Hh Kullanicilarina Bir Rica!!!

FéRvénTßQY

Banned
Reaction score
0
Slm arkadaşlar!!!
Ben HH ye üye olduğum günden beri cnm hiç sıkılmıo hep bişiler buluom yeni yeni uğraşmak için ama bir problemim war!!!!

Ya bazı arkadaşların yaptığı bu ani şakalar oluo hane aaaa dio arkadan biri iğrenç suratlar falan çıkıo falan.....

Ya bu şakalar bnm psikolojimi bozdu abi her gece yattığımda www.hackhell.com a giriyorum bölee orda dolaşırken bi surat görüom soraa kan ter içinde uyanıom...
PARANOYAK OLDUM RESMEN YAFF!!!!!

Bu şakalı forumlara bir işaret koyma zorunluluğu olsun diom ben....

Mesala DANGER BU BİR ŞAKA FALAN DİE! yada Kalp rahatsızlığı olmayanlar girmesin falan die walla bak lazım yane sandalyeden atlamaya bıktım yaff!!!!!!

Tek başıma tuvalete gidemes oldum yafff!!!! öle ilginç şeyler içine neler sokuşturuonuz ya!!!!

Geçen bi hatun fardı bölee tam konsentire oldum sayfada aşağı doğru açılıo derken kendimi yatağın arkasında buldum!!!!

WALLA BAK YAPMAIN BÖLEEE GİTCES BİRİMİS BİGÜN HA!!!!:mad:

muhahahahahaaha bendede ööle oldu ama ben 4 adımlık bi mersafa atladım geriye dooru kafa mı çarptım kalorifer peteklerinekellemde yumruk adar şışlik oldu:D :D :p

:) kardeş walla düşün ben 5+1 de bide yaşadım bu olayı bi arkadan çıkan yaratık ve çığlık sesi sonra bi allaahh dedim :D ama korkmadım ani olduğundan tepki verdim alışkınım gülerim ben bunlara :D kardeş ozaman kafa kesme videolarını isleme sakın arşivden koycam ben 6 7 video ok.. :) dikkat et kendine

saol walla!!!! :D

gench' Alıntı:
:) kardeş walla düşün ben 5+1 de bide yaşadım bu olayı bi arkadan çıkan yaratık ve çığlık sesi sonra bi allaahh dedim :D ama korkmadım ani olduğundan tepki verdim alışkınım gülerim ben bunlara :D kardeş ozaman kafa kesme videolarını isleme sakın arşivden koycam ben 6 7 video ok.. :) dikkat et kendine

Kardeş saol walla ya uyardığın için ama mrk etme onlardan korkmuom ben böleee ani şeylerden falan tırsıom:D

+16 da weriLmio mu o baslıklar.. walla bazen baska yerdede werılıo 2 tanesınde felaket korkmustum bakmıoRum bi daha :p

korkmak ne kelime yaww

iSpiYonCu' Alıntı:
+16 da weriLmio mu o baslıklar.. walla bazen baska yerdede werılıo 2 tanesınde felaket korkmustum bakmıoRum bi daha :p

öldüm öldüm bian kalbim ağzıuma geldi zar zor yuttum gene yawww.... bende onu diom işte ya bunlar korku bölümünde yayınlanmıo ya işte orda yayınlanması zorunlu olsun ya walla gitcez birimiz hyr bişi diil bak sizin üye sayısı git gide azaljak ha:p

evet ya geçenlerde yılbaşı şarkısının tersten okunuşunu dinlerken ölüyordum az kalsın şoka giridim.. ben de katılıyorum sana FéRvénTßQY dostum..

bi ara çok yapmışlardı bana artık alışıyo insan :)

tabee canım korkocak bişi yok hem bis korkmuos ödümüs kopuo o kadar

korkcak bişe yoq gercektende yaww alışmanız lazımdı bu zamana kadar :D:D:D:D

böyle peşpeşe 6-7 tane isleyin alışırsınız...:D:D:D

böyle 5-6 tane islesem ben warya ölürüm soraa bi daha dirilir bi daha ölürüm!!! abi sisin kanınısda piskopatlık war ha
psikolejik olarak zarar vermeye bayılıo millet ya:D alla ala ne iş bu böleee

yaw kardesim gercekten ya tamam yani korku die gırıyoruz ama bu resmen hayvanlık oluyo yanı kımse kusra bakmasın....yani ne gecyı elınıze anlamadım gıttı... ılk defa su yılbası sarkısını tersten dınleyın dıe bısıy vardı neymıs efendım tersten dınleyınce cok garıp anlamlar cıkıyomus... evde kımse yok ısıklar kapalı ben montorun yakınında we 5+1 acık... bı hafta yalnız kalamadım ya ..... cıddıyım yapmayın eger bıraz mantık varsa sizde tabiiiiiiiii

yaf bende korkmam böyle şeylerden. gecen günkü harbi atladım yane sazan gibi.boynum bi yarım metre arkaya gitti yane monitorden,fake mailden beter bu şey daha ne fakeler bulacaklar bakalım :)

FéRvénTßQY arkadasim sana tamamiyla katiliyorum bencede böylesi konular acildiginda en basta kisa bir bilgilendirme olmasi lazim.:goz:

abi warya psikolojikman çöktüm yaaa!!!! askerlik yoklamam geldi ama arkadaşlar saolsun sayelerinde yemin ediom tuvalete gidemiom walla yanlıs!!!!

ara ara korkmaak iyidir :D genelde +16 veya kalp rahatsızlığı olanlar bakmasın etkileyebilir die not düşüyolar yada bana böyle yazanlar denkgeldi.

arkadaşım şu kadar söliim tırsıosan bu bölüme girmiceksin:):)bunun tek çözümü bu:D:D

SıpA' Alıntı:
arkadaşım şu kadar söliim tırsıosan bu bölüme girmiceksin... tek çözümü bu

Hele ki çok tırsıosan kaptanla muhabbet etmeyeceksin ;)

Locked.....

Geri