Hh Kullanicilarina Bir Rica!!!

başlığı ne sebeble kitlediniz butun msjları okudum ama anlayamadım?

konu öneriler & şikayetler bölümüne taşındı ve açıldı...

bir daha keyfi konu kitlemeyin!

Dark_Angel' Alıntı:
başlığı ne sebeble kitlediniz butun msjları okudum ama anlayamadım?

konu öneriler & şikayetler bölümüne taşındı ve açıldı...

bir daha keyfi konu kitlemeyin!

Arkadaş aniden çıkan şeytanlar görmek istemiyormuş...

Çaresini söledik

"Korku bölümüne girmessin olur biter"

Konunun açık kalması içinde hiç bir neden kalmadı böylece...

bu anıden seytan cıkan zımbırtılar hertelden,geyık mızah ve hatta adult bolumunde bıle cıkıyor ozaman hıcbır yere gırmesın arkadas?

bu başlıkta bu konudan sıkayetcı olan ben 5 uye sayabıldım belkıde 105 kısı daha rahatsız oluyor, cogunluk rahatsız oluyorsada bu tarz konular acılmıycak demektır ve bunu anlayabılmemız ıcın bu baslıkta dıger uyelerınde yorumu gerekıyor anladın??

Bana ne ya... Görevimi Yerime getirmeye çalıştım....

Tartışın... Kaldırtın... En iyisini Yapın....

yönetim bölümüne buyurun

St.AnGeR' Alıntı:
qategorilisasyon Sorunu sadece o qonularda deil adam donanim a oyun crack i achıo bu bi orneq yanlısh anlamayn ama büyüq bir qategorilisasyon sorunu war bence..

bide ne yazdığını anlasak varya süper olcak.....

SEVGİLİ HH'ci ARKADAŞLAR!!!

Yönetim konuyu değerlendirmiş. Kendilerine daha rahat forum yapmamızı sağladıkları için çok tşkkürler!!!
HERKEZE Eİ FORUMLAR!!!

FéRvénTßQY' Alıntı:
konunun dağılmasından dolayı özür diliyorum ve konuyu flood yapmadan özetliyorum!!!!

Ben, aslında sadece 16+ bölümüne konulması gereken ama hemen hemen her bölümde bulunan ani ve korkutucu şakalardan çok rahatsızım ve burdaki bir çok kişide bu konulara olumsuz cevaplar vermekte. Bu şakaların bizi psikolojik olarak etkilediğini düşünüyorum ve

Ya "sadece 16+ bölümünde yayınlanmasını istiyorum"

Yada "sitede yayınlanmasını istemiyorum" çünkü ciddi bir haber başlığının altından bile böyle aptalca bir şaka çıkıyor!!!!

Lütfen görüşlerinizi paylaşın ve oylama yapalım!!!

yönetim değerlendiri kardeşim şikayetin ve konuya hassasiyetin için teşk ederim

Herkes biseler paylasmaya calısıyo hep aglıyıp zırlıcak degılız ara sıra korkmak gulmek ıyı gelir bence sakıncası yok maksat hızmet Kımse senı zorlada sokmuyo FéRvénTßQY devam hackhell :sigara:

St.AnGeR' Alıntı:
Derdin Ne majeste ??
Anlamıosan cvp werme istersen he ??

sadece ne yazdığını sordum derdim le ne alakası var böle yazsan diğerini de okurdum demekdi teşk ler

MAJESTE' Alıntı:
sadece ne yazdığını sordum derdim le ne alakası var böle yazsan diğerini de okurdum demekdi teşk ler

Benim yası sheqlim hich deishmedi yuqarda da aynı ashadada qullandıım qaraqterler standart ne biilm sanqi qfa bulr gby geldy bana da.. bi anda nyse ole olsn baqalm..

İlk mesajı okuduğumda konuyu şaka sanmıştım..!

Diğer mesajları okuduğumda işin ciddiyetini zor anladım..!

Bu tip şakalar yani korkutma amaçlı şakalar eğer belirtilirse burda şaka var diye bence bi anlamı kalmaz..!

Bence bu tip şakaların kaldırılması güzel olmaz..! Her çeşit şey olmalı..! st_Anger'a katılıyorum..! Çok fazla user var..! Kimin neyi nereye açacağı belli olmayabiliyor..! Bunun için bence sadece modların bu konulara daha fazla dikkat etmesi gerektiğini söylemekten başka bi çare yok..! Tabiki bu tip şakaların kaldırılmaması gerektiğini düşündüğümden dolayı..! Gerçi ben sadece bir tane gördüm şimdiye kadar..! Bana abartılmış bu konu gibi geldi ama tabiki bazı rahatsızlıkları olan insanlar olabilir..! Herkese saygı duymak gerekir..!

:hhman:​

onu bırakında ben FEAR oynuyodum,o küçük kız yokmu o küçük kız,habire zıplatıyo benı yerımden :D geçen arkı oynuyodu mauseyı fırlattı zhueueheu

ANTU' Alıntı:
onu bırakında ben FEAR oynuyodum,o küçük kız yokmu o küçük kız,habire zıplatıyo benı yerımden :D geçen arkı oynuyodu mauseyı fırlattı zhueueheu

ya orti bi yükleyemedim ya su fear'ı....:( :(
2 cd aldım ikiside bozuk çıktı....:mad: :mad:

konuya gelince de olur böle şeyler ya....
bende ilk izlediğimde sesi falan aç diyodu daha ii oynanıyo....
bende tabe inanaraktan açtım ama sonra 10 dakka nefes alamadım....:Sopa

yaw o kadar baktım bana rast gelmedi bu şakalardan:).
benimde aksine feci hoşuma gidiyo ani şeylerden tırsmak.
ama hak veriyorum arkadaşım sana.allah gostermesin olur ya biri gider kalpten falan.uyarı en mantıklı çozum yolu heralde.
hem bende kolayca bulmuş olurum istediğim turden şakaları:):)

Geri