HH'ye karşı yapıLan saldırılar , flood , hack girişimleri hakkında

baits

New member
Reaction score
0
Merhaba sayın HH sakinLeri.
bazen forum'a girmiyor. bazen ise SQL hata veriyor.
bunların sebebi saldırılardı.
Ama HH'De Engelleyen bir firewall yok.
örn. ben ddos attım hackhell'e ama kesinlikle kötü herhangi bir amacım yoktu.
sadece denemek istemiştim.
maks. 10 dakika saldırı yaptım ve programı kapattım modeme reset attım bi düzenlensin diye.
ama odane hackhell'e girilmiyor!!!
bir kaç arkadaşa yazdım bakın bakalım giriyormu diye onlarda evet girmiyor dediler.
ve site 1-2 saat açılmadı. yani bir düşünün. 10 dakikada 2 saat kapalı kalıo sa birisi gelip 1 saat yada 5 saat saldırı yapınca site tamamenmi gidicek ??..

Admin & Webmaster Lütfen Bu konu Hakkında Bişeyler yapın..
Yoksa moderatörlerin olsun , baska herkesin emekleri gidicektir.

SAYGILAR...

hadi bi 20 dk daha yap bakalım 1 dk kapalı kalsın ben ınanıcam Sana.. tamamen tesadüf olan bi olay .. baglantın ne 100 mbit filan mı yoksa ;)

arkadasım hh nın 1-2 sunucusundakı problemden dolayı ole oluyo. senınkı tamamen tesaduf

dene hady simdi ...

yanlızca senin ping lemenle kapanıcaq bir site değildir hh
tamamen tesadüftür yada ip aralıgına ban yemişsindir.
1 kişiyle değil 100 kişiyle bu siteyi durdurabilselerdi inan şu an
sitede yazı yazıor olamazdıq...

cok yapma ama bak sunucular bozulursa parasını alırım =) neyse sen aksama kadar dene bakalım kapanacakmı sıte merak ettım ;)

buarada konuyuda açtım cvp yazmak ıstersın belkı dıye buarada hıcbırzaman sunu unutmayın böle kucuk tesaduflerı rastlantılarını ustunuze almayın hackhell ı degıl 1 1000 kısı saldırsa yıne bız ıstemedıgımız surece kapatamaz

birde unutmadan kardeşim bağlantı hızın kaç senin....

Biri Bizi Durdursun...

dark gerekeni söylemiş uzatmaya gerek yoq eğer durdurabiliyosan durdur :D:D:D:D

baits' Alıntı:
Merhaba sayın HH sakinLeri.
bazen forum'a girmiyor. bazen ise SQL hata veriyor.
bunların sebebi saldırılardı.
Ama HH'De Engelleyen bir firewall yok.
örn. ben ddos attım hackhell'e ama kesinlikle kötü herhangi bir amacım yoktu.
sadece denemek istemiştim.
maks. 10 dakika saldırı yaptım ve programı kapattım modeme reset attım bi düzenlensin diye.
ama odane hackhell'e girilmiyor!!!
bir kaç arkadaşa yazdım bakın bakalım giriyormu diye onlarda evet girmiyor dediler.
ve site 1-2 saat açılmadı. yani bir düşünün. 10 dakikada 2 saat kapalı kalıo sa birisi gelip 1 saat yada 5 saat saldırı yapınca site tamamenmi gidicek ??..

Admin & Webmaster Lütfen Bu konu Hakkında Bişeyler yapın..
Yoksa moderatörlerin olsun , baska herkesin emekleri gidicektir.

SAYGILAR...

