HH ile ilgili Hala Sorun Yaşayanlar varmı???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herşey süper
eline sağlık Dark=)

Gayet Hizli Şu Saat İtİbarİyle Hatta DÜn AkŞam Evde De Hizliydi Bu GÜn Burdan (hasanpaŞa) İŞyerİnde De Hizli Sabahtan Berİ Ofİste AÇik BÜtÜn Forumu DolaŞtim HİÇ Bİr Aksİlİk Yok O Mavİ El Varya Hanİ ( Boynu Altinda Kalasica :) ) HİÇ KarŞima Çikmadi

Ellerİne SaĞlik

Dark şuan iyi ama yine bazen çoq bekliorm gülümsemeler avatar vs gorunmuo arqaplan renginde 2 dk fln bekliorm yinede bi kaç gun oncesine gore daha iyi..

Dark Arada Sırada Sayfa Görüntülenemiyor Uyarısı Alıyorum Ben Hala

Aßi Ben $iKaYeTÇiYim :D

GeneLDe Gece 1' den SoNRa BURda OLuRuM $u ARaLaR GeCe HerHaNGibir SoRuN YOk Bir kaÇ SaYFa HaTaSı Dı$ıNDa ANCaK YoquN SaaTLeRDe DeLi OLuYoYuM DeVaMLı HaTa... BuquNDeN iTiBaReN FaZLa HaTa iLe KaR$ıLaşMaDım BiR KaÇ Data ve Sayfa Görüntülenme hataSı Dı$ıNDa ARaDa YiNe oLuYoR YaNi!!!

Sorunum Düzeldi Artık Hata Almıyorum... Hep Beraber 3 Kere Hackhell Hackhell Hackhell :)

dark şu an iyi gibi ama geçen gün de öyleydi bazen çok yavaşlıyor bazen de çok sık sayfa yenilemesi yapmak zorunda kalıyorum görüntülenemiyor diyor.
yinede ilgin için sağol.

tek kelime ile süper ötesi

abi öbür forumlardan çok hızlıymış buraı sağolun

HH Nin Farkı Bu Kusursuz Hizmet

ßende 1 sOrun yOk hershey yoLunda ıLerLio tıkır tıkır andeLe andeLe arißa arißa speedy hackheLL =)))

evet saat 22:08 ve online üye sayısı 1000 in üzerinde olmasına rağmen çok hızlı gayet güzel demekki sorun artık hallolmuş iyi ayar çekmişsiniz teşekkürler

sık sık sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum ve
sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum

bununla ılgılı duyurular bolumunde acıklama yapıcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri