HH'in Arama Özelliği Güçlendirile bilirmi?

Øguz

Altın Üye
Reaction score
0
HH'de bir arama yapacağım zaman konuyla ilgisi olmayan çok sayıda konu bulunuyor. Örneğin "türkiyedeki atom bombaları" kelimelerini arattım ve 489 sayfa bulundu ve bulunan sayfaların büyük bir çoğunluğuda konuyla ilgiisi olmayan sayfalar.

Bu sorun sadece HH'in sorunu değil Türkiyedeki forum sitelerinin hemen hemen hepsinde aynı sıkıntı var. Fakat yabancı forum sitelerinde arama çok daha güçlü (tabiki hepsinde değil)

Hackhell'in arama özelliği daha geliştirilse Kullanıcılar açısından özelliklede moderatörler açısından çok yararlı olacaktır. Aynı benzer konuların açılma sayısında da azalma olacaktır.

çooooooook haklısın dostum!!!

Bende istedigim gibi kullanamıyorum bunu.

aramak istedigimi rahatca bulamıyorum. Üzgünüm ama böle bi konu daha öncede acılmıstı ve sorun olmadıgı söylenmişti sanırım.

Walla Çok Tatlı bı konu bence bence çözümü oLmaLıdır elbet google de ''aranacak kelıme'' seklınde taratıldıgında dırek konuya gırıyor burdada benzerı bısı olsa ceske

hakLısında adminLer bunun farkındadır
ve yapıLabiLecek bişe warsa yapıLmıstır saten...

Google ile sitemizin arama motorunu kıyaslamak bence yanlış olur ama zaman zaman
gerekli temizlikler yapılırsa ki ( yapıldığını biliyorum) daha hızlı arama yapmak
ve direk aradığımız konuya ulaşmak mümkün olacaktır tşk.

bu işten kim anlıyosa düşünmüyo olabilirmi yaf bu kadar iyi bir site yaparak :p
bence bunun üzerine calışıyorlardır ...

Aslında güzel bir yöntem war google adsensenin "Arama için AdSense" özelliğini kullanarak, googlenin arama gücünü ve hackhellin içeriğini birleştirebiliriz.

HH'de bir arama yapacağım zaman konuyla ilgisi olmayan çok sayıda konu bulunuyor. Örneğin "türkiyedeki atom bombaları" kelimelerini arattım ve 489 sayfa bulundu ve bulunan sayfaların büyük bir çoğunluğuda konuyla ilgiisi olmayan sayfalar.

Bu sorun sadece HH'in sorunu değil Türkiyedeki forum sitelerinin hemen hemen hepsinde aynı sıkıntı var. Fakat yabancı forum sitelerinde arama çok daha güçlü (tabiki hepsinde değil)

Hackhell'in arama özelliği daha geliştirilse Kullanıcılar açısından özelliklede moderatörler açısından çok yararlı olacaktır. Aynı benzer konuların açılma sayısında da azalma olacaktır.

Katılıyorummmmmmm. Bu konuyla ilgili ben de yazmıştım.

katıLıyorum
önemLi bir noktaya parmak basmışsın oğuz kardeşim
eğer yapıLabiLecek mümkün birşey varsa en kısa sürede yapıLması sitemiz ve kuLLanıcıLarımız adına çok fatdaLı oLacaktır

güzel bir konuya deinmişsin arkadaşım.bide şu 20 sn bekleme de bi kalksa.

Bir de şu var Hackhell bu kadar zengin icerikli ama arama özelliği zayıf olduğundan kalite boşa gider
Yani boşa kürek cekmek gibi ....

yöneticiler bunun farkındadır.. Yakında yaparlar..

google'da aramak istediğini ara başınada hackhell yaz al sana mükemmel bi arama:D

http://www.hackhell.com/search.php

buradan aranacak kelime bölümünü doldurup, sonuçları konu olarak göster seçeneğini işaretlediğimde forum içerisinde olupda bulamadığım birşey olmadı şu ana kadar.

Senin anlattığın şekilde "20 yüzyılın en büyük icadı atom bombası değil" arama yaptım 496 sonuç bulundu. ve bulunan sonuçların büyük bir çoğunluğuda ilgisiz konular.

Geri