Hassasietin ichn tskler.. Ama shunu untma senin o ddos attın ( yani attını sandıqların ) sadece senin once baglantını etqiler we senin girmeni engeller sen ddos attın saman bi arqadashına msn den sorarsan www.hackhell.net e girmesini soylersen gireceqdr girmiosaqi choq büyüq tesaduftr yinede seninle alaqası olamas..
sen mynet ede aynı girishimde bulunursan yine o ewdeqi baglantınla qapattını sanabilrsin chünqü sen o saldrı sandıın ddos sandiin diim chünqü ddos bile denemes.. ARPlerinin dolmasına we siteye senin girememene yol achar.. chünqü 256 512 weya 1024 baglantı ile ddos atıpda 100mbit bi baglantıya sahip sunucuyu durdurman :) sadece hayalinde olr.. heleqi o elindeqi softlar ile.. hayalinde bile olmas :)

yani neymish :) o elindeqi softlar ile we baglantı ile yapabilicein bishey deil sadece qendi ARP nin dolması we ulashamaman senin HH i ddos ile durdurdunu sanmana yol achmısh.. untma HH 4 ayrı sunucudan yayn yapmaqda we online sayısı hayli yüqseq dbnin hata wermesinin nedenleri senin ddos un olamas chünqü ddos ile durdurabilsen sunucunun db hatası wermesi sencede biras sachma deilmi ddos sadece yayn ı durdurma yada younlashmaya yol achar qi elindeqi baglantı we softlar ile gıdıqlamasbile 400mbit baglantı nerdee senin qullandıın baglantı nerde hich bi bilgisi olmayan sadece toplama ishlemi bilen bi arqadash warsa hesaplasn qendinisi qandrmayn..

2.si HH de bulunan firewall vs güwenliq onlemleri senin dediin gby basit ishlemlerde dahi sandıın qadr basit olsa sence bu saman a qadr ayaqdaqalabilrmydi..

Hernyse ishn ösü online sayısı we yapılan ishlem younluu nedeni ile HHnin qullanmısh olduu ishlemci ram qapasitesini asharoldu.. tabyqi bunu rahatlatmaq ichn yapılan chalıshmalar war Dark we sol eminimqi sisden daha choq düshünüp saman ayırıolardr..

he hichmi saldrı olmuo diosanıs oluor tabyqi.. ama emin olun bunlar ddos vs sheylerdeil..

Sadece bi forumdan alıntı yaparaq gösteriim sise.. HH nin ne qadr etrafındaqi forum, team , qendine hackteam ,hackgroup, dienlerin gösüne batması hedef sechilmesine neden olacaq qadr ii durmda..

bu alıntı qendine güwenliq sitesi dien bi forumdan alıntıdır faqat ne hiqmetse zone qayıtları bulunmaqdadır we bunu hala pas werdiq ii nietimise denq geldy gby bosh we fusuli sheylerle gechishdrmeye qalqmaları we hacking deeface bölümünde hacklenmesini istediqlerinis die bir qonuları bulunmaqda we :) ishn qomiq yanı bu qendine sahip olamadan güwenliq hismeti daatan arqadashlar.. [ hacklenmesi yada paschalınması weya iinieti ile olmushdr beni ilgilendrmes o qısmı ] hackhell inde haqqında atıp tuttuqları.. :) buyrn

SpyMasterSnake demiş ki:
Tahribaty ve ******u deface ederek sağlam üyeler kazandık Kabul ediyorum. Bu sefer tekrar bu siteleri deface edelim

Tahribatı 4 kez deface ettik, ******u 1 kez .. Bu şartlar altında bir kaç olaya daha girilmeli.

Hack sitesi deface ederek üye kazanıoruz Ztn bu deface olayını güvenlik sitesinden başka sitede yapamaz.

hackhelli de deface ederseniz bayağı bi üye gelir adamlar çok iddialı kimse bizi durduramaz diyor bu arada bende ******culardandım açıklıyorum
Bu mesaj toplam 1 kez düzenlendi. Son düzenlemesi DarKKnighT tarafından saat 23:23 civarında gerçekleşti.

DarKKnighT demiş ki:
Alıntı:
SpyMasterSnake demiş ki:
Tahribaty ve ******u deface ederek sağlam üyeler kazandık Kabul ediyorum. Bu sefer tekrar bu siteleri deface edelim

Tahribatı 4 kez deface ettik, ******u 1 kez .. Bu şartlar altında bir kaç olaya daha girilmeli.

