Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk üye olduğun zamanları hatırladım birden.. forum oyunlarında sıklıkla görürdüm seni..profilinde neden kalpler olduğunu merak ederdim hep..
cici göründün gözüme [ o zamanlar tabi ] pm atmak istedim çekindim.. sonra attım.. şimdi düşününce.. iyi ki de atmışım diyorum.. iyi ki tanımışım seni..:melek
ve son olarak;
seni seviyorum güzel hatun :sigara:
Foruma üye olduğumda bir çok anlaşmazlıklar bir çok kırgınlıklar yaşadım. Ama hep İnfatuate'nin yardım ve desteği ile bugünlere geldim. Forumda çok şey borçlu olduğum tek insandır kendisi. Bu bahane ile tekrar tekrar teşekkür ederim İnfatuate'ye...
Bu sitenin bu günlere gelmesinde emeğinle çalışmanla büyük pay sahibi
olan birisin bence ve de iyi ki varsın nice nice yıllara hep birlikte inşallah : )
iLk geLdiği günü biLirim
çömez çömez doLanırdı ortaLıkta
kaLın çerçeveLi gözLük ayağında converse saçLar iki yandan minik
hey gidi günLer koca kız oLdun :sigara:
bir sürü insan tanıdım yaLan oLdu bir çoğu tırı vırı çıktı
an itibariyLe iyiki tanıdım dediğim insanLardansın ofLu
samimiyetimi buraya yansıttığım için üzgünüm
Şimdi sana ikRa iLe samimisen benLe bir daha konuşma msnden de engeLLiyorum diyenLer çıkacaktır
Ama sen bunLarLa baş edebiLirsin
Beni çok banLadın oLayı duygusaLLaştırmanın aLemi yok
hayat İsaya güzeL :sigara:
müdür forumun oLmazsa oLmazLarındandır
iyi ki foruma dahiL oLma kararı aLmışsın zamanında
nice nice seneLeri hep beraber kutLama diLekLerimLe
iyi ki varsın müdür
tebrikler infa evet forumu çok güzel idare ediyor sevecen , saygılı , güzel , adil ve şikayet ve tartışma olan konuları kilitleyip çok güzel laf sokan şahsiyet :durdurun:durdurun
Doum gününüzü kutlarım.Bu kadar kişi sizi bu kadar seviyorsa vardır birbildikleri bende sizinle tanışmak isterdim.Tekrardan doum gününüzü kutlarım ve hep hh'la kalmanız dileğiyle saygılarımı sunarım.