hh'den eğlenceli birgün =)

2. msj
mani olm saçlar al pacino gibi olmuş ama çok jöle saç döker, bak sölemedi deme :p

gğzel bir gün geçirmişsiniz..

yaf mani nası bi adamsın yaa :durdurun bütün karelerde warsın maşallah :p yaf saçlarım kırmızı çıkmış ehuehue :durdurun pembe yerine :p pembe aslında yaaa :( :p :p

dier resimlerde konunca tamamlanmış ei güsel :durdurun bu arada hane bisim maniyle kısa tawla maceramıs nie onun karesi yok :p 1-0 almıştm ya :p ehuehe :melek

1 tane de bende var faklı . mani den arakladım:D

bunu da ben ekleyeyim :melek

cevahir hatırası olsun :melek

hackhell.jpg

burda biz yemek yioduk görmedim bu resmi ben 2 dk bişiler atıştırdım o arada cektirmişler resim :melek

Allah muhabbetinizi artırsın...

senin saatin fazla gösterio ben baktım 2 dkydı :melek bak kırmızı doğrulamış beni :hadiordan

evet bebeğim sen bakma dare ye :D

2 dk. idi tam. o 2 dk. da biz binayı komple turladık. üstüne resim çektik. o da yetmedi dışarı çıktık. sonra siz gelmiştiniz hatta. tam 2 dk. :melek

:durdurun:durdurun

evet bebeğim sen bakma dare ye :D

2 dk. idi tam. o 2 dk. da biz binayı komple turladık. üstüne resim çektik. o da yetmedi dışarı çıktık. sonra siz gelmiştiniz hatta. tam 2 dk. :melek

:durdurun:durdurun

sanırsam bu durumda süreyya ayhan bi hiç kalıyo yanımızda:p:p

bak kırmızıma doğruyu sölüo dare sen de lokmalarımı sayıon resmen :sigara:

ii güzel bir gün olması benziyo su ankara bulusmalarınıda yapsak bir oldu kaldı yaw:D

Şu Maninin beni öpmeye calıştığı resmi kaldırabilirmiyiz mümkünse :hhmanD:hhmanD:hhmanD

Geri