hh için bi kahraman yapalım mı?

nie mi hh man çünkü hiç
super girl gibi bi'şe duymadım
ama superman war mesela

yani kahramanlar genelde erkek oluo

hee
bi' hey girl duydum o da dergi ismi:p

uehuehueheuhe o zaman cinsiyetsiz bi şey yapın.:D:D

yada yaratık olsun cinsiyet kavramıda kalkar o zaman....

ama kanatları da olsun leo :) olsun dimi leo kanatları olsun :D:D

niye supermanin kiz kardesimi akrabasimi ne ciktiydi bi ara oda kahramandi gersi fazla yayinlanmadi ama olsun cikti bikere neyse uzatmicam..
$eytan veya zebani mantikli guzel olur ama gorenler kacarsa nolcak :eek:

ya iide belki şimdi biri çıkacak ben homoyum diecek onada hh-homo mu yapcaz :S:S

bence leo bu fikri sen atarsın yine yapan sen olursun güzel çalışmalarını beklioruz leo:)

pasaKlı bu ıyılıgımı unut ma she-La war... ;)

ya bunu HACKHELL GİRLS BOLUMUNE cevrimyelimde herkes fıkrını soylesın:eek:

bence çok iyi fikir siz çakır_x geldiğinde bi çıtlatın o tatilde.belki demicem yardımı dokunur tabi pc başından kalkmaya yanaşırsa leo bence seni kırmaz........onunkara kalem çalışmaları görülmeye değer bizaman paylaşmıştı forumda.aslında üstat leo ama bilmem

hep laf hep laf hiç icraat göremedim wallaha :eek:

elimden gelse bişişyapam ama maalesef sadece kabiliyetlerden bekliyoruz =)

konuya biraz ortadan dalıyorum...bence de güzel bir yenilik olur;)düşünceler geliştirilmek için vardır...

bu hh-man in okunuşu haşhaş men dimi.. daha iyi olur.. :)
ben genel çizimler için uğraşırım..

ßence çok qüzeL ßir fikir ßu iş için arkadaşLarım var karikatürist ßir danışayım eğer çizeßiLirLerse çizdireyim atayım hemen qüzeL sanatLara ;)

iSpiYonCu' Alıntı:
pasaKlı bu ıyılıgımı unut ma she-La war... ;)
ahaaha bnde bunu dicektm simdik ama she-Ra deniodu sanırm..((:)muhtesem dortludede bayan war ayrıca x-men dede war...((:)
neyse karikatur olarak cizebilenler bilg.nasıl aktarıcak...digital ilemi...((:)

Güzel fikir Bence bi HH Man Bide HH girl yani Şirin le Şirine Gibi :D olursa güzel olur :eek:)

Geri