Hiç ölümle burun buruna geldinizmi?

Hiç ölümle burun buruna geldiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    159
hea geldi
2 kişi 1 bisiklete bindik
jeepin altına girdik
allahtan bişi olmadı

arkadaş içkiyken 120 le araba kullandı,ben ön koltuktydım... yusf yusff :vur

2 kere oldu 3. cü de kurtulamıcaz heralde cekirge misali..

Ayyaşın teki bana bıcak sallamıstı. Ben zaten adam bıcagı cıkarınca donup kalmıstım. Allahtan arkadasım beni itti yoksa ben suan kesin öbür dünyadaydım.. :( Ama o adma naptık dersiniz sizce ? =)

ağaçtan düşme,
denizde 6metreye dalıp geriye çıkamama,
araba kazası (takla),
solariumda uyuya kalma,
11kişi erkek dolu evi 3adamımla basma(şans bizden yanaydı):D,
alkollü motor kullanıp tarlaya düşme,
yattan atlayıp sırt üstü pişme,
jet skyle açılıp geri dönememek(yunan adasına az kalmıştı):D,
uludağda snowboard yaparken kar fırtınası ve 3saat mahsur kaldık 6 kişi ölüceğimi anlamıştım ah be,
kız evinde parti babası silahla basınca 2. kattan beton zemine 2 arkadaşımla atlamıştık,,
daha saysam gider ama şuan bile yaşamam bi mucize gibi Allah beni seviyor yürü ya kulum yürü durmak yok:D

Daha geçeh hacfta tinerciler ile kavga ettim:D

Bela beni buLuyo hep:D

Bir keresinde tırın altında kalıyodum 20 mt Burnumun önunden gecti:D

Rüzgarını hala hatırlarım:D

bende 2.kez sekenlerdenim...birinde küçükken bi kutu hap yutmuşum son anda farketmişler...birinde de 4 kişi kaldırımda yürüyoduk araba çarptı bizim ekibe...biri vefat etti:( biri 1 ay komada kaldı;benim birazda olsa kaçma şansım oldu;yol kenarındaki ağaç arabayı yawaşlattı...we ezik çizikle kurtuldum......

dövdüğüm sarhoşları vede tinerciyi hiç saymıyorum;bunların yanında:D

Bundan 3 sene önce ilköğretim 5 . Sınıf öğrencisiydim...Yıl sonu gelmişti..Daha karne almadık 1 hafta sonra alacaktık..Biz ordan taşındık...Karnemi almak için otobüsle Tek başıma gidiyordum...Karnemi aldım..Otobüsle yeni taşındığımız evime gitcektim..Otobüsten indim...Sağıma, soluma bakmadan koşarak karşıya geçiyordum..Araba çok süratliydi..Önümden hıphızlıca bir geçti..1 Cm ileride olsaydım Gitmiştim...Sonra araba durdu..''Evladım otobüsten inerken sağına soluna bakmadan niye geçiyorsun?''Dedi arabayı süren ve biraz kızdı...Sonra gitti..Allah korudu yani...Allah'ıma Şükürler olsun yaşıyorum...

ağaçtan düşme,
denizde 6metreye dalıp geriye çıkamama,
araba kazası (takla),
solariumda uyuya kalma,
11kişi erkek dolu evi 3adamımla basma(şans bizden yanaydı):D,
alkollü motor kullanıp tarlaya düşme,
yattan atlayıp sırt üstü pişme,
jet skyle açılıp geri dönememek(yunan adasına az kalmıştı):D,
uludağda snowboard yaparken kar fırtınası ve 3saat mahsur kaldık 6 kişi ölüceğimi anlamıştım ah be,
kız evinde parti babası silahla basınca 2. kattan beton zemine 2 arkadaşımla atlamıştık,,
daha saysam gider ama şuan bile yaşamam bi mucize gibi Allah beni seviyor yürü ya kulum yürü durmak yok:D

dai güldüm ama hakkını helal et komik yaaa kabul et bazıları:D büyük geçmiş olsun...

ya bi keresinde kamyonun altında kalıyodum ama suç kamyonun insan hiç korna çalmaz mı otobanda bi de baya hızlı gidiyodu

karşıdan karşıya geçerken araba çarptı.... bi güzel uçurdu üstelik allahtan fazla bişiy olmadan kurtulduk

Geri