Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben global bir site olan youtube.com kullanılması taraftarıyım. bu hep böyle gitmeyecek, elbet yakında açılacak. zaten kapalı olsa bile bi şekilde girebilirsiniz ki ben bununla ilgili bi konu açtım zaten.
Sürekli kapanan bi siteyi kullanmak pek mantıklı değil bencede daha önce bende belirttim böyle bişey ama ilgilenilmedi pikniktube yada izlesene olabilir...
evet youtube sürekli kapanan bi site ama elin bi ispanyol, amerikan, ingiliz, alman, rus kalkıpta youtube.com yerine izlesene.com sitesine video uplayacak değil herhalde
n'apacağız hep kısıtlı bi alanda ki videoları izleyeceğiz. ama youtube.com yada benzer bi global site öyle mi...
70 ulustan video izleme şansımız var. izlesene.com eklenirse sadece kısıtlı izleme olanağımız olacak.
Şimdi soruyorum sizlere. Kaçınız forumda video linki verirken kendi upladığı videonun linkini veriyor?