HH Yenilendi Hayırlı Olsun

eskiden ana sayfada her şeyi bulabiliyoduk ama şimdi olmuyo...
son konuları da görebiliyoduk...
ben de beğenmedim....

bende begenmedimm hatta sık kullananlardan silmeyi bile düşünüyorumm eski hackhelli
istiyoruzzz

şimdilik elinize sağlık, güzel olmuş deyip geçiştiriyoruz.. =)

gelen istekler doğrultusunda düzeltmeler,eklemeler vs yapıldığında söyleriz meramımızı..bi ilgilenen çıkar elbet.. =)

şu an belki de alıştığım Hackhell dışında bi şeyle karşılaştığım için garipsedim ama Solariz'in açıklamalarından sonra içime su serpildi bugüne kadar Hackhell'in yaptığı değişimlerin olumsuz sonuçlandığını görmedik bu yüzden zaman diyorum ...

eskisi daha güzeldi arkadaşlar

eskisi yerinde duruyo bunu zevkler ve renkler tartışılır konusu olarak degiştirmeyelim kulanmayı kısıtlamadık ama eksikleri var ve bunlar giderildiginde zamanla eskisinden daha güzel olucagını idda ettik hala şikayet gelirse sizlerin yorumlarını her zaman dikkate aldıgımızı biliyosunuz geregini gene yapar düzeltiriz dedik.

Eski PortaL Bi Köşede SürekLi DurmaLı İLerde KaLdırıLacak mı BiLmiyorum Ama Şuan Çok GüzeL Eski/Yeni Tercih BizLere KaLmış Umarım Eski PortaL Ortadan KaLkmaz.

Emeğinize SağLık.

bence Hackhell farkını ortaya koyuyor... bir kişinin internette aradığı herşey bu portalda buluşuyor... gerçekten çok güzel olmuş emeği geçen herkese çok teşekkürler

özgür abime katılıyorum benimde gözüme pek hoş gözükmedi konuları kimin açtığı belli deil ama alışçaz herhalde zamanla

Bence yenilik iyidir.
Hayırlı olsun ..
Zamanla hersey daha da güzel olucak ;)

eski hali güzeldi bu hali daha 1 haber sitesi gibi oldu daha kötü renkleri de biraz daha çekiici renkler olsa iyi olur

forumda son konuları göremez olduk bu da takibi zorlaştırdı ben açıkçası beğenmedim

GüzeL duruyor bence , hayırLı oLsun

gayet güzeL görünüyor ama pek kuLLanışLı geLmedi bana
beLkide yeni oLduğu için zamanLa aLışırız
hayırLı oLsun
çok kaLiteLi görünüyor anasayfa

Görünüm Güzel Ama Kullanışlı Deil :saskin

Hayırlı olsun.
Bende çok iyi olmuş.
Zamanla alışırız.

Geri