HH Güncel Bölümde Görev Almak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbette ki siyasal görüşün hiç kimseyi ilgilendirmez loopused. Adminlerimizin siyasal görüşlerine göre kimseyi moderator olarak seçtiklerini sanmıyorum. Adminlerimizin gayet tarafsız ve ciddi yaklaştıklarını düşünüyorum. Sonuna kadar olgunluğun ile tarafsız olmayı başarabileceğine eminim ve şimdiye dek kullanılan oy oranları da hatırı sayılır bir kitlenin senin tarafsız bir yönetici olabileceğine inandıklarını gösteriyor. Verdiğimiz oylara göre değerlendirme yapılmıyorsa eğer biz neden burada + - veriyoruz. Ne anlamı var o zaman oy kullanmamızın.

Ayrıca şunu da anlayabilmiş değilim taraf olmak illa da adil olunamayacağı anlamına mı geliyor.Diğer bölümlerdeki görevlerini yürüten modlarımızın da her aklı başında kişinin olduğu gibi bir siyasi görüşü mevcuttur.Bu demek değildir ki onlar bölümlerindeki adaleti sağlayamıyorlar.Taraf olan her kişi gayet tabi adil de olabilir.Bu ayrımı iyi yapmak gerekli diye düşünüyorum.

Son olarak diyeceğim şudur ki sana kesinlikle bir şans verilmelidir.Benden sana +1453

Bence burada adil bir moda ihtiyaç var

Loopused bu işi yapabilecek dirayette

Oyum +1938

böLümLe iLgiLisin +

Biri ayzmış online olmakla olmaz,
diğeri mesaj sayısıyla olmaz,
diğeri konu sayısıyla olmaz.
Peki neyle yönetime girecek kişilerki daha kaliteli bir durumda olacak HH ?

Kişisel sorunları foruma yansıtmak dengeli bir davranış değil.

2 ay HH'de olup 1000 mesajı olan bile yönetime girebildiyse

ben LOOPUSED'in SMOD'luk bile yapabileceğini size rahatlıkla söyleyebilirim.

Hakkında hayırlısı olsun
Umarım bu seferde alttan halı çekme olmaz !

Birde taraf olmakla suçlanıyor LOOPUSED.
Güncel bölümünde taraflı yada tarafsız olamk diye bir kaide yoktur.
İnsanın bir görüşü olsa dahi bu yönetemeyeceği anlamına gelmez.
Bakınız siyasetin her kademesindeki kişinin bir görüşü vardır ancak ''ülkenin'' yönetimi onların elinde =)

[+] olumlu

bölümle ilgilisin [+]

Yanlış bi karar vermişim Benim oyumun pek önemi olmayabilir ama

kendi gözlemim doğrultusunda sadece bölümle ilgili olmanın yeterli olmadığını,, ve
forumdaki tutumunu göz önüne alarak

ve sorumlu olduğum bölümlerin yöneticileri, beraber çalıştığım arkadaşlarımın tavırları

doğrultusunda Oyum [-]193∞

Biri ayzmış online olmakla olmaz,
diğeri mesaj sayısıyla olmaz,
diğeri konu sayısıyla olmaz.
Peki neyle yönetime girecek kişilerki daha kaliteli bir durumda olacak HH ?

Kişisel sorunları foruma yansıtmak dengeli bir davranış değil.

2 ay HH'de olup 1000 mesajı olan bile yönetime girebildiyse

ben LOOPUSED'in SMOD'luk bile yapabileceğini size rahatlıkla söyleyebilirim.

yazındakı kırmızı ıle vurguladıgım yerde bahsettıgın kısı yada kısılerı pm ıle gonderırsen sevınırım 2 senedır bızımle olan dostlarımızı bıle aramıza alırken 10 kere dusunup 1 kere karar verırken kımmıs 2 aylıkken aramıza aldıgımız merak ettım.

yazındaki mavi ile vurguladığım yerdeki sözlerinden, senin gözünde 5 senedır emek verdiğimiz 1.2 mılyon kullanıcıya ve 30 yonetıcımıze karsı adeletıne dostluguna guvendıgımız turkıyenın en buyuk forumlarından bırı olan hackhell'ı herseyıyle emanet ettıgımız 6 arkadasımız,kardesımız,dostumuzdan bırı olmak bu kadar kolay yanı ölemi?

Hackhell'da yöneticilik kolay verilmediği gibi kolayda alınmamakta ancak mesajlarında hackhellda smod olmayı bu denlı basıt gordugun, riyakar olarak adlandırdığın kısaca sana göre ikiyüzlü olan yönetici arkadaşların çevrende olduğu, yüzsüzleşen bir ortamda nekadar rahatsız olduğunu anlamak çok zor değil.

Kısaca emeklerin,buzamana kadar bize kattıkların için özel olarak değil tüm kullanıcıların arasında teşekkür etmek istedim sana. Sen böyle alenen herkesin önünde birşeylerin söylenmesi sonuçlanmasını sevdiğini düşünerekten (ki yönetim içinde eğer varsa bir sorun bu yönetim içinde halledilmeliydi) burdan artık yüzsüzleşen bir ortam içinde olmaktan duydugun rahatsızlıgı dıkkate alarak seni bu rahatsızlıktan şuan itibari ile kurtardığımı bilmeni isterim.

Güncel bölümündeki görev içinse konu açan arkadaşa konudaki + ları ve - leri değerlendirdiğimde suan ıcın olumlu bir yanıt veremeyeceğimizi üzülerek söylemek isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri