HH Goze Carpanlar 22 Sonuclari

Sonunda listelerde hatırı sayılır bi yere sahip olabildim :)

Emeği geçenlere teşekkür ediyorum..

zu-zu ya kadar 23 olan oya (ta baştan beri kendim saydım) birde sonradan eklenince 24 olur ama LOOPUSED zaten en iyi yorumcusu olduğu serbest kürsüde 3 oy derdine düşmüş derler...)))

Emeği geçenlere teşekkür ediyorum..

zu-zu ya kadar 23 olan oya (ta baştan beri kendim saydım) birde sonradan eklenince 24 olur ama LOOPUSED zaten en iyi yorumcusu olduğu serbest kürsüde 3 oy derdine düşmüş derler...)))

Hangi konudan bahsettigini anlamadim.

Ayrica nasil saydin bilmiyorum ama 5+ oy verenlerin oylarinin hicbirini saymadim bilgin olsun. Kurallar yaziyor orada sirf tesekkur toplamak icin 6 7 8 tane isim yazipta sonra neden sayilmadi demesinler diye simdiden yaziyorum.

Birde bu sekilde say bakalim loopused dogru mu cikacak hata olabilir tekrar bakar duzeltiriz.

lamogro suçaldığım yok , elbette bende yanlış saymışımdır ben kendim zuzuya kadar hepsi farklı üyelerden 23 topladım.5 ten fazlalarıd abende saymamıştım mesajını ama yanlışta olabilir , ya da üye sonradan beni sevmez taraftır yanlış vermişitr editlemiştir silmiştir sen saymadan olabilir.. ben işi geyiğinden alarak baştan aldığım sayının altına düştüğümü belirtmek istedim. olay bu.. emeğine sağlık. tşkrler..

en güzel, en aşık, en iyi niyetli, en güzel awatar, en anlayışlı, tşkler :001_rolleyes:

Bayağı bir Liste'de adım var :D
Sayım için sanada teşekkür ederim abi..=)

lamogro suçaldığım yok , elbette bende yanlış saymışımdır ben kendim zuzuya kadar hepsi farklı üyelerden 23 topladım.5 ten fazlalarıd abende saymamıştım mesajını ama yanlışta olabilir , ya da üye sonradan beni sevmez taraftır yanlış vermişitr editlemiştir silmiştir sen saymadan olabilir.. ben işi geyiğinden alarak baştan aldığım sayının altına düştüğümü belirtmek istedim. olay bu.. emeğine sağlık. tşkrler..

Tesekkurler dikkatimi cekti tekrar saydim 20 oy almissin sende kontrol edebilirsin. Hemen duzeltiyorum ;)

fazla deşmiyeyim en iyi yorumculuktanda olacaz..))) aman dai bir daha sayma..)) çok severiz ya birbirimizi ondan hani))

fazla deşmiyeyim en iyi yorumculuktanda olacaz..))) aman dai bir daha sayma..)) çok severiz ya birbirimizi ondan hani))

istersen oy verenlerin listesini yazayim sana ;)

bu konuda forumdaki durumumuzu hic on plana almadim adil bir sayim istediler guvendiler bende adilce saydim. Gozden kacan hatalar olmus olabilir tekrar soyluyorum ama kisilerin isimleriyle ilgilenmedim.

ayrica eklemek istedim kisisel alinma kimseye karsi bi garezim bi sinirim kalmadi. :)

bi tane askimiz olmadi forumlarda :blushing:

allah sevginizi daim etsin :melek

Geri