Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gayet Hizli Şu Saat İtİbarİyle Hatta DÜn AkŞam Evde De Hizliydi Bu GÜn Burdan (hasanpaŞa) İŞyerİnde De Hizli Sabahtan Berİ Ofİste AÇik BÜtÜn Forumu DolaŞtim HİÇ Bİr Aksİlİk Yok O Mavİ El Varya Hanİ ( Boynu Altinda Kalasica ) HİÇ KarŞima Çikmadi
Dark şuan iyi ama yine bazen çoq bekliorm gülümsemeler avatar vs gorunmuo arqaplan renginde 2 dk fln bekliorm yinede bi kaç gun oncesine gore daha iyi..
GeneLDe Gece 1' den SoNRa BURda OLuRuM $u ARaLaR GeCe HerHaNGibir SoRuN YOk Bir kaÇ SaYFa HaTaSı Dı$ıNDa ANCaK YoquN SaaTLeRDe DeLi OLuYoYuM DeVaMLı HaTa... BuquNDeN iTiBaReN FaZLa HaTa iLe KaR$ıLaşMaDım BiR KaÇ Data ve Sayfa Görüntülenme hataSı Dı$ıNDa ARaDa YiNe oLuYoR YaNi!!!
dark şu an iyi gibi ama geçen gün de öyleydi bazen çok yavaşlıyor bazen de çok sık sayfa yenilemesi yapmak zorunda kalıyorum görüntülenemiyor diyor.
yinede ilgin için sağol.
evet saat 22:08 ve online üye sayısı 1000 in üzerinde olmasına rağmen çok hızlı gayet güzel demekki sorun artık hallolmuş iyi ayar çekmişsiniz teşekkürler