HH toolbar.. iexplorer & firefox..!!

magneta avastı nasıl bağırtıyordu bende avast kullandım uzun süre hiç bağırttığını görmedim ?

bağırsa bağırsa Microsoft AntiSpyware yada Adawarenin Ad-Watch u bağırır oda bu programın browser eklentisi olduğu için ?

biraz daha açıklarsan bakalım nasıl bağırıyormuş merak ettim?

ohoooo siz st anger la atısıyodunuz dönüverdin magneta ya oldumu şimdi:)

:D:D:D deacon u Ben qesmedim herlde :D
yaw arqadashlar avastın baarmasının nedeni arqadashın yapdıında update eqlentisinin external olaraq eqlenmesi neden oluo buda sponsorlar yüsnden spydr.. ;) Okke eer warsa spy solein editliim oqadr sor deil yani temislemeq ama sanmıorm benimqinde olduunu..

fasla qasmasın die ico qullanmadım o nedenle biras soft oldu bu qendi üstünde chalıshdıımdaha prf bishe olucaq emin oln.. Radio HH i beqliorm bi yandan..

DeacoN.FRoST' Alıntı:
magneta avastı nasıl bağırtıyordu bende avast kullandım uzun süre hiç bağırttığını görmedim ?

bağırsa bağırsa Microsoft AntiSpyware yada Adawarenin Ad-Watch u bağırır oda bu programın browser eklentisi olduğu için ?

biraz daha açıklarsan bakalım nasıl bağırıyormuş merak ettim?

aynen ad-avare gibi benim avast'ta spyware olarak gordu her yeni pencere açılışında bas bas bağırdı neyse atışmaya gerek yok ikiizinkide güzel olmuş ellerinize sağlık........

emek var sonuçta ortada...

güsemiş ama bi tane daha vardı o daha iyidi ama tşkkürler:)

|St_AnGeR|,abi süpersin ellerine sağlık, hemen indiriorum..

DeLi_DaNa' Alıntı:
yav bende firefoxun icine etti bu toolbar, devamli düsüyo firefox, en sonunda silmeyi basardimda düzeldi firefox, yardim?

:) Ne gby ? biras ach yardmcı olalım.. hem ie de hem firefoxda qurdum we hichbir s0run yoq..!! s0run solersen eer hata ise düseltelim ama sanmıorm achqcası..!!

arqadashlar daha once yüqleyenler yenilemeyi unutmasın rapid & images eqlendi..!!

J@CK@L magnetayla atıştığım yok toolbarla ilk şikayeti olan kişi ben toolbarı yayınlayalı o kadar zaman geçti ilk kez ondan geldi böyle bir şikayet o dönemde bende avast kullanıyordum ve hiç bağırmıyordu. Merak ettiğim için yazdım.
ad-aware konusuna gelince oda spy olarak algılamadı sadece Ad-Watch ve microsoft antispyware bir browser eklentisi olduğu için ilk kurarken uyardı durum bu.:D

Pls.. ytr artıq qullanımdan choq yorumyapılıo ne ishdir indirme sayısı 96! prblem 0!

DeacoN.FRoST' Alıntı:
J@CK@L magnetayla atıştığım yok toolbarla ilk şikayeti olan kişi ben toolbarı yayınlayalı o kadar zaman geçti ilk kez ondan geldi böyle bir şikayet o dönemde bende avast kullanıyordum ve hiç bağırmıyordu. Merak ettiğim için yazdım.
ad-aware konusuna gelince oda spy olarak algılamadı sadece Ad-Watch ve microsoft antispyware bir browser eklentisi olduğu için ilk kurarken uyardı durum bu.:D

deacon canm dostum :lol:
Ad-Watch ve microsoft antispyware Browser eqlentilerini uyarmas.. uyama nedeni as dier msda da dediim gby toolbar ın update inin yüsnden.. sponsor icherii bulunduundan spy olaraq görür yoqsa bi sararı olduundan deil.. pls artıq usatmayn yaw isteyen qurar qullanır Deli_dana da s0run olduunu soledi pmde cheqdim s0run u tam anlamıyla soylesin warsa ole bishe chöselim.. bole laf atıpda polemi chıqarmayn.. Firefox dada internet explorerde de test ettim we antivirlerde weya dedectlerde s0run chıqarmadı seninqinde olanda s0run deil sadece sponsor reqlamının uyarısı ! qullanmayan qullanmas ama olamayan bi s0run uda soyleip chamur atmayın pls..!!

stanger7bj.gif

GErçekten güzel :)

Opera İçin Yapılmı Olanıda Var mı ?

Eline sağlık, süper bir paylaşım olmuş.. Saol..

Geri