HH Yenilendi Hayırlı Olsun

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0

199g74.jpg

HH'nin Portalı Yenilendi Tüm HH'lilere Hayırlı Olsun

İyi Forumlar

portal çok güzel olmuş..Ellerine sağlık...

haber sitesi ne döndü iyi ce arkadaşlar...güncel konuları biraz daha ön plana cıkarsanız daha iyiydi....

şimdi bide buna alış ana sayfa yok oldu ya konuları takip ediyoduk

hiç de iyi olmadı forum sitesinden uzaklaşmaya başaladık sanki

DeğişikLik herzaman güzeldir ama I-IH Kusura ßakmayın ama ßegenmedim :S

zamanLa düzeLir Umarım ;)

yaa abi hackhell hackhellikten çıktı daha çok haber sitesi olmaya başladı valla hiç beyenmedim

portal gelıstırılıcek ve ana sayfada konulara programlara daha fazla yer verılıcektır sadece bıraz zaman verın arkadaslar once portalın teknık anlamda sorunsuz oldugunu gorelım ardından ısteklerınız dogrultusunda zaten gelıstırılıcek.

HH Haber sitelerine kafa mı tutmaya çalışıyor!! Emeğinize sağlık ama beğenmedim.

Forum canliligini iyice yitirdi zaten bu nedenle yukardaki bir arkadas iyi demis vallahi resmen haber sitesi oldu kesinlikle katiliyorum ben burdan yönetici arkadaslarimiza sesleniyorum:( Lütfen hackheli yilllardir alistigimiz begendimiz cizgisinden saptirtmayin lütfen ama lütfen!!!!!!!!

Gercekten haber sitesinden farkı kalmamıs oysaki bi Forumun konuları için burdayız konular ön planda olsa cok daha iyi olur haber heryerde var ama HackHeLLdaki konular hiçbiyerde...Elinize sağlık genede ama pek begendik sayılmaz...

zaten anasayfaya baktığım yok konu açıLmasa farketmeyecektim biLe =) kuLLananLara hayırLı oLsun =)

sitedeki forumlara ulaşma açısından güzel olmuş ama bir rollover'da sayılar yerine resim olsa ufak resim fena olmazdı hane :)

onun haricinde gelişirse nasıl olur bilmiorm ama şuanki hali güzel ..

olmamıs pirince giderken bulgurdan olmayalım

haber sitesi görüntüsü var forumdan ziyade. beğenmedim..

walla bence güzel olmuş daha renklenmiş site....

niyetimiz ne hackhelli haber sitesine cevirmek nede bir forum olarak yerinde saymasını beklemek
yapmış oldugumuz portal bir sunum ve görseln anlamda göze hitap etmekte her ne kadar
sizler eski portala alıştıgınız için bunu fark edemesenizde benim gibi ilk baktıgımda bende öyle
görmek istedigim gibi görüyordum ancak ilerleyen günlerde bunun sizlerde farkına varıp yapıcagımız
degişikliklerle daha kulanışlı ve bizi daha görsel ve kulanışlılıgıyla mutlu eden bir anasayfaya
sahip oldugumuzu fark edeceksiniz hackhell her zaman yaptıgı degişikliklerle olumlu sonuclar alıp
isminden internette söz ettirmiş ve üyelerini diger forumlara göre görsel anlamda ve kalitesiyle göstermiş
bir sitedir bunu gene göstericeginden kimsenin şüpesi olmasın..

Geri