brako
New member
hACKhELL Bildiğimiz Farkında olmadığımız olaylar
new user-Aha bi hack sitesi hemen üyü olim büyük bi hacker olim daha sonra bilgate in yanında çalışırım
-Hemen başlıyım her şeyi ögreniyim(Ama bilmiyor ki hackhell = İskenderiyeden geri kalmaz)
*Başka sitelerden gördügü konuları açmaya başlar hiç arkasına bakmadan 10 tane kona acar daha sonra yazılan yorumları
okumaya başlar.İlk mesajına girer "close" yazısını görür
-Bu ne laaa??
der ve hemen ing-tür acar bakar
-Kapandı yazar
*ikinci konuya bakar aynı aynı ifade CLOSE biraz sinirle kimse bişey bilmiyor demeye başlar
Artık tüm konuları çöp tenekesindedir ve sucu hemen başakasının üstüne atmaya başlar.
-Lem isk... lem benimle ne alıp veremeğin var?? diyerek küfüre başlar....
*Hemen ban gelir.Bir hafta sonra dayanamaz yeniden girer(Çün kü yok yooktur)
-Aklında ki düşünce ban yediği için(hapisaneden cıkmıs gibi hisseder)çekingen davranır.Ama bilmez ki
"Bizde insanız ve affetme duygğumuz yüksektir.ve hatta aklımıza bile gelmez"
Biraz düşünür der ki;
-Benim hatam nerede bir Hackhell uyesi oldugu için zekidir ve kısa sürede bulur.Arama butonu
kullanmaya başlar ve actığı konuların kapanmadığını görür büyüdügünü hiseder.Ben biliyom havası içinde!!!
*Bir iki kod ezberler bir iki küçük numara öğrenir daha sonra mantıgını kullanmaya başlar sonuc gelişme var ama hissetiği
kadar değil.;D
*Teşekür olayına kafayı takar Neden az teşekür alıyorum dıye dusunur ve buldugunu sanarak Mesaj sayısını artırmaya çalışır
Her konuya sacma sapan mesajlar yazar ve uyarı alır ne yapsam dıye dusunurken Hackhell Forum oyunlarını keşveder
Mesaj sayısı artmıştır ve kendine bir güveni vardır.
Yeniden konu acmaya başlar ve bir kac tesekkur alır.Ama Bir Aheng Bİ İSKORPİT kadar olmadıgını görür.bunlar ne yapıyor diye düşünür
bu arada forumda ki başlıkları düzenli olarak takip eder kendini gelistir.Evet onların ne yaptıgını bulur.
"Upload"
Ve içtenlikle upload yapmaya başlar bir kac tesekkurdaha fazlalasır .Ama gene umduğu gibi değildir.Uploder ların en cok tesekkuru
nerede aldıgına bakar ve bulul
Adult ve yuklemelerını yapmaya baslar.Ama yaptıgı yüklemeleri Aheng bir ay önce yapmış ve hatta eskimiştir bile.
(başlık farkından aratma işe yaramaz) bir iç burukluğuyla devam eder.
Hep bir şey yapmadıgını bir şey kazanmadıgını düşünür ama yanılır.
HackHell ona cok sey vermiştir
1-İnsanların Dil din ayırt etmeden yaşamasını(aynı bayrak altında)
2-Araştırma bilincini
3-Yapabilme bilincini
4-Kendi hatalarını görme
5-Zeka kapesitesini
6-Hataların affedilebilirliğini
7-Bilinin paylaşımla çogalıcagını
8-Ne verirsem onu alıcagını
9-Günlük hayatta ısınıze yarıyacak bir ok sey
10-Güncel hayatı takip
ve bu sekılde devam eden bır suru sey .
*Bu mesajı okurken diyecegi laf şudur
-Ben bunları zaten biliyodum dalgamı geciyon(yada anlamadan sacama bir cevap yazar)
*işte meselede bu Dogustan gelen yetilerimiz var biliyoruz ama kullanmıyoruz yada nasıl kullanacagımızı bilmiyoruz
Hackhell Farkında olmadan bunları verir.Almadım diyen Anlamamıştır.
not:Geyikle biraz alakasız oldu hehe idare edin buda benim sal.. olsun
:aşk :aşk :aşk :aşk
new user-Aha bi hack sitesi hemen üyü olim büyük bi hacker olim daha sonra bilgate in yanında çalışırım
-Hemen başlıyım her şeyi ögreniyim(Ama bilmiyor ki hackhell = İskenderiyeden geri kalmaz)
*Başka sitelerden gördügü konuları açmaya başlar hiç arkasına bakmadan 10 tane kona acar daha sonra yazılan yorumları
okumaya başlar.İlk mesajına girer "close" yazısını görür
-Bu ne laaa??
der ve hemen ing-tür acar bakar
-Kapandı yazar
*ikinci konuya bakar aynı aynı ifade CLOSE biraz sinirle kimse bişey bilmiyor demeye başlar
Artık tüm konuları çöp tenekesindedir ve sucu hemen başakasının üstüne atmaya başlar.
-Lem isk... lem benimle ne alıp veremeğin var?? diyerek küfüre başlar....
*Hemen ban gelir.Bir hafta sonra dayanamaz yeniden girer(Çün kü yok yooktur)
-Aklında ki düşünce ban yediği için(hapisaneden cıkmıs gibi hisseder)çekingen davranır.Ama bilmez ki
"Bizde insanız ve affetme duygğumuz yüksektir.ve hatta aklımıza bile gelmez"
Biraz düşünür der ki;
-Benim hatam nerede bir Hackhell uyesi oldugu için zekidir ve kısa sürede bulur.Arama butonu
kullanmaya başlar ve actığı konuların kapanmadığını görür büyüdügünü hiseder.Ben biliyom havası içinde!!!
*Bir iki kod ezberler bir iki küçük numara öğrenir daha sonra mantıgını kullanmaya başlar sonuc gelişme var ama hissetiği
kadar değil.;D
*Teşekür olayına kafayı takar Neden az teşekür alıyorum dıye dusunur ve buldugunu sanarak Mesaj sayısını artırmaya çalışır
Her konuya sacma sapan mesajlar yazar ve uyarı alır ne yapsam dıye dusunurken Hackhell Forum oyunlarını keşveder
Mesaj sayısı artmıştır ve kendine bir güveni vardır.
Yeniden konu acmaya başlar ve bir kac tesekkur alır.Ama Bir Aheng Bİ İSKORPİT kadar olmadıgını görür.bunlar ne yapıyor diye düşünür
bu arada forumda ki başlıkları düzenli olarak takip eder kendini gelistir.Evet onların ne yaptıgını bulur.
"Upload"
Ve içtenlikle upload yapmaya başlar bir kac tesekkurdaha fazlalasır .Ama gene umduğu gibi değildir.Uploder ların en cok tesekkuru
nerede aldıgına bakar ve bulul
(başlık farkından aratma işe yaramaz) bir iç burukluğuyla devam eder.
Hep bir şey yapmadıgını bir şey kazanmadıgını düşünür ama yanılır.
HackHell ona cok sey vermiştir
1-İnsanların Dil din ayırt etmeden yaşamasını(aynı bayrak altında)
2-Araştırma bilincini
3-Yapabilme bilincini
4-Kendi hatalarını görme
5-Zeka kapesitesini
6-Hataların affedilebilirliğini
7-Bilinin paylaşımla çogalıcagını
8-Ne verirsem onu alıcagını
9-Günlük hayatta ısınıze yarıyacak bir ok sey
10-Güncel hayatı takip
ve bu sekılde devam eden bır suru sey .
*Bu mesajı okurken diyecegi laf şudur
-Ben bunları zaten biliyodum dalgamı geciyon(yada anlamadan sacama bir cevap yazar)
*işte meselede bu Dogustan gelen yetilerimiz var biliyoruz ama kullanmıyoruz yada nasıl kullanacagımızı bilmiyoruz
Hackhell Farkında olmadan bunları verir.Almadım diyen Anlamamıştır.
not:Geyikle biraz alakasız oldu hehe idare edin buda benim sal.. olsun
:aşk :aşk :aşk :aşk