HH milletine soruyoruz sanal Ask Nedir =)) ?

Sanal Ask ?

• Olumlu =))

Kullanılan: 20 21.3%
  • Olumsuz =((

Kullanılan: 74 78.7%

• Kullanılan toplam oy
    94

NeRoN_64

Banned
Reaction score
0
Sanal Aska yorumunuz nedir Die sorduk =)) ?

Shark : Aşk Bir B*kt*r Yinen Coktur :durdurun :durdurun [ shark Bir Realist =)) ]

Sercinho : Sanal aşk ; görmediğin birine aşık oldugun için en başından sonunu kolayca kestirebileceğimiz gibi yalanlarla dolu olup, ömrü uzun olmayan toplum içerisinde ezik kalmış weya utangaç kişilerin egolarını bastırma eylemidir :melek [ adam filozof kesildi =)) ]

Daredevil : ciddiyete dönüşmücekse salla :victory [ DArem dertli =)) ]

Knockout : s2m böle sanal ortamı yaf (= [ adam ne dedigini bilmiodu =)) Birde 1 Kisi haric Dedi =)) ]

Realistanbul : bana aşk maşk deme hacı [ dedi walla bilmiom =)) ]

RH :
konusmadan opusup koklasmadan ask die bise yoktur

SkyAngel : 'aa sevgilim sende bi değişiklik var bugün, yazı tipini mi değiştirdin?''
gibi soruları bünyesinde barındıracak olan aşktır

Tragedy : wc'deyken bile mümkün.. insan megolamansa kendi sıçtığına bile aşık olabilir.. sanalda niye olmasın .. :sigara:

freemitnick : sanal aşk mı olm olm, ayıp öle s-a-n-a-l

Bir kac yorum böle Sizin düsünceniz nedir bakalim Olumlu ? olumsuz ?

anketi oylayip altina yorumda gecebilirsiniz =))

NeRoN_64' Alıntı:
RH : konusmadan opusup koklasmadan ask die bise yoktur
Benim Cevapta ergenlikten kaynaklanan hormonlarin cosmasi da etkilidir :hhmanD

NeRoN_64' Alıntı:
Sercinho : Sanal aşk ; görmediğin birine aşık oldugun için en başından sonunu kolayca kestirebileceğimiz gibi yalanlarla dolu olup, ömrü uzun olmayan toplum içerisinde ezik kalmış weya utangaç kişilerin egolarını bastırma eylemidir.

Vaybe Çok güzel bir tabir.

Katılıyorum ne diyim.

adam üşenmemiş sormuş herkses yaw :D

gerçekten ciddiye dönüşmeyecekse salla (= dareye katılıyorum,ayrıca benim için 1 kişi hariç :)

:D:D:D

reellik olmadan hiç bişey olmaz..biraz realist olalım:D:D:D

Bence SanaL Askımı Olur Onun Ta ********SanaL ask Foto Goruyon asık Oluyon ne anladık bu isten__??

sanal ortamlardan gerçeğe taşınırken tek ihtimalli bir aşktır: hayal kırıklığı..karşınızda aylarca belki yıllarca herşeyinizi en ufak çekinme olmadan paylaştığınız insanla gerçekte o kadar yakınlaşamayabilirsiniz.bunun sebebi sanal ortamda artık herşeyi paylaşmış olarak sınıra gelmiş olmanız olabilir.yani ben şimdi buna ne anlatayım ki zaten herşeyi biliyor diyebilirsiniz.tabi bunun yanında o kişiyi ilk kez görmenize rağmen sanki yıllardır onu tanıyormuşsunuz gibi hissetmeniz de mümkündür..ama karşı taraf için aynı şeyin geçerli olmama ihtimali de var tabi..

NeRoN_64' Alıntı:
Tragedy : wc'deyken bile mümkün.. insan megolamansa kendi sıçtığına bile aşık olabilir.. sanalda niye olmasın .. :sigara:

kendime katılıyorum..
11332sleep.gif

ba$LanGıÇ oLarak ii oLabiLir...
ama bi süre sora iLLaki Görmek dokunmak Gerekir daha fazLa sahipLenebiLmek iÇin.....hem sanaL sanaL evLiLik nasıL oLCak..kLavyeden mousedan mı ÇoCuk yapıLCak:durdurun

kız ÇoCuk iÇin F1e erkek ÇoCuk iÇin F2ye orTa $ekerLi oLması iÇin F3 e basınız fLn :saskin = Pp

:biggrin :biggrin :biggrin

ben Gördüm de dokundum da :)
sanaL oLarak ba$Layan GaaayeT reeL a$kımLa Çok muTLuyum :aşk

R€B€L' Alıntı:
Tabi tabi
Sanal hamilelik ardından sanal bı cocuk falan gul gıbı gecınılır.. :hhmanD

Sanalla baslayıp gercege aktarılmazsa basarısızdır

Yoruma bittim Keske sanada sordaydik Dayi bu soruyu :hhmanD :hhmanD

Sanal bi cocuk hele öldürdü :hhmanD :hhmanD

Єηєму' Alıntı:
Şaka Olduğu BeLLi OLsun Die Koskoca Smile Attık :D Bak Hatta Bidaha Atıorm Merwe :hhmanD
Aman YanLıs AnLasıLmasın =) 2. Bi Angel_ina Vakası Daha Yaşanmasın :durdurun

Tamam $akaa..ben de ba$ka bi$e dememi$Tim zaTi :melek :D

sanal aşkmı olurlen aşk dediğin 3d olur gerçekolur sanal aşk demek artık çaresiz kalmış insanların başvurduğu en fazla 1-2 ay süren muhabbetlerdir

sanal aşk böle olur işteü

i105451_7.jpg

Sercinho : Sanal aşk ; görmediğin birine aşık oldugun için en başından sonunu kolayca kestirebileceğimiz gibi yalanlarla dolu olup, ömrü uzun olmayan toplum içerisinde ezik kalmış weya utangaç kişilerin egolarını bastırma eylemidir :melek [ adam filozof kesildi =)) ]

:clap Bravo mükemmel bi açıklama Olay budur :clap

Hakketen de sanal aşk toplumda yer edinememiş kişilerin bu eksikliği bilgisayarla giderme çabasıdır

Geri