Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu an belki de alıştığım Hackhell dışında bi şeyle karşılaştığım için garipsedim ama Solariz'in açıklamalarından sonra içime su serpildi bugüne kadar Hackhell'in yaptığı değişimlerin olumsuz sonuçlandığını görmedik bu yüzden zaman diyorum ...
eskisi yerinde duruyo bunu zevkler ve renkler tartışılır konusu olarak degiştirmeyelim kulanmayı kısıtlamadık ama eksikleri var ve bunlar giderildiginde zamanla eskisinden daha güzel olucagını idda ettik hala şikayet gelirse sizlerin yorumlarını her zaman dikkate aldıgımızı biliyosunuz geregini gene yapar düzeltiriz dedik.
Eski PortaL Bi Köşede SürekLi DurmaLı İLerde KaLdırıLacak mı BiLmiyorum Ama Şuan Çok GüzeL Eski/Yeni Tercih BizLere KaLmış Umarım Eski PortaL Ortadan KaLkmaz.
bence Hackhell farkını ortaya koyuyor... bir kişinin internette aradığı herşey bu portalda buluşuyor... gerçekten çok güzel olmuş emeği geçen herkese çok teşekkürler
bende beğenmedim akşama kadar haber sitesi görmekten sıkılıp hackhell ile farklı bir şeyler görelim istedik eninde sonunda burası da haber sitesine benzedi