HH Yardım Edin PLss AciLLL =(

H!deous

New member
Reaction score
0
Arkadaslar Yanlıslıkla Görev Sonlandırıcıdan ''s'' harfine bastım ve İlk gelenı Görevini SONLAndırdım yada baska bişe yanlıslıkla yaptım ve şöyle bir ekran geldi napıcam yarıdn edin Lütfennn

Çok teşekkürler Şİmdiden

image.php

Edindiğim bilgilere Göre Arkadasım Reklam yazılımlarından bulaşmış

Spyware Bulaşmış Makineyi Temizlemek!

Bu konu ile ilgili yazılacak aslında çok şey var ama aslında hiç birseyde yok... Yani demek istediğim, yüzbinlerce çeşit spyware in olduğu internette makinenize giren her bir spyware in farklı bir silinme şekli vardır. Her biri için burada bir anlatım yapacak olsak, yazmaya benim ömrüm yetmez :) Bu açıdan yapılacak basit bir şey vardır. Kullanmakta olduğunuz Anti-Spyware yazılımının son güncellemesini yapıp makinenizi taratmak ve bulduğu spywareleri silmesini sağlamak. Baktınız halen makinede spyware var. Ozaman farklı bir anti spyware programı kullanarak yukarda bahsettiğim, güncelleme, tarama ve silme işlemini gerçekleştirmeniz. Anti-spyware yazılımları arasında hali ile belli bir standart olmadığı için, bir anti-spyware yazılımının silemediği spyware i başka bir anti-spyware yazılımı silip makinenizi temiz kılabiliyor...
Sanırım Spyware ler hakkında bukadar bilgi sizin için yeterli olmuştur. Kendinize iyi bakın, yaşasın spywaresiz makineler :)

Teşekürler Arkadaslar (= Uğrasmadım Formatı bastım ama yinede teşşekürler çözümlerinizi Denedim :goz:

Format attım içimi rahatlattım

Geri