneler b1r1ler1na zanar vererek para kazan1yolar.ben1m bas1ma da geld1 dost ded1g1m 1nsan ben1 doland1rd1.art1k k1me guvenecegimi sas1rd1m

hepinizde sağolun arkadaşlar...........

ama herkesin dikkatli olmasını öneririm çünkü başa gelmeyince bilinmiyormuş... birde büyük şehitdeysen daha bi uyanık olacan ...

WaRRioR' Alıntı:
o.ç bunlar.sonra da issizlik falan diyolar etraf is kayn1yo walla.1bneler b1r1ler1na zanar vererek para kazan1yolar.ben1m bas1ma da geld1 dost ded1g1m 1nsan ben1 doland1rd1.art1k k1me guvenecegimi sas1rd1m

Nerde iş ben göremiyorum..Abi millet aç iyi hoş hırsızlık hiç hoş bir şey değil ama Türkiye nin gerçeği bu

Bu arada genco geçmiş olsun sıkma canını kardeşim

Geri