hh'den eğlenceli birgün =)

hellboy726' Alıntı:
Piknik tarzı gezide bulunan yöneticilerimizin resimlerinin bulunduğu mutlu mesut album :)
izlemek için Tıkalayınız![/CENTER]

Set by : heLLboy726​

Not: yetkili bir arkadaşım bu mesajdakileri konunun başına bu not haricinde aynen eklerse sevinirim.

hell de passo resimlerden albüm yapıo :)...

PaT!€nT' Alıntı:
hell de passo resimlerden albüm yapıo :)...

infa yenge yemek yapma sözü verdi kıramadım =p

Bu arada

lem rewo seni tanıyamadım resmin 1 tanesinde ismini yazmadım kusura bakma =p

bu arada 10. resme dikkat :goz:

Gєηco' Alıntı:
uLa aSes ben istanbuLa geLiom sen yoksun.. bak nasıLda gidiyo aaganın canı isteRse kırcam kafanı senin : =)
aga sen geleceğin zamanı bilmiyonki ama 3 ay istanbuldayım gel gerisine karışma;)

ama güzel bir geziydi ole sus pus bir gezi olmadı maşallah herkesin çene bir karıştı özellikle gece nin 3 ünde bi çeneler düştü kimse gidemedi eve:)ama dark ın lıghtlığı üstündeydi yengenin ufak bi kaş göz hareketiyle geceye gelemedi:) hele gece 3 teki minibüs faciası ayrı bi komedi onu anlatmayayım sağlığınız için:p uzun lafın kısası emeği geçen herkese tskler;)

ases' Alıntı:
aga sen geleceğin zamanı bilmiyonki ama 3 ay istanbuldayım gel gerisine karışma;)

ama güzel bir geziydi ole sus pus bir gezi olmadı maşallah herkesin çene bir karıştı özellikle gece nin 3 ünde bi çeneler düştü kimse gidemedi eve:)ama dark ın lıghtlığı üstündeydi yengenin ufak bi kaş göz hareketiyle geceye gelemedi:) hele gece 3 teki minibüs faciası ayrı bi komedi onu anlatmayayım sağlığınız için:p uzun lafın kısası emeği geçen herkese tskler;)
oo gece 3 he =)..ben sadece pizza yiyip dağıldınız sanıyorum :)..

güzel bir gün olmuş anlaşılan böylece çoğu site yöneticisini tanımış olduk sağol

kıskanmadım :hadiordan

bi daha kinde bende varım inşallah :melek

Allah muhabbetinizi arttırsın ;)

bu arada suratları eminimki daha iyi incelemek isteyen olacaktır. bu amaçla resim değişimini 12 sn. yaptım uzun uzun inceleyin diye :)

Toplantılar artık yaz olduğu için pizzalı pikniklerle gerçekleştirilior akşamlarıda nargilede... Süperisinz

Güzel bir Buluşma..Orda OLmak isterdim =(

Öncelikle Kadıköy Belediyesine Çalışmalarından Dolayı Teşekkürler...

Arkadaş 5 Dakika Ara İle Dilenci Gelir mi? Hee!!! 6 Yaşında Bi Kız Karmaya Sardı... Haşin Erkeğim Fln!! Ne Dedi Bak Unuttum! Töbeee! Analar-Babalar Çocuklarını Nasıl Böyle Sokaklara Salıyorlar... Hele ki Karmanın Bulunduğu Bir Alana (Karma şaka yaf! Ama Kız Sana Ne Demişti... Güldüq Fln!!!)

Yetkililer Hafta Sonu Tatil Havasına Gireceğinize 6 Yaşında Bir Kız Çocoğunun Kucağına 1 Yaşında ki Kardeşini Verip Onu Dilendiren Anne-Babayla İlgilenseniz...

(Sanırım O Alan Kadıköy Belediyesine Ayit)

freemitnick' Alıntı:
ben şimdi bişi derdimde revo gelsin öyle derim

söle janemss =) :goz: senle başka etkinliqler yapacağız!

KaRma' Alıntı:
Aramızda 1 Top Vardi Kimsenin dikkatini çekmemi$ :hhmanD

la o voleybol topu neden benim önümde duruyor!!! ne güzel oynuyorduq. biri bahçeye attı... la topa üzülmedim. tertereni anne çıkarcaktıq kaleden. püfff!!! :utan

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
uhhuahuahua biz döndük samauna buluştunuz demek.
buluşmanın en ilginç tarafı berhanın gelmesi HHAHHAHAH

valla migrostaydım top, iskambil kağıdı fln almaya gittim. tam yanlarına geldim. beyazlı biri üstüme geliyor =) berhanmış... :clap

freemitnick' Alıntı:
des hem samsuna döndüm diyon hem de fotolar da çıkmışsın...:D:D:D

yedeq top hesabı sanırım bu =)

DeeRPaRtY' Alıntı:
İnsan Bizide Dawet Eder Bea :hadiordan

Hep YetkiLi KişiLer warmıs Burda (= İnsan Yorum Yazmaya biLe Cekinior :p

Neise Bizde NormaL User'Lar oLarak TopLanaLımda YetkiLi ArkadaşLarı Kıskandırcak Bi BuLuşma oLsun :hadiordan

gelll! gellll! vatandaşşş, yalancının kralına gelll!!! msn'de kimdi sana gel diye mıçını yırtan. piknikte bile seni konuştuq lem!!

cokcokcu' Alıntı:
iyi toplanmışsınız :D

revolation eskişehire gelince bizde böle pizza yiyek :)

adalarda pizza yiyip eski günlerimi yad edicem =)

hellboy726' Alıntı:
infa yenge yemek yapma sözü verdi kıramadım =p

Bu arada

lem rewo seni tanıyamadım resmin 1 tanesinde ismini yazmadım kusura bakma =p

bu arada 10. resme dikkat :goz:

len adi... 1 resimde ismim var. çoğunda * işareti koymuşsun =)

eline sağlık...

foreternit' Alıntı:
bensiz eğlence boğazından nasıl geçti :(

KaRma' Alıntı:
waLLa iLk sordugum ki$i sen oLDun o niye geLmedi diye :sigara:

doğru söylüyor

uff! bende de ne çene var lem =)

neyse!!!

reacla buluşup dark ve yengenin yanına geççez... dark ve yenge de yolumun üstünde! elimde de su şişesi var!

lem aqlıma bi şey geldi..

sıcaq ya off açmışlar arabanın camları serinliyorlar. beni de tanımıyorlar. bunaların yanından geçtim, 3 adım atıp geri döndüm ve yengeye;
"pardon suyu tutar mısınız? sonra alacağım" dedim. yüzlerini görseniz...
ilk 3 saniye korku, sonraki 2 saniye şaşkınlık ve sonra ki 3 saniye "seni seniii" diyerek olayı kavramaları ile gelişti =)

sonra reacın yanına gittim. biraz beqlettim ama valla trafiq vardı...

Tamam revo sus noLur sussss.. Ağlıcam şimdi okumak için bide özenmiyor muyum deli ediyor adamı :durdurun :durdurun Eğlenceli olduğu belli oluyor.. Rahatsız olmasaydım oradaydım ama Sivrisinekler izin vermedi.. :p

yahu duygu yoğunluğu yaşıyorum böyle bir muhabbette bende olmalıydım o yüzden üzülüyorum =(

ama bizim baytar hasta düşmüş gidememiş ona seviniyorum hha =) :p

inşallah şöle sonbaharda turlar bitince bi hh buluşması daha olursa. mutlaka gelmek isterim =)

ĦĄЯĄMÍ' Alıntı:
yahu duygu yoğunluğu yaşıyorum böyle bir muhabbette bende olmalıydım o yüzden üzülüyorum =(

ama bizim baytar hasta düşmüş gidememiş ona seviniyorum hha =) :p

inşallah şöle sonbaharda turlar bitince bi hh buluşması daha olursa. mutlaka gelmek isterim =)

bi dahaki bulusmada sen olcaksan ben hasta olup yatmayı tercih ederim :p

Geri