HHportal Ödüllü Fotoğraf Yarışması Haziran Etabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

icemen

New member
Reaction score
0
Otlupeynir' den alıntı.
Hackhell Ayın Fotoğrafı Yarışması / Haziran Etabı başlamıştır..fotoğraflarınızı bu başlık altından ayın 25'ine kadar bizlerle paylaşabilirsiniz..

tüm katılımcılara başarılar diliyorum..=)

KURALLAR:

- yarışmaya katılmak isteyen üyelerimiz sadece 1 fotoğraf paylaşımında bulunabilirler..

- fotoğraflara kesinlikle photoshop işlemleri uygulanmayacaktır..bu tür fotoğraflar yarışma dışında tutulacaktır..

- üyelerden pm yada msn yoluyla teşekkür istenmeyecektir..böyle bir durum ortaya çıktığında yarışmacı diskalifiye edilecektir..

- her üye kendi çekimiyle yarışmaya katılacaktır..

- eski çekimlerinizle de yarışmaya katılabilirsiniz..

- seçilecek en iyi 12 fotoğraf yıl sonu yapılacak olan''ödüllü hackhell yılın fotoğrafı'' yarışmasına katılacaktır..ödülü şu an için açıklamıyorum ama birinci olan arkadaşın beğeneceğine kuşkum yok..=)

- dileyen üye fotoğrafına isim verip vermemekte yada fotoğrafının teknik bilgilerini paylaşıp paylaşmamakta serbesttir..

- üyelerimiz fotoğraflarını her ayın 25'ine kadar yükleyecek, ayın 25'inden sonra yüklenen fotoğraflar değerlendirme dışında tutulacaktır..

- konuya atılan postlar silinecektir..o yüzden sadece teşekkür butonunu kullanalım..

şimdiden emeğinize ve ellerinize sağlık diyorum..kolay gelsin..;)

herkese iyi forumlar..​
........

309ip87.jpg

BUDA BENDEN OLSUN

Buda benden olsun :smile:
Çanakkale'den

j6u449.jpg

333999j.jpg

2mxj3p1.jpg

Ankara / Beypazarı ...

2ce6ahj.jpg

İstiklal'den ilginç bir görüntü​

Haziran etabı sona ermiştir. Bu ayın kazananı 11 teşekkürle Hayalet41 olmuştur. Kendisini kutluyor objektifne zeval gelmemesini temmenni ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri