HH OGame'de :)))

SpYCeZa

O Bir İdeoloji
Reaction score
0
Dark_Angel: Herkes Yeni Açılan 29. Ewrene Gelsin
Solariz J@CK@L reactOr & theozy: Has Sie Biz Biqere 5. Ewrendeyiz Manyaq İttifaq War Sen Gel Lem
Deecay LaZiSH AlainDelon: Solariz Susun Lem Herkes 29. Ewrene Gelsin
iSPiYoNCu: Ne OGame'si Bea One Dir O Gemi Gibi
Dumani & KeViN NasH: Eziq Sen Bilmessin OGame Nedir Sen Git Bebe Oyunları Oyna :)
ShuuRSuZ & Arfy: Emredersin Dark_Angel Başka Emriniz Warmıydı???
Dark_Angel:Bi Düşüniim Arfy & ShuuRSuZ Ha War War Bana Bi Orta Şeqerli Kahwe Yapın
ShuuRSuZ & Arfy: Oldu Biz Senin Kölenmiyiz Lem Şakayı Kaka'ya Çevirdi Hemen :D
Solariz J@CK@L reactOr & Theozy: OGame Aslında Stres Atıomuş Sağlıqlı Yaşam Bölümüne Açcam Ben :D

Deecay & LaZiSH: Yaşınıza Başınıza Baqında Utanın Bea :) ( Bende Oynuom Ama Çaqtırmayın ) :)

MERVEM aSLiHaN EsmeR PRENSES: Hep Bu Dünyada Erqeqler İçin iCaatlar EdiLio Sizin Şu OGame Dediiniz Oyun Oynayaq Bari Bizde

Partizan TeufeL St.AngeR: Ya Hack Le Uraşsanıza Be Yada Linux IRC 'la Ne Oyunu Beah

Dark_Angel: Partizan TeufeL St.AngeR OGame'de de Hacq War Adamın PuanLarını ÇaLınca Hacq Dioz Biz Buna :)

Anti: OGame'de 5. Ewrende AduLt İttifaq Quraq Ne Gezegen Yapmaya Uraşcaz

Oykun77 MAJESTE DeS... freemitnick: Anti'nin Dediği Gibi AduLt'la iLgiLi İttfaq Kuraq Ne Gezegen Yapmaya Uraşcaz Ha

Dark_Angel: Ya aRkadaşLar Hem AduLt Hemde Gezegen Yaparıs Buqadar Kafa Kıtmı Sizin Ya :D

Solariz J@CK@L reactOr & Theozy: Dark_Angel Bizde Düşünmüştüqte Böyle Boşwer Dediq Sonra:p

KeRaTaT e a M

!!!BİR TEŞEKKÜRÜ AZ GÖRMEYİN!!!

yaw aklıma geldı ben gezegenıme bakayım yaa 8 ay olmusdu buyumusdur demı

Ellerine dillerine klavyene saglık :D gzel olmus :D

o game onayanları yazmamşsınki sende :D:D:D

arkadaş süper bu adult ittifaktan haberim olsun bende girim:D :D :D :D
bu arada süper olmuş teşekkürü aldın

arkadaşlar 1 yıldır oynuyorum başlayan çok zor bırakıyo(tabi oynamayı becerirse:D)pek tavsiye etmem amada gerçekten güzel bir online oyun askere gidecem nasıl bırakacam bilmiyom onu düşünüyom o kadar kastık ilk 100 girmeme ramak kaldı...(11 evren)

hehe cok güzel ya eline salık bilmeyenler için sölim ogame bagımlılık yaratır ve kesinlikle ögrenci oyunu degil :)

valla guzel olmus buarda ben de ogame ye 5 aydır girmiyorum bu hatırlatıcı bişey oldu emeğine sağlık....

Geri