HH Windows İşletim SistemLeri Bölümüne Mod Adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+99 Başarılar

n€d!mßuг@ĸ;4803474' Alıntı:
__________________________________________________ __

Windows İşletim SistemLeri Bölümüne Mod Adayıyım.

__________________________________________________ __
Daha öncede böle konu açmıştım fakat farkLı sebeblerden dolayı kapanmasını istemiştim
Bölüm Mod'u arkadaşımız St.Anger 'a fikrini almak için PM atalı 2-3 hafta oldu fakat geri donmedı ne zamandırda forumda göremiyorum kendını.

Windows işletim sistemleri bölümü forumun en yoğun ve en aktif bölümlerinden birisi. St. Anger arkadasımızdan baskada mod olmadı ıcın ve kendısınıde uzun zamandır göremediğim için konuyu tekrar açmaya karar verdim.

Olumlu (+) , Olumsuz (-) Görüşlerinizi bekLiyorum...

Saygılarımla,,,

Pmini göremedm belki sınır doluyken attn belkide okudm fakat sildiklerimin arasında cıkaramadım simdi attm diyorsan atmışsındır..

uzun zamandr 4umda aktif olamıyorum.. bi süre dahada olamacağım.. gerek yönetim gerek tanıyanlarda 7/24 ulaşabilirler.. ( Malum yılsonu.. ) geçmişine üstün körü göz attm.. olumlu yada olumsuz bişey söylemem bana yakışmaz birilerinin bölüme göz kulak olması gerekiyor yalan söylemym benim aklımdada biri wardı.. önermek için.. tabyki ismin bi önemi yok düzen sağlandıktan sonra..

Altından kalkıcağını düşünüyorsan ve uygun görülürse hayrlı olsun..

St

Hocam,
bir çok paylaşımından sömürücü olarak faydalandım (1 tanesi hariç :) )
ama bu işten anlıyorsun

++++1918

Olumlu +1903 :goz:

Senin Gibi Efendi ve Lafını Bile Adamlar Çok Sevilir ve Herkesden oy alır ... Şu Ana kadar Hiç Fire Vermemişsin ve Anladığım kadarıyla orda çok da ilgilisin ben Fazla Bilmem o bölümü ancak insanlık hali İşimiz düşebilir Benden Sana Kocaman Bir

+ Abdul Kader Keita

[+]

ßence hakediyorsun.. hayırLısı OLsun

+ verelim ancak bilgin olsun forumun en zor bölümlerindendir ilk modlarından biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim =)

aSLında Her zaman istedigim ßöLüm ne zaman Konu açsam diye ßakiyodum :p ama sen ßenden önce davranmışsın :)

Madem ßen oraya Yeterim Diyosun ozaman ßenden sana

+ ZeytinßurnuLu..

Oyumu ßu Yönde kuLLanmıştım.

ama Forumda Pek Arama Yaptıgını göremedim. ßu Yüzden Oyumu

- ZeytinßurnuLu

oLarak Değiştiriyorum.. ßana Göre Konu açmak Mod oLmaya Yetmiyor..

iLerde ßeLki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri