- Reaction score
- 0
20:00 itibari ile acılan sandık %99 katılım %77

Millet iradesini hiçe sayan çoğunluğu aptal yerine koyup kendini onlardan zeki
gören memleketim insanına yine halk cevabını verdi ama hala
akıllanmadınız di mi ? Çoğunluğa aptal diyeceğinize onların kararlarına
saygı duymayı öğrendiğinizde muhalefet değil iktidar olacaksınız .
~SiLenT ScЯeaM~;5144642' Alıntı:Hayır veya Evet Artık Ne Çıkacaksa HaLkın %49'unun İstemediği Bir Sonuç OLacak.
Sizin Yapacağınız Referandumun Dum Dum Dum...
Sadece bu kadarcık mı ? Ben daha fazla şey beklerdim. Oylar çalındı, elektirikler gitti, kömür dağıtıldı felan demeyecekmisiniz darılırız valla.
Ayrıca halkın %49 unun istemediği değil az daha düşür o rakamı bence =). Siz biraz yabancı olabilirsiniz ama bunun adı demokrasi. Demokraside çoğunluğun dediği olur.
~SiLenT ScЯeaM~;5144711' Alıntı:Canım Kardeşim Önce Bi Sakin OL HeyecanLanma =)
Ben Senin Dediğin Tayfadan DeğiLim Ayrıca Sandıkta Evet Dedim.
Hayır Demiş OLsaydım BiLe MiLLetin Kararına Saygı Duymasınıda BiLirdim Yani MakarnayLa KömürLe KandırdıLar KöyLüLer CahiLLer vs ZırvaLayıp Kendi HaLkımı AşağıLamazdım.
Ben Bu Sonucu HaLkın Tamamına Yakını Benimsemediği İçin Mutsuzum.
MeseLa Ben Anayasanın SoL Kesimden Bir Parti İktidara GeLdiği Taktirde Tekrar Değişeceğini Düşünüyorum.
Yani İşin Özü Çoban Nereye Güderse Oraya Gidiyoruz Ben İsterdimki MuhaLefet ve İktidar Ortak Bir Paket HazırLayıp Onu HaLkın OyLamasına Sunsun Ama Bizim ÜLkemizde Bu Mümkün DeğiL Sanırım Neyse Umarım Birdaha Tanımadığın BiLmediğin İnsanLardan ALıntıLar Yapmazsın HayırLı İşLer.
Allah hayırlı etsin... inşaallah bu sonuçlar miletimiz için hayırlı olur.
Bu sonuç yeni anayasa değişiklikleri için gayet güzel olmuştur. Akpye düşen daha geniş bir anayasa değişikliği yapmasıdır. Özellikle katsayı sorununun, kesintisiz eğitim sorununun, başörtüsü sorununun çözüleceği, insan haklarıyla ilgili daha geniş daha özgür bir anayasanın hazırlanması gerekmektedir.
Akp bunu yapmalıdır, milet bunu istediğini göstermektedir.
sonuçlar tekrar hayırlı olsun milletimize.
**
Bu arada akp bu oyların tümü benim dememeli, başbakan bu oyların hepsi bana verildi dememeli, havaya girmemeli, hayır diyene de evet diyene de bu demokrasi şölenine katkılarından dolayı teşekkür etmeli ve tüm milletimizi kucaklamalıdır.
hayır çıkan yüzde 42 oyu da ne chp ne mhp bölüşmemelidir.
Bu bir referandumdur, parti oylaması değildir, ne evetler akpnin hanesine, ne de hayırlar chp veya mhpnin hanesine yazılamaz.
58 evetin, 42 hayırın hanesindedir olay budur.
Ama yazdıklarınızla değiştirilecek maddelerin pek alakası yok. Ayrıca partiler olayı o kadar saptırdılar ki anayasa değişikliği için değil, partiler için oy verildi. Şu linkteki haritaları karşılaştırın:
12 Eylül Referandumu, Milliyet İnternet haber, finans, spor, astroloji, sağlık, hava durumu, sinema, televizyon, video, tatil, galeri, emlak, araba, seri ilan, oyun sitesi, Referandum