HH Rekorlar Kitabı Yoksa Roman mı ? [Ethnic Farkıyla]

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Derbederin

Derbederin günün 100 ' de 200'ünü bilgisayar başında geçirerek cs gibi alışlıkanlıklardan dolayı full pc başında bir de yatak çekmiş :) ve tabi spor olmadığından şişmanlayarak Hackhell'in en şişman üyesi olarak HH Rekorlar Romanına girmiştir..
_i_manl____guinness_rekorlar_kitab_na_giren_41_ya__ndaki_meksikal__manuel_uribe.jpg

Revolation

Pokerde kaybettiği paraları tekrar almak istemesi üzere olan parasınıda kaybeden revo. tam 861 tane yılanı aynı anda ağzından çıkararak hh rekorlar romanına girdi :) Bundan önceki rekor ise 716 tane piton yılanı ile Otium'a aitti :)
2099_0.jpg

Sahranil

Forumda herkez süslü püslü olarak bilir sahra'yı :) sahra baktı ki rekor bülent ersoy'da :) kaptırmam diyerek suratının her yerine süsledi :) sanırım biraz abartıya kaçtı
LiveImages%5CYeniFotoAnaliz%5CC%FDlg%FDn%20Guinness%20rekorlar%FD%5Cpiercing.jpg

Sonsuzluğa

Forumun büyüklerinden birisidir Sonsuzluğa :) Yemek yapan üstüme tanımam dedi . Yoldan geçen birisine ne yersin die sorunda yoldaki kişi salata dedi :) Sonsuzluğa şaşırdı ve 715 bin kişinin önünde salata yaptı bi dk bu salata deil sanırım acayip bişi ama neyse Hackhell'in en uzun en büyük salatasını yaparak hh rekorlar romanına girdi .. canım alt tarafı salata yapsada giricekti çünkü hackhell'de salata yapan olmadı :hhmanD

LiveImages%5CYeniFotoAnaliz%5CC%FDlg%FDn%20Guinness%20rekorlar%FD%5Csalata.jpg

FoFer

Forumda herkez FoFer ' in saatinin değerli olduğunu bilir veya bilmez .. sanırım değerlidir :D ama olsun o bu değerli saatlerini yine değerli olan tatlı yaptı ama ne tatlı altın kaplama adam eskiden adult moduydu .. dikkatinizi çeksin ALTIN kaplama :gulumseCocuk:

LiveImages%5CYeniFotoAnaliz%5CC%FDlg%FDn%20Guinness%20rekorlar%FD%5Caltintatli.jpg

Known

Known forumda herkez upload yapan birisi olarak bilir. halbuki onun upload dan başka sırlarıda var :) biz HH Rekorlar Romanı olarak yani biz derken aslında tek benim :D bunu araştırdık Known upload yapıcam die traş olmuyormuş ve hackhell'in en uzun bıyıklarına sahip birisi olarak o da kendini romana yazdırdı

LiveImages%5CYeniFotoAnaliz%5CC%FDlg%FDn%20Guinness%20rekorlar%FD%5Cbiyikadam.jpg

Fyonb

Herkez forumda fyonb'u şişman olarak biliyor .. Yalan Valla yalan :D adam şişman değil kemikleride iri değil :) adamın boğazı geniş adam napsın ... Yanlızca boğaz geniş ama geniş boğaz olarak hh rekorlar romanına girmeye hak kazandı bravo fyonb :hhmanD

LiveImages%5CYeniFotoAnaliz%5CC%FDlg%FDn%20Guinness%20rekorlar%FD%5Cderi.jpg

Sonerium

Sonerium diğer lakabı ile üzüm çocuğu onun rekoru ise bir çok sayıda üzüm bulup onları ağza attıktan sonra yemeden çıkarması .. tam 17812146531 tane üzüm tanesi ağzına attı ve hiç birini yemeden çıkartmadan :) helal olsun soner sende hak kazandın bu romana girdin ..

10.jpg

KıRmıZıKız

Hackhell ' de öyle romantizm modu olduğuna aldanmayın aslında o çıtı pıtı bir kız .. hem o kadar çıtı pıtı ki :) bir bavula bile sığıyor :) bu da onun galiba yeni özelliği ilginç .. rekorlar kitabına hoşgeldin kırmızıkız

27.jpg

visi0n

Visi0n işte benim adamım .. ya ben onu böyle düşünememiştim ama olsun sonuçta bu da bir rekor :hhmanD tama tam 61 tane klozet kapağı kırdı ya varmı böyle bişi ilginç bir rekor ama olsun rekor rekordur .. rekorun iyisi kötüsü olmaz .. sende kitaba hoşgeldin visi..

26.jpg

infatuate

Kilo aldımmı almadımmı tartışması yaparken hh qirls o fırladı .. dedi ki öyle bişi yapacam ki zayıflicağınız dedi .. ve yaptı evet evet yaptı .. 90-60-90 ' ı bir bölü iki sini aldı ve yaptı 45-30-45 yaptı :) dünyanın en ince belli kemerini yapan infa bizdende hh rekorlar romanı altın kemeri kazandı :hhmanD

19.jpg

VoLKaN

VoLkan üniversiteyi bitirdikten sonra kendi hayatının keyfini çıkarttı.. Kaçırdığı uçak ile meksika'ya giden volkan yanına yemek almayı unuttu.. ee iş böyle olunca o da uçağı kırdı yedi :D ve en çok metal ve cam yiyen adam unvanını aldı .. senide mi metalci yaptık abi :hhmanD ilginç bir rekor da volkan dan geldi bu sefer ...

18.jpg

Falcon_Tiger

Nickinin hakkını veriyor host ve domain satışlarından parayı kıramayan falcon nickinin hakkını bence sonuna kadar verdi. Falcon ' un anlamını bilmediğim için sadece tiger ile araştırma yaptım ve falcon tam bir timsah avcısı .. pardon ..sakın kaplan olmasın .. kaplan dı evet ... kaplan yakalama rekoru kırdı ..

siberian-tiger-grooming.jpg

Sir ReaList & ErCe

Sir Realist ve Erce ' den ilginç değil aksine tam beklenilen bir rekor geldi .. Futbol takımı oluşturdular ve futbol takımı dünyada en iyilerin arasına girdi.. Barcelona mı o da neymiş diyip kadrolarına messi'yi aldılar şimdi Şampiyonlar ligi finalinde Hackhell Büyükşehir Belediyesi ' ni kuran süper iki takımın başına HeLLDeviL'i getirdiler .. takımda varolan ve değeri 712 milyon euro eden lazish ise dünyayı ele geçirme peşinde :hhmanD

millitakim.jpg

Cehennem_Zebanisi

Cehennem yakışıklı olduğu kadar dayanıklıda hem o kadar dayanıklı ki sıcak plakların üzerinde 19 metre 10 cm yürüdü .. 10 santimide var :D 19 metre herkezin harcı değil helal olsun cehennem .. bi dk cehennem mede bu kadar dayanıklı olabilcen mi :gulumseCocuk:

17.jpg

Karma'yı bilirsiniz Sessizdir ama sessizliğini neye borcluyuz :) işte bu rekora borçluyuz adam 17 santimetrelik akrep'i 18 saniye ağzında tutmuş .. tabi dilini ısırdı sesi çıkmıo :hhmanD

16.jpg

88.Mehmet

Az Önce Konuşurken çok sinirlendiğini birisi ile tartıştığını söylüyordu .. napıcan dedim dinlencem dedi .. takip ettim :D ve suyun altında tam 14 dakika durdu ..

12.jpg

React0r

rekorların ağasını mı yaptı bilinmez ama bu kadar hız olmaz be abi :) en hızlı berber unvanını kazanıyor bizden .. üstelik hocuspocus'u çok güzel traş ettin abi

4.jpg

Kingkilla

Albüm satışlarından parayı kırdı girdi Karfurda parayı harcadı en büyük alışverişi yaparak hackhell'e yiyecek kıyafet alan kingkilla bir dahaki albümde karfuru direk alıcam die açıklamada bulundu .. yani herhalde bulunmuştur :) o da en büyük alışverişi yaparak aramıza geliyor..

3.jpg

Solariz

Solariz siteyi çok güvenlik üzerine güvenlik cafelerde bile giremez olduk .. bu kadar güvenliği nasıl yaptı sanıyorsunuz kendi geliştirdiği bıcaklarla ama ne bıcak o da bu kadar büyük ve keskin bıcağı yaparak hh rekorlar romanına giriyor

1.jpg

Feryall

Katıldığı yarışmalarda öğretmenliğini son derece iyi yaptı ve en yüksek parayı aldı yarışmalarda görülmemiş bir para tam 501.000 tl bu rekor daha önce katıldığı varmısın yokmusun programında innuendo 500.000 tl alarak yapmıştı ..

4815.jpg

SivasLı

En Çılgın taraftar rekorunu tam 7+1 ses vererek sivaslı alıyor.. o da ismini yazdırıyor..
isimsiz_taraftar.jpg

kuzay

ev işlerini tek başına yapan kuzay bu seferde matkap la 1 dakikada 141delik açtı görülmemiş bişi bu da yerini alıyor romanımızda

20.jpg

Erdem

ve bu kadarda olmaz tam üst üste 6123897512 tane t-shirt girdi helal olsun erdem abi .. en klas rekorlardan birisi o da kitapta yerini alıyor ..

rekor.JPG

Unuttuklarım için özür diliyorum .. Yapardım ama malum akşam yemeğine gidiyorum ... Yapamadıklarımdan özür :)

Bir Sonraki Konuda buluşmak dileğiyle...

Sağlıcakla​

Heheee = )

TesekkürLer Furkan . .
Üzüm Rekoru . .

:hhmanD​

vay be. bavula bile girebiliorum :saskin

rejimi biraz fazla abarttım sanırım :p

Müthiş olmuş kankam
Emeğine sağlık
Çok ara verme böyle paylaşımlarına
Ayrı bir tadı oluyor böyle konuların:goz:

:hhmanD Furki :durdurun

iyide ßenim SakaLım istesemde öLene Kadar ßu Kadar Çıkmazki :D

Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin ne rekorlar kırdırır yoksa:):)

emegine saglık

Geri