Hack sitesi deface ederek üye kazanıoruz Ztn bu deface olayını güvenlik sitesinden başka sitede yapamaz.

hackhelli de deface ederseniz bayağı bi üye gelir adamlar çok iddialı kimse bizi durduramaz diyor bu arada bende ******culardandım açıklıyorum

Bana hiti yüksek hack sitelerinin listesini yollayın bakalım. 5 tane yazın ****** ve tahribat hariç. Onlara el attık.

Ben yalanım olmasın, piyasada ki hiç bir hack sitesini bilmiyorum. Hiti ama baya yüksek olmalı ki değisin.

Biraz canlarını yakalım güvenlikçi olarak

walla benim bildiklerim ******la tahribatın dışında

hackhell admini dark_angel ve solariz bilmem önceden duydunuz mu hiti de bayağı yüksek ama çok havalardalar lamerların kol gezdiği bi site

starhack fifayı hackleyerek ünlenen site

tuzakforum bu msn dondurma programını yazan scorpion adlı kişini forumu

başkada benim bildiğim yok

DarKKnighT demiş ki:
walla benim bildiklerim ******la tahribatın dışında

hackhell admini dark_angel ve solariz bilmem önceden duydunuz mu hiti de bayağı yüksek ama çok havalardalar lamerların kol gezdiği bi site

starhack fifayı hackleyerek ünlenen site

tuzakforum bu msn dondurma programını yazan scorpion adlı kişini forumu

başkada benim bildiğim yok

Tamam bu başlığı bölüyorum, hacklenmesini istediğiniz hack siteleri gibi bir başlığa çeviriyorum

Şu networkün işleri hafiflesin çok dalga geçip eğlenicez lamerlarla

çok eğlenceli olacak
en çok istediğim şu hackhell zamanında ******la da çok kapıştı bunlar. Zaten siteye girer girmez bir bilmişlik taslama''biri bizi durdursun'' ama google hacking yapmaktan başka bildikleri yok

hackhelle saldırı zamanı haberim olsun canlı canlı görmek isterim
Bu mesaj toplam 3 kez düzenlendi. Son düzenlemesi DarKKnighT tarafından saat 23:51 civarında gerçekleşti.

DarKKnighT demiş ki:
çok eğlenceli olacak
en çok istediğim şu hackhell zamanında ******la da çok kapıştı bunlar. Zaten siteye girer girmez bir bilmişlik taslama''biri bizi durdursun'' ama google hacking yapmaktan başka bildikleri yok

hackhelle saldırı zamanı haberim olsun canlı canlı görmek isterim

Tahribat gibi haberli olmaz Onda açıkları bulup cebe atmıştım Bakacaz o siteyede yazın siz bakalım.

ishde qopduum noqta :) bu ******cu arqadash sonraqi mesajında shunu sormush..

alakasız olacak ama şu site nasıl sence bunlarda işten anlıyorlar mı ?

olympos security güvenlik portalı
Bu mesaj toplam 2 kez düzenlendi. Son düzenlemesi DarKKnighT tarafından saat 00:12 civarında gerçekleşti

düshünün artıq ne qadr anladıını bu ishden..

we ishi bilen arqadashdan cvp :p

DarKKnighT demiş ki:
alakasız olacak ama şu site nasıl sence bunlarda işten anlıyorlar mı ?

olympos security güvenlik portalı

olympos güvenlik haber portalı. piyasa ile ilgisi yok yeri çok ayrı. ve bu sitelerden daha çok olması gerekir ülkede.

o ******cu arqadash nasıl bi quyruq acısına sahipse hala doymamısh hala HHde taqılıp bisim yasılarımısdan alıntı yapıp qendince qafa bulmaya aslnda qendini morartmaya dwm etmish bide utanmadan..

Bu gece itibariyle 1 günlük sayfa gösterim sayısını rekorlar kırarak
121072 sayısına ulaştık bu demek oluyor ki webde en çok dolaşılan
haber sitelerinide artık geride bıraktık.
Artık sizcede çok olmuyor muyuz?

Yeni sloganımız:

BİRİBİZİDURDURAMAZ (gerçektende)

İstatistikler ve ayrıntıla için bakınız:
http://www.webstats4u.com/s?tab=1&link=1&id=3655399

baksanıza adamlara nasılda kasılıyorlar en iyi biziz falan
ya nerde boş adam toplamışlar
Bu mesaj toplam 1 kez düzenlendi. Son düzenlemesi DarKKnighT tarafından saat 02:00 civarında gerçekleşti.

we bunun gby birchoq sitede gıyabında atılıp tutulması we hedef sechilmesine shahid olabilrsinis.. :)

weyinede ish ortada..

HackHeLL ayaqda deilmi shu anda ?? Hackhell qendi ile sawashmaqda arqdashlar eger shu sunuculardan we ichproblemlerden saman qalrsa emin olun bu choq bilmish qendine güwenliqchi hacker vs dien shaqlabanlarada saman ayıracaqdr..

son olaraqda bu tip bashlıqlar achıpda eylence chıqarmayn pls..

görüosn us HH qimseye bulashmadı halde ne qadr choq düshman edinmish ( Neden chünqü qimseye muhtach olmadan 100binlere ulashdı we sarsılamadı )

ee oqadr choq parlayan yıldıs bile olsa boyamaq ichn chamur atmaya qalqar bu choq bilmishler..

bide her db hatasında her site yawashlamasında gelipde yoq maver yapıo yoq ishde shu yapıo yoq ishde bu yapıo demeyn sachmalamayn..

daha once solariz inde achqlamasında görmüshünüsdür..

www.hackhell.com un bulunduu sunucuda sorunlar war hackhell.net adresinden girishinis daha rahat olacaqdr..

ii 4umlar..

St.AnGeR..

qahretsin yine durduramadılar :p ( choq hawalymıshıs bea :p olediolar bari biras oyle olalmda yalancı chıqmasnlar.. )

gülelim eğlenelim hadi yüzmeye gidelim :p

dur dur baq baq dwm ı warmısh !!D qopdm yaw..

Bizim sitedeki web securityde takılan üyelerimiz ne der birde onları dinlemek lzm. (tontonq, psycho,ghost_boy, kepche ....) onlar piyasayı benden iyi biliyor, ben 2000-2003 arasında bizimle beraber piyasada olanların dışında bilmem. İşimde olmaz. Sene bazında kıdem farkı var Hiçbiri yokken biz vardık.

Her beraber kararlaştırıp bir süre ücretsiz güvenlik testi uygularız

wayy adam a baq bea :p qarisma qarisma :p aheahe

he bide bu piasayı ben bilmem onlar bilr daha ii dedii uyelerden birinin HH haqqndaqi yorumu..

http://hackhell.com/

Yukarda da bahsedildii gibi çok hit alan ve kasılıp duran akıllarını baslarına getişrmek gereken bi lamer sitesi

sitede vBulletin v3.5.4 ustune kurulan bi de mini portal war vBadvanced CMPS v2.1.0

defeace i en çok hakeden sitelerden

daha bi choq shey war da bisi ilgilendren we güldrüceq qadrı !!D

yaw ciddym choq güldm qarnım arıdı qendi sitelerine sahip olamadan bide dil usatmıolarmı off diorm !!D

Nyse Ben biras havalı bisheyler dym bari yalancı chıqmasnlar :p

Alahha qahretsin ( jön gby bi durushlasm once bunu derqen :p sonra ) yine durdurulamadıq.. ( peah )

((((((:)

St AnGeR kardes yahu guzel yazmissin hersey cok guzelde neden sen turkce konusmuyorsun? abi okumak istiyoruz okuma ozgurlugumuzu kisitlama :))

Gєηco' Alıntı:
yanlızca senin ping lemenle kapanıcaq bir site değildir hh
tamamen tesadüftür yada ip aralıgına ban yemişsindir.
1 kişiyle değil 100 kişiyle bu siteyi durdurabilselerdi inan şu an
sitede yazı yazıor olamazdıq...

genco sana katılmakla bırlıkte aslında 1 kısıylede bu cok serı bır sekılde yapılabılınecek bır sey bu arada az once bende sıte ıle ılgılı problemler yasadım konuyla ılgılımıdır bılmıyorum.BU ARADA SENI SEVDİM:goz:

GIRILEMEYECEK SITE YOKTUR GIRİLMEYECEK SITE VARDIR...

Geri