HH Sinevizyon Mod Aday.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetici Olgunluğunda Olduğun Kanısında Değilim Moderatör Olarak Göremiyorum (-1905)

Enemy laftan anlarsın belki diye bir iki söz daha söylücem.! kimse burada team kurmuyor.
ben arkadasın eksiklerini söyluyorsam bunu benimle aynı fikirde dusunenler tesekkür ediyor.
ben kimseye link vermem veya yer söylemem. bilen bilir ..

free ye karsı eski sorunları oLan bir kisisin biliyorum. beni de sevmiyorsun biliyorum.
ama bu davranıslarla sen ve senin gibileri asla mod olamaz.
hackhell de mod olmak bence ayrıcalıktır.

böyle ithamlarla sadece acizliğini gösteriyorsun..
'' banlarsanız banlayın'' demissin hatta, böyle düsünen biri zaten hackhell e bisey veremez.

kendimden örnek vereyim, modluk basvurumda cok kisi erken dedi, eksi verdi.
bekledim sabır ettim ikincisini actım, yine eski verenler oldu. suan cok sevdigim bir insan mesela
'' FoFeR '' oda eksi vermisti. ama eksiler insana hata veya eksikliklerini hatırlatmak oldugu
düsüncesindeyim. ama bir konuda eğer sende yöneticilik kavramı görmüyorum diyorsam
bunu hak ettiklerini düsünüyorum.

hackhell gibi büyük bir platform da ben dahil eğer bir kez ban alırsam modluk istemem birdaha.
İnsanlar bana göre herzaman hata ve doğrularıyla anılır ve yargılanır .!

hayat insana bazen görme ve anlama şansı tanımıyor. bazı seyler hep üstüne geliyor.
zamanla, yaş ilerledikce tek pencereden bakma şansı sunuyor aynı senin gibi.
ama bazı zamanlar hayata iki veya üç pencereden bakmayı öğreniyorsun.
işte ozaman anlıyorsun ki sen büyüdün ve artık hersey tek pencereden bakıLdığı gibi değiL.

Sana tesekkür eden mod arkadasta var .. Sanırsam o kisiye de dediğin kelimeyi yakıstırabilirsin, nede olsa bu senin düsüncen :S

Yine Ortalık Bulanmaya Başladı...
Ben Fazla Durmıyim Geriliyorum...
Sana Oyum +2008 Kacan Yanlışını Görmedim...

Gerçekten uzun zamandır o bölümde aktifsin Kaçan ancak moderatörlük konusunda emin değilim..yani ö gözle bakmadım..biraz vakit gerek diye düşünüyorum...En azından asistan mod olarak poztif kararım ancak moderatör olmak için fazla erken derim...

(-) hakkında hayırlısı

keşke konuyu daha sonra açsaydın..

ama ben oyum +..

yine de hayırlısı olsun..

+ 1905 benden de hayirli olsun

youtube pert oldu. orada çoğu konuda düzenleme yapılması lazım... bölümle ilgin zaten ortada...

YouTube'a erişim yasağı kaldırıldı !

Geçtiğimiz hafta Atatürk'e hakaret içeren videoların kaldırılmaması üzerine 4 günden bu yana erişimi yasaklanan video paylaşım sitesi YouTube'un yasağı kaldırıldı.

15-16 sayfalık bir bölüm zaten.. smodlar bir iki gün verseler bölümde eksik bisey oLmaz ki
zaten ilgileniyorlardır. youtube de artık acıldıgına göre sorun yok bence .

Nereye mesaj atsak siliniyo =) hayırdır inşallah diyelim - verip çıkalım yoksa badire'ler gene toplaşır ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri